- Konu Sahibi Butterfly193
Valla bilmiyrm canm bende 9 10 tne yaptm ama markaya hic bakmadimHayırlı olsun canım artimed testler güvenilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bilmiyrm canm bende 9 10 tne yaptm ama markaya hic bakmadimHayırlı olsun canım artimed testler güvenilir mi
Yarin sonucunu yazrsan sevnirim insallah hamilesindir canm tum kalbimleÖzelde mi verdin kanı bende bugün kan verdim sağlık ocağında yarın öğlen çıkacak dedi
Tabi öğrenince yazarım pek umudum da yok zatenYarin sonucunu yazrsan sevnirim insallah hamilesindir canm tum kalbimle
Olsun umudunu yitirme aslaTabi öğrenince yazarım pek umudum da yok zaten
Öyle de hayırlısı olsun ne diyimOlsun umudunu yitirme asla
Aynen hayirlisi insallahÖyle de hayırlısı olsun ne diyim
Sonucun ciktimi ben doktora gozuktum erken gebelik dedi bitane daha kan aldi iki katina cikarsa ayin 17sne kese gorelm dedi folikasit yazdi osekldeÖyle de hayırlısı olsun ne diyim
İyi canım hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah daha çıkmadı sonucum ama negatif galiba öyle hissediyorum bana dua et lütfenSonucun ciktimi ben doktora gozuktum erken gebelik dedi bitane daha kan aldi iki katina cikarsa ayin 17sne kese gorelm dedi folikasit yazdi oseklde
Tum kalbimle dualarm sennle canm benm korkuyrn ya iki katina cikmazsa dyeİyi canım hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah daha çıkmadı sonucum ama negatif galiba öyle hissediyorum bana dua et lütfen
Kendini strese sokma canim eminim çok güzel bı gebelik gecireceksin böyle kötü düşünerek kötü enerji çekme iyi düşün iyi olsun ne güzel anneler gününe anne olarak giriyosun kötü dusuncelerin seni etkilemesine izin vermeTum kalbimle dualarm sennle canm benm korkuyrn ya iki katina cikmazsa dye
Senin sonucun ne zaman çıkmıştı e nabizda görünüyor muyduSonucun ciktimi ben doktora gozuktum erken gebelik dedi bitane daha kan aldi iki katina cikarsa ayin 17sne kese gorelm dedi folikasit yazdi oseklde
Tesekkur ederim canim cok sagoll isder istemez dusunuyor insan baska seyler dusunmeye calisiyorum ama kafam hep ordaKendini strese sokma canim eminim çok güzel bı gebelik gecireceksin böyle kötü düşünerek kötü enerji çekme iyi düşün iyi olsun ne güzel anneler gününe anne olarak giriyosun kötü dusuncelerin seni etkilemesine izin verme
Hastanenin semt polikinlgne verdim ertresi gun cikti enabzda gozktu gun icnde canmSenin sonucun ne zaman çıkmıştı e nabizda görünüyor muydu
Adetinize kaç gün var değeriniz kaç çıkmışSonucun ciktimi ben doktora gozuktum erken gebelik dedi bitane daha kan aldi iki katina cikarsa ayin 17sne kese gorelm dedi folikasit yazdi oseklde
Adet gunum 9uydu ogun test yaptrdm 118 ciktiAdetinize kaç gün var değeriniz kaç çıkmış
Aynıymışız benimde 9 nisandıAdet gunum 9uydu ogun test yaptrdm 118 cikti
Benim bu ayin 9 u test yatprdnmiAynıymışız benimde 9 nisandı
Ben erken davrandım biraz 4 Mayıs'ta yaptım 33.87 çıktı 6 mayısta 97.05 8 Mayıs'ta 175.86 doktor artış güzel dedi haftaya Çarşamba tekrar gidicem bakalım kese içinBenim bu ayin 9 u test yatprdnmi
Insallah hayirlisi benmde yarn cikcak artmismi dye bakalmBen erken davrandım biraz 4 Mayıs'ta yaptım 33.87 çıktı 6 mayısta 97.05 8 Mayıs'ta 175.86 doktor artış güzel dedi haftaya Çarşamba tekrar gidicem bakalım kese için
Güzel haberlerini bekliyoruzInsallah hayirlisi benmde yarn cikcak artmismi dye bakalm