- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 53
- 28
- Konu Sahibi Sevenkelebek
-
Bir arkadaşın 0.13 çıkmış adetten olacağım sanarken olmayınca bir kes dahankan verince hamile çıkmış bilmiyorum belki seninde o şekilde olacak canım umutsuzluk yapma ama galiba ikimizdedr kilo galiba sorun ben her doktora gittiğimde zayıfla zayıfla diyorEvet sonucum çıktı 0.24 çıktı
Sen de sonuç ne canimNe güzel anlatmışsın haklısın stres gerçekten herşeyin başı ama sakin kalmak ta zor bu şartlarda Allahım aratmasın
ben zayifladim canm ama galiba tedavi siz olmayacak bu iş ama inşallah dediğin gibidir yukselir sonradan keşke tam tersi ciksaydi 24.0 olsaydıBir arkadaşın 0.13 çıkmış adetten olacağım sanarken olmayınca bir kes dahankan verince hamile çıkmış bilmiyorum belki seninde o şekilde olacak canım umutsuzluk yapma ama galiba ikimizdedr kilo galiba sorun ben her doktora gittiğimde zayıfla zayıfla diyor
Bizde birkaç ay denedik günleri hesaplayarak olmadı. Sonra köye geldik bir ayda toplasan 3kere ancak birlikte olmuşuzdur. İşlerden hiç çocuk düşünemedik. Beklemiyordum da ama o ay hamile kaldım. Çok düşününce insan kendini çok yıpratıyor. Ben Allah’a şükür çok beklemedim ama çok herşeyi kafaya takan biriyim. Acayip stres yapmıştım acaba çocuğumuz neden olmadı diye. Biraz da herşey nasip işi. Allah herkese en hayırlı zamanda nasip etsin.Öncelikle testin akşam yapılması önerilen bir durum değil sabah idrarı ile yapılması daha sağlıklı, ruyalariniz da siz onu çok istediğiniz için oluyor.
Ben kendimi ana kraliçe ilan etmiştim o kadar havaya girmiştim ki idrarda falan test de yapmamistim ama tüm belirtileri yaşadım gecikme dahil vs vs sonra eşime dedim ki gidip test yapiyim da anakaraliceligim resmiyet kazansın dedim . Test yaptırmaya gittiğim gün dönerken şiddetli sancılar yaşadım baktım lekelenme olmuş nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm akşama doğru da yoğun kanama başladı dedim bebeğimi düşürüyorum ağladım falan sonra baksam sonuç çıktı baktım negatifmis .kendi kendimi ana kraliçe ilan ettim kendi kendime çocuk düşürdümşimdi kendimle dalga geçiyorum ama o zaman zordu eşim de ben üzüldüm diye üzüldü .
Şimdi hamileyim Rabbim isteyen herkese saglikla sıhhatle nasip etsin
Aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin.
Siz dr kontrollerinizi yaptırın eşiniz yaptırsın eğer sorun varsa inşallah yoktur ama tedavisine bakarsanız eğer yoksa da stresten arınmak lazım akışa bırakın doğru zamanda nasip olur inşallah. Ben de en stressiz olduğum ay hamile kaldım çünkü o ay hamile kalma ihtimalim düşük imkansız vs diye düşünmüştüm o yüzden zaten bu ay geçti inşallah önümüzdeki ay diye dusunuyodum stres çok etkiliymis. Rabbim stressiz huzurlu rahat günler nasip etsin
Kırmızılar gelmezse canım inşallah bir daha kan verben zayifladim canm ama galiba tedavi siz olmayacak bu iş ama inşallah dediğin gibidir yukselir sonradan keşke tam tersi ciksaydi 24.0 olsaydı
ah ah inşallah varsa çıksın yoksa gelsin kirmizilar yeni doktora gidecegim olursam eğer ne bileyim arastirdim nettwn 2 3 bayanin 0.13 0.22 çıkmış sonra tekrar kan vermişler yükselmiş ahh bir umutKırmızılar gelmezse canım inşallah bir daha kan ver
Sen de sonuç ne canim
[/QUOT. Bat yarın herşeyin hayırlısı artık canım benim
Bende öyleyim doktor değiştireceğim bakalım bu ayah ah inşallah varsa çıksın yoksa gelsin kirmizilar yeni doktora gidecegim olursam eğer ne bileyim arastirdim nettwn 2 3 bayanin 0.13 0.22 çıkmış sonra tekrar kan vermişler yükselmiş ahh bir umut
Cesaret edemedim yine negatiftir diyeBir test daha yapsa idin keşke.Kesin belli olur bugün çünkü
Yarın yapacak mısın? Ben muhtemelen adet olurum eğer olmazsam yapıcam inşallahCesaret edemedim yine negatiftir diye
İnşallah ikimizde olmayız yarın canım yaa ❤Yarın yapacak mısın? Ben muhtemelen adet olurum eğer olmazsam yapıcam inşallah
Yap benceCesaret edemedim yine negatiftir diye
İnşallahİnşallah ikimizde olmayız yarın canım yaa ❤
Tamam canımİnşallahhayırlısı olsun yarın yazarım buraya
Ne güzel bir mesaj sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) benim de çok sancım var bugün adet günüm henüz olmadım. Bu sefer kesin oldum diyorum bi bakıyorum su gibi akıntı. Keşke ben de sizin gibi olsamKızlar adet belirtileri ile hamilelik çok benzerlik gösteriyor bizde bu ay denedik adet sancılarım başladı dedim kesin adet olucam annem markete gittiğinde dedim anne ped al bana yarın gelicek benimki okadar net yani hiç aklıma halimelilik gelmedi sonra ertesi sabah gelmeyince dur dedim bir test yapayım çok çok çok silik çıktı dedim herhalde benim gözüm ikili görüyor yenide uyanmisim sersem gibiyim başkada test yokmu evde tekrar yapayım neyse çıktım gittim kan verdim 27 çıktı bhcg bu arada hastanede sonuç 4 saat sonra çıkacaktı dayanamadım geçtim karşıdan test aldım gittim hastane tuvaletine tekrar test yaptım gene silik heh dedimmmm momyyyy tekrar hamilesin bir oğlum var 3 yaşındasonra 3 gün geçince tekrar kan verdim 149 çıktı geçen hafta cuma günü. Dunde keseyi gördük çok şükür darısı başınıza inşallah kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım su gibi akıntıda hamilelik belirtisi bend de geldi eyvah kanamam geldi diyip wc kosuyordum oh şükür değilmiş diyip rahatliyodum bir test yapsan ? Teşekkürler canım bu arada inşallah seninde güzel haberlerini alirizNe güzel bir mesaj sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) benim de çok sancım var bugün adet günüm henüz olmadım. Bu sefer kesin oldum diyorum bi bakıyorum su gibi akıntı. Keşke ben de sizin gibi olsam
Eğer yarın da olmazsam inşallah pazartesi test alıp yapıcam çok teşekkür ederim gerçekten :)Canım su gibi akıntıda hamilelik belirtisi bend de geldi eyvah kanamam geldi diyip wc kosuyordum oh şükür değilmiş diyip rahatliyodum bir test yapsan ? Teşekkürler canım bu arada inşallah seninde güzel haberlerini aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?