Adete 5 gün kala gebelik testi

zhrygrs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
5
0
22
Adetime 5 gün kala dayanamadım test yaptım yani ben çizgi görüyorum ama galiba çok istediğim için görüyorum sizde görüyor musunuz çizgiyi peki hala daha pozitif olma ihtimali var mı

Eklentiler

• 459FA32B-98A5-4F3D-B428-5F691B51B5CB.png
    583,7 KB · Görüntüleme: 7.937
  • CBF27F33-0772-4F64-9AA9-58F9605B5956.png
    581,6 KB · Görüntüleme: 6.518
Adetime 5 gün kala dayanamadım test yaptım yani ben çizgi görüyorum ama galiba çok istediğim için görüyorum sizde görüyor musunuz çizgiyi peki hala daha pozitif olma ihtimali var mı
Maalesef negatif. Çizgi görme isteğinizi anlıyorum fakat çok erken. Varsa da çıkmaz. İki gün daha bekleyin hiç olmazsa İlk 5 dakikadan sonrasını dikkate almayın bu arada. Bu test biraz beklemiş gibi.

Herkes düşük yaptıktan sonraki 3 ay içerisinde hmile kalmazsan bir daha zor olur dedi araştırdığımda doktorlarda öyle söylüyor bu üçüncü ayım olduğu için gerginim biraz

Herkes düşük yaptıktan sonraki 3 ay içerisinde hmile kalmazsan bir daha zor olur dedi araştırdığımda doktorlarda öyle söylüyor bu üçüncü ayım olduğu için gerginim biraz
Ay ne alakası var ya. O kadar çok düşük yapan tanıdığım var ki, aldırmayın böyle şeylere. Rabbim verecek olduktan sonra gerisinin ne önemi var.

Benimde bugün adete 5 gün kala erken gebelik testi yaptım kocaman bir negatif.. ama inanılmaz derecede kasik ağrım var batıyor resmen bu kadar ağrı hiç olmamıştı. Ayrıca su gibi olmasa yoğun beyaz akinti var.. ama işte ya adet oncesi ya hamilelik dedim ama olmadı yine...
Hayırlısı sagliklisi olsun..
Adet günüme kadar daha test yapmayacağım.. negatif etkiliyor beni

Sonuç ne oldu

Yarını bekliyorum 2.gün de geçip yine olmaz isem adet o zaman test yapacağım..
Daha önce gebelik testinde pozitif görüp koşa koşa kan vermeye gitmiştim ama olmamıştı yine..
Yaa. Muhtemelen yarın benim de öyle olacak. Reglime 5 gün kaldı bugün itibariyle. Yarin hem erken gebelik testi yapacam hem de kan verecem bakalım

Bugün erken gebelik testi yaptım maalesef negatifti. Yarın 4 gün kalmış oluyor reglime. Bir umut var mıdır acaba
Bunu bende merak ediyorum. Bugün aldığım erken gebelik testinde ilişkiden 6-15 gün sonrasına sonuç verir yazıyordu. 10 gün olmuştu ve reglime 6 gün kalmıştı. Kalbimiz kadar beyazdi ikinci çizgi yeri. Bu ay için umut yok mu yoksa sonradan birşeyler gelişir mi bende merak ediyorum

Bı de yarın deneyecem erken gebelik testini. Yarın 4 gün kalmış oluyor regle. Eğer gebelik varsa çıkar silik de olsa. Yoksa da paşa paşa regl olmayı bekleyecem. İki aydır ovulasyon takibi yaparak hamile kalmaya çalışıyorum. Yeni evliyiz ama eşim iki ay sonra göreve gidecek 6 yok. Şimdiden denemek istedim oluyor mu diye. Eşim gelene kadar bebisi biraz büyütmüş olurdum diye düşündüm de tutmuyor iki aydir

Bugün erken gebelik testi yaptım maalesef negatifti. Yarın 4 gün kalmış oluyor reglime. Bir umut var mıdır acaba
Eğer comfort marka kullandiysaniz o çok yanıltıcı bir test. Yarın yine deneyin inşallah bu sefer mutlu sonuçlar paylasirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…