- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
- Konu Sahibi Butterfly193
E nabizda görünmüyor sonuç yaSagl cnm senn noldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E nabizda görünmüyor sonuç yaSagl cnm senn noldu
Saglk ocagna verdysen gec yansyrmsE nabizda görünmüyor sonuç ya
Benim öğleden sonra hemen çıkmıştı yaSaglk ocagna verdysen gec yansyrms
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alEki Görüntüle 3244413 kizlar adet gunum yarın buda bugunki test tekrar yaptim
Canım maşallah öncelikle.. bebek için Deneme süreciniz oldu mu? Yediğin içtiğin birşeyler kullandığın ilaç oldu mu? Tavsiye edebileceğinAynen hayirlisi insallah
Ben de merakla bekliyorum. Bence sen de gebesin canımE nabizda görünmüyor sonuç ya
Hicbrsey icmedim estra ilac kullanmadim canim 1 ay iliskiye grdk okdrCanım maşallah öncelikle.. bebek için Deneme süreciniz oldu mu? Yediğin içtiğin birşeyler kullandığın ilaç oldu mu? Tavsiye edebileceğin
Maşallah canım darısı bize. Biz bir yıldır uğraşıyoruz bizlere dua et kuzum. Hamilesin duan kabul olurHicbrsey icmedim estra ilac kullanmadim canim 1 ay iliskiye grdk okdr
Ediyim canm tüm kalbimle saglikli bebislerin olsun insallah hayrlsiylaMaşallah canım darısı bize. Biz bir yıldır uğraşıyoruz bizlere dua et kuzum. Hamilesin duan kabul olur
Enabza gec yansyrms cnmBenim öğleden sonra hemen çıkmıştı ya
Ağzından bal damlıyor ya inşallah öyledirBen de merakla bekliyorum. Bence sen de gebesin canım
Nurdağındayiz deprem bölgesi orda konteyner da verdim kanı sistemleri sıkıntılı olabilirBenim öğleden sonra hemen çıkmıştı ya
Aaa öyle mi o zaman çok normal hemen yükleyemeyebilirlerNurdağındayiz deprem bölgesi orda konteyner da verdim kanı sistemleri sıkıntılı olabilir
Sabah baktım 5. 10 çıkmış bu ne demek oluyorAaa öyle mi o zaman çok normal hemen yükleyemeyebilirler
5 in üstü hamilelik aslında iki günde bir kan verin artış gösterecek mi onu takip edinSabah baktım 5. 10 çıkmış bu ne demek oluyor
Adete kaç gün vardı ya da gecikme mi olmuştuSabah baktım 5. 10 çıkmış bu ne demek oluyor
Gecikmenin 12. Günü verdim kanıAdete kaç gün vardı ya da gecikme mi olmuştu
İnşallah artar bugün yine gidip kan vericem5 in üstü hamilelik aslında iki günde bir kan verin artış gösterecek mi onu takip edin
Sonuç 5.10Ben de merakla bekliyorum. Bence sen de gebesin canım
Yani evet bi artışını takip edin bakalım ona göre bi doktora gidersinizİnşallah artar bugün yine gidip kan vericem