-
- Konu Sahibi pamuksekeri27
Test yaptınız mi sonra ?Merhabalar herkese benim sat 22 şubattı. Yumurtlama günü de 11 mart olarak verdi uygulama ama biz 9 mart ve 12 mart günlerini değerlendirdik. 12 mart gece ve 10 mart gece kasıklarımda ağrı vardı. Birde şeffaf akıntı vardı. Dünden beri de kasıklarımda ve belimde adet olacakmışım gibi ağrı var ama Bat 24 mart adetlerimde düzenlidir. Adet olmuyorum pazar gecesi yoğun bir sarı akıntı geldi ve ara ara devam ediyor. Ben bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif sizce pozitife dönme olasılığı var mı? Ağrı çok hissedilir değil sızı şeklinde sizce yerleşme ağrısı olabilir mi?
Ben adet oldum malesefTest yaptınız mi sonra ?
Herşeyin hayırlısı diyelim insallah en kısa zamanda pozitifi görürsünüzBen adet oldum malesef
Gebelik var mı acabaMerhabalar herkese benim sat 22 şubattı. Yumurtlama günü de 11 mart olarak verdi uygulama ama biz 9 mart ve 12 mart günlerini değerlendirdik. 12 mart gece ve 10 mart gece kasıklarımda ağrı vardı. Birde şeffaf akıntı vardı. Dünden beri de kasıklarımda ve belimde adet olacakmışım gibi ağrı var ama Bat 24 mart adetlerimde düzenlidir. Adet olmuyorum pazar gecesi yoğun bir sarı akıntı geldi ve ara ara devam ediyor. Ben bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif sizce pozitife dönme olasılığı var mı? Ağrı çok hissedilir değil sızı şeklinde sizce yerleşme ağrısı olabilir mi?
Yok adet oldum bu aya inşallah hayırlısıylaGebelik var mı acaba?
kande negatife bekle strestende adet gecikmesi oluyorKızlar 2 gün önce kan verdim 0.2 negatif çıktı hala regl olmadım gecikmenin 4. Günündeyim sizce telrar kan vermelimiyim
Belirtin var mı pekiKızlar 2 gün önce kan verdim 0.2 negatif çıktı hala regl olmadım gecikmenin 4. Günündeyim sizce telrar kan vermelimiyim
Valla gecikmenin 3. Gününe kadar sulu akıntım oldu hala regl olmadım göğüs hassasiyeti var karında şişlik var adet olcakmış gibi ama hala gelen giden yok yarın test alacağım bidaha şansımı denicemBelirtin var mı peki
Gebelik var mı? Test yaptınız mı?Valla gecikmenin 3. Gününe kadar sulu akıntım oldu hala regl olmadım göğüs hassasiyeti var karında şişlik var adet olcakmış gibi ama hala gelen giden yok yarın test alacağım bidaha şansımı denicem
Bugün comfortun erken g testini yaptım çıkmadı hala regl yok akıntı geldi beyaz acaba test yalancı olabilirmikiGebelik var mı? Test yaptınız mı?
Kan testi verin bence kesin sonuç alırsınızBugün comfortun erken g testini yaptım çıkmadı hala regl yok akıntı geldi beyaz acaba test yalancı olabilirmiki
2 nisanda verdim 0.2 ngtif çıktı doktor 1 hafta bekleyin olmazsanız tekrar verin dedi iki gündür yüzümde yanma oluyor kızarıyorum napcamı bilemedim bayram tatili girdiği için kan versemde sonuç. Gec çıkarKan testi verin bence kesin sonuç alırsınız
Bence yarın sabahtan verirseniz çıkabilir. Yoğunluk yoktur bayram diye2 nisanda verdim 0.2 ngtif çıktı doktor 1 hafta bekleyin olmazsanız tekrar verin dedi iki gündür yüzümde yanma oluyor kızarıyorum napcamı bilemedim bayram tatili girdiği için kan versemde sonuç. Gec çıkar
Öyle yapacağım artıkBence yarın sabahtan verirseniz çıkabilir. Yoğunluk yoktur bayram diye
Son durumunuz ne oldu acabaBen 7 nisan gösteriyor. Bende dün çatlama olmuş mu diye ovülasyon testi yaptım. Bugünde yaptım sizce çatlama devam ediyor mu ? Bugünü değerlendirsem olur mu?
Eki Görüntüle 3413478
Valla bat 22 Nisan bekliyorum bakalım. Göğüslerim şişti belirti olarak bir tek o var birde yorgunlukSon durumunuz ne oldu acaba
Merhaba benimde bat 22 nisan. İnşallah ikimizde hamişizdirValla bat 22 Nisan bekliyorum bakalım. Göğüslerim şişti belirti olarak bir tek o var birde yorgunluk
Ben çok şükür bekediğim haberi aldım bu ay :) Allah sizi de sevindirsin inşallahMerhaba benimde bat 22 nisan. İnşallah ikimizde hamişizdir