- Konu Sahibi Sevenkelebek
Orda çizgi gördüm ben nasıl negatif.Ben de 4 gün kala test yaptım ama tüm adet belirtilerim var yine de bir heves belki dedim ama negatif tabiki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orda çizgi gördüm ben nasıl negatif.Ben de 4 gün kala test yaptım ama tüm adet belirtilerim var yine de bir heves belki dedim ama negatif tabiki
Ya bilemiyorum evet ikinci koyduğum fotoda biraz daha net çizgi ama adet olacakmışım gibi tüm belirtiler varOrda çizgi gördüm ben nasıl negatif.![]()
Canım zaten hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı zaten. Yarın bi kan testi yaptır istersen.Ya bilemiyorum evet ikinci koyduğum fotoda biraz daha net çizgi ama adet olacakmışım gibi tüm belirtiler var
Test yapmadım alt karın bölgem çok sızlıyor belimde aynı şekilde tatlı bi ağrı var neden acaba adet mi bebek miarkadaşım ne yaptın? benim sol kasık ağrım devam ediyor hafif şekilde. biraz belim de ağrıyor. beyaz kremsi akıntı devam ediyor ama adet olurum herhalde 27 sinde. sende ne var ne yok
Ah aynilari bendede var ve benm 3 günüm geçti ikide bir gidip geliyom wc ye acaba geldimi adet diye ama yok gelenTest yapmadım alt karın bölgem çok sızlıyor belimde aynı şekilde tatlı bi ağrı var neden acaba adet mi bebek mi![]()
Test yaptın mıAh aynilari bendede var ve benm 3 günüm geçti ikide bir gidip geliyom wc ye acaba geldimi adet diye ama yok gelen
Adetime 4 gün kala akşam 9 gibi test yaptım ama maalesef sonuç negatif oysa belirtilerim de vardı rüyamdada kafama kırmızı kurdele takıyordum şuan çok üzgünüm![]()
Bende şimdi adet günümü bekliyorum 2 gün kaldı bidaha test yapmadım zaten belki yarın yaparım sabah herşeyin hayırlısı tabi çok haklısın canım senÜzulme canim
Bende senin gibi üzülüyordum keske negatif çikmasa diyordm sonra yaptigim testler hep silik cıkti hatta gecen ay bariz pozitif gordum tabi hepsinde sevindim ama hamile degildim adet oldum
O yuzden herseyin hayirlisini dile... allahm nolur adet olmayayim dedigim ay hamile olmadigim halde adetim 5-6 gun gecikmisti.
Bende şimdi adet günümü bekliyorum 2 gün kaldı bidaha test yapmadım zaten belki yarın yaparım sabah herşeyin hayırlısı tabi çok haklısın canım sen
Acele etme derim , reglin gecikince cikabilirAdetime 4 gün kala akşam 9 gibi test yaptım ama maalesef sonuç negatif oysa belirtilerim de vardı rüyamdada kafama kırmızı kurdele takıyordum şuan çok üzgünüm![]()
Çok sabırsızım ben yaEskiler boşuna demiyor adetin 10 gun gecikmesini bekle oyle test yap diye.
Ben ilk zamanlar her ay kan verirdim. Annem dediki sende adetim gecikti hastaneye gittim 10 gun gecmeden bakmiyoruz dediler gonderdiler dedi. 10 gun sonra gittim idrarda baktilar pozitif boyle ogrendik simdikiler sabirsiz dayanamiyor demişti
Biraz daha bekle kan tahlili ver bence.
Çok sabırsızım ben ya![]()
HamilesinnnnnnnnnYaa bilemedim tam net değil ama net de sayılır aslında
Allah aratmadan versin inşallah hayırlısıylaBende oyleydim ama belli bi sure gecince insan sabretmeyi test yapmamayi oluruna birakmayi ve aklimdan cikarmayi ogreniyorMUş soylemislerdide inanmamistim![]()
yok tatlım ama ilk idrar erken geldi bende bir kaba aldim agzini kapattım bekletiyorum testim 9 da elime gelicek acaba olurmu yinede bekletilse idrar 1 bucuk saat bekleyecekTest yaptın mı
Doğru olur mu bilmiyorumyok tatlım ama ilk idrar erken geldi bende bir kaba aldim agzini kapattım bekletiyorum testim 9 da elime gelicek acaba olurmu yinede bekletilse idrar 1 bucuk saat bekleyecek
Ben bi araştırmıştım bekletilmiş idrar kullanmayın diyorlardıyok tatlım ama ilk idrar erken geldi bende bir kaba aldim agzini kapattım bekletiyorum testim 9 da elime gelicek acaba olurmu yinede bekletilse idrar 1 bucuk saat bekleyecek
kullanamdim canm attım kan verdimBen bi araştırmıştım bekletilmiş idrar kullanmayın diyorlardı
Evet sonucum çıktı 0.24 çıktıÇıkınca haber ver![]()