- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
- Konu Sahibi Butterfly193
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım Allah nasip etsin isteyen herkese
Allah nasip etsin vnm untmayz tabikideİnşallah canım Allah nasip etsin isteyen herkese
Dün gece test yaptım çok silik bı çizgi çıktı sabaha kadar siliklesmis biraz ama hala çizgi görünüyor eltime gösterdim bence var dedi pek sevinemedim amaAllah nasip etsin vnm untmayz tabikide
Ne çıktı sonucunKızlar ben bgun kan verdim yarına cıkarmış alttan bakmak isdedi ama baktirmadim bian tereddut ettim niyeyse
Ne çıktı sonucun
Resim atsaydn canmDün gece test yaptım çok silik bı çizgi çıktı sabaha kadar siliklesmis biraz ama hala çizgi görünüyor eltime gösterdim bence var dedi pek sevinemedim ama
Enabıza duser yarın dedi daha düstgü felan yok anlamadımNe çıktı sonucun
Fotoğrafta çıkmıyor kiResim atsaydn canm
Özelde mi verdin kanı bende bugün kan verdim sağlık ocağında yarın öğlen çıkacak dediEnabıza duser yarın dedi daha düstgü felan yok anlamadım
Yok devlet hastanesinin semt poliklinignde verdimÖzelde mi verdin kanı bende bugün kan verdim sağlık ocağında yarın öğlen çıkacak dedi
Cikmis canmda anlamiyrum sen anlarmiwn resm atsamÖzelde mi verdin kanı bende bugün kan verdim sağlık ocağında yarın öğlen çıkacak dedi
Evet canım pozitif hayırlı olsun senin adina da çok sevindim
Kafam karisti canm 0.5 negatf demisler hep5 ve üzeri sonuçlar pozitif seninki 118 çıkmış pozitif yani
Bak sonuç kısmı 118 var yani 0 ile 5 referans aralığı o Aralık'ta olsaydı negatiftiKafam karisti canm 0.5 negatf demisler hep
Anladm cnmBak sonuç kısmı 118 var yani 0 ile 5 referans aralığı o Aralık'ta olsaydı negatifti
Hayırlı olsun canım artimed testler güvenilir miAnladm cnm