- 20 Ocak 2021
- 37
- 15
- 3
- 39
- Konu Sahibi ebrarin annesi
Çok teşekkür ederim evet çok şükür hamileyim arkadaşlar Allah tüm herkese nasip etsin inşallah her anne adayına duam budurTesti tekrarladınız mı inşallah hamilesinizdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim evet çok şükür hamileyim arkadaşlar Allah tüm herkese nasip etsin inşallah her anne adayına duam budurTesti tekrarladınız mı inşallah hamilesinizdir
Ne zaman yaptınız da böyle çıktı ? Benim adeye 3 gün kala çıktı böyle bugün adete 1 kala daha belirgin çıktı yanındaki kadar kırmızı değildi ama bundan daha brlirgindiMerhaba hamilemiymişiniz sonuç nedir benımde bu şekilde cıkıyo kan mı vermeliyim sizce
Çok teşekkür ederim evet çok şükür hamileyim arkadaşlar Allah tüm herkese nasip etsin inşallah her anne adayına duam budur
Öncelikle hemen cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim Allah nasip ederse ilk olucak o yüzden bilemedim ikisi de tam kırmızı olucak dıyolar anlamadım adetime 7 gün varNe zaman yaptınız da böyle çıktı ? Benim adeye 3 gün kala çıktı böyle bugün adete 1 kala daha belirgin çıktı yanındaki kadar kırmızı değildi ama bundan daha brlirgindi
Hamilesin o zaman canım 1 haftadır test yapıyordum ilk başta çıkmadı erken gebelik testi bile negatif çıktı ne zaman 5 gün kala yapmaya başladım hayalet çizgiler çıkmaya başladıBu arada sonradan okudum hamileymişsiniz Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin insallah dualarım sizinle
Vallla cnaim benim de 3 gün kala böyleydi tek belirti acayip başım dönüyordu başka belirti yoktu sen bı kaç gün sonra yine yapMerhaba benim de adete 3 gün var testim bu şekilde çıkıyor sizce de ümitlenmeli miyim
Tebrik ederim sağlıkla al kucağına inşallah beta hcg kaç çıktı peki?Çok teşekkür ederim evet çok şükür hamileyim arkadaşlar Allah tüm herkese nasip etsin inşallah her anne adayına duam budur
Benimde adet öncesi bu şekildeydi 2 gün sonra tekrar yap bence testi inşallah hamilesindirMerhaba benim de adete 3 gün var testim bu şekilde çıkıyor sizce de ümitlenmeli miyim
Siz hamile misiniz kan testi yaptırmıştınız kaç çıktıBenimde adet öncesi bu şekildeydi 2 gün sonra tekrar yap bence testi inşallah hamilesindir
Yaptırdım evet hamileyim ama şuan çok yeni yarın tekrar kan vericem 3 gün önce 17.65 ti inşallah güzel yükselmiştir Sizden de güzel haberler alırız gibi görünüyor Rabbim size de nasip etsin inşallahSiz hamile misiniz kan testi yaptırmıştınız kaç çıktı
Çok sevindim ayyy inşallah benden de güzel haberler gelirYaptırdım evet hamileyim ama şuan çok yeni yarın tekrar kan vericem 3 gün önce 17.65 ti inşallah güzel yükselmiştir Sizden de güzel haberler alırız gibi görünüyor Rabbim size de nasip etsin inşallah
Bekliyorum sizden de mutlu haberleriniziÇok sevindim ayyy inşallah benden de güzel haberler gelir
Bugün gidecektim gidemedim ypgunluktan ama çıktı testlerde ve çok kötü baş dönmesi ve kasık ağrım var kasık ağrım yoktu bugün başladı sağ altSiz hamile misiniz kan testi yaptırmıştınız kaç çıktı
Ben göremedim canim hayırlısı olsunEki Görüntüle 2774624 kızlar bana da yardım edebilir misiniz regl günüme 3 gün kaldı ilk 10 dk içinde çektim fotoyu çizgi var mı yoksa ben artık hayal mi görüyorum lütfen yardım edin sanki hayalet bi çizgi var gibi
inşallah hepimiz için canım sağolBen göremedim canim hayırlısı olsun
Eki Görüntüle 2774624 kızlar bana da yardım edebilir misiniz regl günüme 3 gün kaldı ilk 10 dk içinde çektim fotoyu çizgi var mı yoksa ben artık hayal mi görüyorum lütfen yardım edin sanki hayalet bi çizgi var gibi
ya hiçbir belirtim yok sadece göğüslerm aşırı hassas ve ağrıyor bi de kremsi beyaz akıntım var çok fazla bi umut işte bekliyorum yarın sabah erken gebelik yapıcam dayanamıyorumT nin biraz solunda hayal meyal görülüyor benim gözlerim normalde iyi görür ama sen tekrarla bı kaç güne belirti var mı