- 22 Ocak 2024
- 76
- 9
- 28
-
- Konu Sahibi pamuksekeri27
Ne güzel inşallah bakalım peki sizde belirtiler var mıydı?benm bu hamileliğimde 5 gun onceden negatif 3 gun gectikten sonra poztif gormustum insallah sizde poztifi gorursunuz:)
Bence gebelik var. Az evvel yaptım ben adetime 7 gün var 25 günde bir adet oluyorum ben. Bende hiç yok çizgi. Sizde var hayırlı olsun inşallahBugün sabah yaptığım test böyle adete 4 gün var. Erken gebelik testi bu arada
Eki Görüntüle 3403911
Acaba 7 gün çok mu erken. Benim değerlerim kötü bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım. Ama ilk kez yumurtlama ağrısı ve akıntısı yaşadım. Hiç sivilcem olmazdı her yerimi sivilce bastı. Akıntım hiç bitmedi tek taraflı kaşık ağrım var şişkinim gaz desen o da var. Ama adete 7 gün kala negatif çıktı. Hem üzülüyorum hem ümit ediyorumBugün sabah yaptığım test böyle adete 4 gün var. Erken gebelik testi bu arada
Eki Görüntüle 3403911
Benimde dün negatifti bugün silik çıktı kan verdim kanda negatif çıktı ama bekleyeceğimBence gebelik var. Az evvel yaptım ben adetime 7 gün var 25 günde bir adet oluyorum ben. Bende hiç yok çizgi. Sizde var hayırlı olsun inşallah
Yedi gün çok erken bencedeAcaba 7 gün çok mu erken. Benim değerlerim kötü bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım. Ama ilk kez yumurtlama ağrısı ve akıntısı yaşadım. Hiç sivilcem olmazdı her yerimi sivilce bastı. Akıntım hiç bitmedi tek taraflı kaşık ağrım var şişkinim gaz desen o da var. Ama adete 7 gün kala negatif çıktı. Hem üzülüyorum hem ümit ediyorum
Kanda kaç gün önce negatif çıktı? Eğer adet düzeniniz 35-40 günde birse bazen geç döllenme olunca kanda çıkmıyor.Benimde dün negatifti bugün silik çıktı kan verdim kanda negatif çıktı ama bekleyeceğim
31 - 32 gün genelde 4 gün önce ama 1.iliski 11.gunu 2.iliskinin 9.gunu daha umudum var :)Kanda kaç gün önce negatif çıktı? Eğer adet düzeniniz 35-40 günde birse bazen geç döllenme olunca kanda çıkmıyor.
İnşallah gebesinizdir31 - 32 gün genelde 4 gün önce ama 1.iliski 11.gunu 2.iliskinin 9.gunu daha umudum var :)
İnşallah sizde güzel haberler alırsınızİnşallah gebesinizdirRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben ilk gebeliğimde 6 gün önce negatif 4 gün önce pozitif ama çok silik pozitif olmuşdu.Merhabalar herkese benim sat 22 şubattı. Yumurtlama günü de 11 mart olarak verdi uygulama ama biz 9 mart ve 12 mart günlerini değerlendirdik. 12 mart gece ve 10 mart gece kasıklarımda ağrı vardı. Birde şeffaf akıntı vardı. Dünden beri de kasıklarımda ve belimde adet olacakmışım gibi ağrı var ama Bat 24 mart adetlerimde düzenlidir. Adet olmuyorum pazar gecesi yoğun bir sarı akıntı geldi ve ara ara devam ediyor. Ben bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif sizce pozitife dönme olasılığı var mı? Ağrı çok hissedilir değil sızı şeklinde sizce yerleşme ağrısı olabilir mi?
Bende silik pozitif görünce kan testi verim negatif adet günümü bekleyeceğim bakalım. Belki de test yanlıştıBen ilk gebeliğimde 6 gün önce negatif 4 gün önce pozitif ama çok silik pozitif olmuşdu.
Ben adete 4 gün kala silik çizgi gördüm. Adete 1 gen kala kan testi 57 çıktı. Eğer 4 gen kala yapılan testi görüp kan testi yaptırsaydım daha düşük sonuç alırdlm. Sen aynı marka testi tekrarla bak gör koyuluğu artıyormu?Bende silik pozitif görünce kan testi verim negatif adet günümü bekleyeceğim bakalım. Belki de test yanlıştı
Ayyy inşallah :) bakalım adet günü idrar testi yapıp ona göre kan vereyim diyorumBen adete 4 gün kala silik çizgi gördüm. Adete 1 gen kala kan testi 57 çıktı. Eğer 4 gen kala yapılan testi görüp kan testi yaptırsaydım daha düşük sonuç alırdlm. Sen aynı marka testi tekrarla bak gör koyuluğu artıyormu?
Aynı şeyleri yaşıyoruz cnm bende sat 17 Şubat, 7 mart kasık ağrısı ve akıntı başladı 8e bağlayan gece ilişki oldu. Daha adet olmadım 19u test negatif haftaya kadar bekleyecegimMerhabalar herkese benim sat 22 şubattı. Yumurtlama günü de 11 mart olarak verdi uygulama ama biz 9 mart ve 12 mart günlerini değerlendirdik. 12 mart gece ve 10 mart gece kasıklarımda ağrı vardı. Birde şeffaf akıntı vardı. Dünden beri de kasıklarımda ve belimde adet olacakmışım gibi ağrı var ama Bat 24 mart adetlerimde düzenlidir. Adet olmuyorum pazar gecesi yoğun bir sarı akıntı geldi ve ara ara devam ediyor. Ben bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif sizce pozitife dönme olasılığı var mı? Ağrı çok hissedilir değil sızı şeklinde sizce yerleşme ağrısı olabilir mi?
Regl ağrisiyla ayni olyor canimMerhabalar herkese benim sat 22 şubattı. Yumurtlama günü de 11 mart olarak verdi uygulama ama biz 9 mart ve 12 mart günlerini değerlendirdik. 12 mart gece ve 10 mart gece kasıklarımda ağrı vardı. Birde şeffaf akıntı vardı. Dünden beri de kasıklarımda ve belimde adet olacakmışım gibi ağrı var ama Bat 24 mart adetlerimde düzenlidir. Adet olmuyorum pazar gecesi yoğun bir sarı akıntı geldi ve ara ara devam ediyor. Ben bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif sizce pozitife dönme olasılığı var mı? Ağrı çok hissedilir değil sızı şeklinde sizce yerleşme ağrısı olabilir mi?