- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 35
Maşallah canım cok sabirlisinadet günüm geldiğinde test yaptım net 2. çizgiyi gördüm cnm ama hala doktora gitmedim ben sabrediyorum :) bugün adetim geçeli tam 7 gün oldu. 1 hafta daha bekleyeceğim inşalhh kese ve kalp atışını biranda görürüm :)
Aynen cnmm hiç kan vermedim. Hissediyorum varlığını :)) 3hafta boşu boşuna moralimi bozacaklar. Kese yok, kalp atışı yok diye diye geçecek :) en iyisi beklemekMaşallah canım cok sabirlisinhic kan vermedin yani valla tebrik ediyorum
Ne güzel canımmAynen cnmm hiç kan vermedim. Hissediyorum varlığını :)) 3hafta boşu boşuna moralimi bozacaklar. Kese yok, kalp atışı yok diye diye geçecek :) en iyisi beklemek
Hadi bakalım canım hep beraber hayırlı haberler alalım inşallh :)Ne güzel canımmBen de salı günü vericem kan son kez bakalım
İnsaah canim. Esim kan vermemi istemiyor. Cok verdin yeter diyorHadi bakalım canım hep beraber hayırlı haberler alalım inşallh :)
yok canım ben vermeyeceğim. 3 kere test yaptım ben her yaptığımda biraz daha koyulaştı. Doktorlara kalsa 2 günde bir gideceksin her yerini delik deşik edecekler birde strese sokacaklar. 6. haftamda doktora gideceğim direk ultrasyondan baktıracağım, görünmezse alttan muayene edip görüyorlar zaten. Aslında sabretsen zaten 6. haftada heşey belli oluyormuş.İnsaah canim. Esim kan vermemi istemiyor. Cok verdin yeter diyorperşembeye randevu aldim ama cok sukur idrar testinde koyulasiyor her gecen gun. Sen verecek misin
Öyle de canım keşke hemen gitsen çünkü doktorlar düştüğü önlemek için her ihtimale karşı ilaç veriyorlaryok canım ben vermeyeceğim. 3 kere test yaptım ben her yaptığımda biraz daha koyulaştı. Doktorlara kalsa 2 günde bir gideceksin her yerini delik deşik edecekler birde strese sokacaklar. 6. haftamda doktora gideceğim direk ultrasyondan baktıracağım, görünmezse alttan muayene edip görüyorlar zaten. Aslında sabretsen zaten 6. haftada heşey belli oluyormuş.
Şuanda düşüğü hissettirecek herhangi bir ağrım ve lekelenmem yok canım zaten en ufak birşey hissetsem hemen koşacağım ama çok şükür her şey yolunda gibi geliyorÖyle de canım keşke hemen gitsen çünkü doktorlar düştüğü önlemek için her ihtimale karşı ilaç veriyorlar
İnşallah sağ Salim kucağına alırsın kuzumŞuanda düşüğü hissettirecek herhangi bir ağrım ve lekelenmem yok canım zaten en ufak birşey hissetsem hemen koşacağım ama çok şükür her şey yolunda gibi geliyorAnnem yenidoğan çocuk hemşiresi, doktoruyla konuştu, ağrı, kanama vb şeyler yok ise 6. haftada görelim sağlıklı embriyoya hiçbirşey olmaz demiş onun rahatlığındayım ben
aminn canım hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize inşahh. Biran önce hayırlı haberlerii alalımİnşallah sağ Salim kucağına alırsın kuzum
İnşallah canım hamilelerin duası kabul olur derler dualarında bize de yer veraminn canım hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize inşahh. Biran önce hayırlı haberlerii alalım
Haklısın canım bekleyelim bakalım benim testlerim de koyulaşıyor çok şüküryok canım ben vermeyeceğim. 3 kere test yaptım ben her yaptığımda biraz daha koyulaştı. Doktorlara kalsa 2 günde bir gideceksin her yerini delik deşik edecekler birde strese sokacaklar. 6. haftamda doktora gideceğim direk ultrasyondan baktıracağım, görünmezse alttan muayene edip görüyorlar zaten. Aslında sabretsen zaten 6. haftada heşey belli oluyormuş.
Yanı bi hayalet çizgi var gibi ama daha 8 gün varmış biraz zaman geçsin testti tekrarla benceMerhaba adetime 8 gün var sağ kasığımda sürekli bi ağrı ve batma hissi var sabremedim days comfort erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi hayalet gibi görebilecekmisiniz bilmiyorum Sizce durum nedir