Adete 4 gün kala evde idrar testi

arkadaşım ne yaptın? benim sol kasık ağrım devam ediyor hafif şekilde. biraz belim de ağrıyor. beyaz kremsi akıntı devam ediyor ama adet olurum herhalde 27 sinde. sende ne var ne yok
Test yapmadım alt karın bölgem çok sızlıyor belimde aynı şekilde tatlı bi ağrı var neden acaba adet mi bebek mi

Test yapmadım alt karın bölgem çok sızlıyor belimde aynı şekilde tatlı bi ağrı var neden acaba adet mi bebek mi
Ah aynilari bendede var ve benm 3 günüm geçti ikide bir gidip geliyom wc ye acaba geldimi adet diye ama yok gelen

Adetime 4 gün kala akşam 9 gibi test yaptım ama maalesef sonuç negatif oysa belirtilerim de vardı rüyamdada kafama kırmızı kurdele takıyordum şuan çok üzgünüm

Üzulme canim
Bende senin gibi üzülüyordum keske negatif çikmasa diyordm sonra yaptigim testler hep silik cıkti hatta gecen ay bariz pozitif gordum tabi hepsinde sevindim ama hamile degildim adet oldum
O yuzden herseyin hayirlisini dile... allahm nolur adet olmayayim dedigim ay hamile olmadigim halde adetim 5-6 gun gecikmisti.

Bende şimdi adet günümü bekliyorum 2 gün kaldı bidaha test yapmadım zaten belki yarın yaparım sabah herşeyin hayırlısı tabi çok haklısın canım sen

Bende şimdi adet günümü bekliyorum 2 gün kaldı bidaha test yapmadım zaten belki yarın yaparım sabah herşeyin hayırlısı tabi çok haklısın canım sen

Eskiler boşuna demiyor adetin 10 gun gecikmesini bekle oyle test yap diye.
Ben ilk zamanlar her ay kan verirdim. Annem dediki sende adetim gecikti hastaneye gittim 10 gun gecmeden bakmiyoruz dediler gonderdiler dedi. 10 gun sonra gittim idrarda baktilar pozitif boyle ogrendik simdikiler sabirsiz dayanamiyor demişti
Biraz daha bekle kan tahlili ver bence.

Çok sabırsızım ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…