• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 3 gün kala belli belirsiz silik çizgi

Aminn hepimize nasip etsin Rabbim inşallahh🤲 Ben dayanamadım yaptım adet öncesi hemen çıkmadı benim ikinci çizgi tam atcakken farkettim çift çizgiyi bugün de test verdim umutlandım inşallah üzülmem..
Varsa da yoksa da uzulmeyin Allah hayırlı zamanının bizden iyi bilir ben de ne zamandır istiyordum Allah en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin

Reglime az kaldığı için hormonlardan da ikinci çizgi çıkabilir dediler böyle bir bilginiz var mı acaba
Bence o kadar belirgin çıkmaz ya benimde az var adetime iki gün önce erken gebelik testi yaptım silik çıktı kaset test yaptım bu iki günde de hiçbir şey çıkmadı. Bende erken gebelik testinde ki o çizgiyi hormonlara yoruyorum.

Öncelikle hayırlı olsun bence bebek vaaar😊
Allah'ım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
Benim bi sorum olacak idrarda enfeksiyon varsa gebelik testini etkiler mi?

Canım bende oglumu adetime 2 gün kala öğrenmiştim reglin 2 gun gecince test ver erken verilen testlerde doktorlar moral bozabiliyorlar, teste göre bebiş var gorunuyor :) inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve kavusursunuz 🤗

Reglime az kaldığı için hormonlardan da ikinci çizgi çıkabilir dediler böyle bir bilginiz var mı acaba
Hiç duymadım başıma da gelmedi sanmıyorum da. Ayrıca testinizi gördüm umutlandırmak istemem ama bariz var gibi :) bence yarın sabah bir test daha yapın yada direk kan verin

Allah razı olsun yani bilmiyorum ama hiç mi bir insanda belli olmaz mesela bazı böyle olanlar diyor ki göğsüm ağrıyor belim ağrıyor uyku çöküyor falan diyorlar bende de böyle şeyler hiç yok 1 haftadır baş dönmesi oluyor gözlerimi kısarak bakiyoruk arada onu da tansiyondan biliyorum bu kadar
Merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah ben gebeliğimi öğrendiğimde bundan daha silikti ikinci çizgi 😅 bence de gebesiniz . Bir şeyi merak ettim , hiç belirti yok demişsiniz göğüs ağrısı sa yokmuş galiba peki adet zamanlarınızdan önce göğüs ağrınız olur muydu ?

Merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah ben gebeliğimi öğrendiğimde bundan daha silikti ikinci çizgi 😅 bence de gebesiniz . Bir şeyi merak ettim , hiç belirti yok demişsiniz göğüs ağrısı sa yokmuş galiba peki adet zamanlarınızdan önce göğüs ağrınız olur muydu ?
Ben kızken regle bı kaç kala göğsüme dokunamazdim acirdi ağrı değil de acı olurdu ama evlilikten sonra geçti o gebelik olsun ya da olmasın acimamaya başlamıştı

Siz gönlünüzü ferah tutun bu kadar net çıkmaz gebelik dışında bu hcg testleri . Sağlıkla ilerlesin inşallahhh
Bı 5 gün önce faka erken gebelik testi yaptım kadın eczaneci dedi ki ilişkiden 5 gün önce bile sonucu verir dedi tabi tertemiz çıktı ikinci çizginin ruhu bile yoktu o günden bu güne 1 hafta falan geçti işte bu normal kalem test. Amin inşallah hayırlı ise rabbim nasip etsin

Bı 5 gün önce faka erken gebelik testi yaptım kadın eczaneci dedi ki ilişkiden 5 gün önce bile sonucu verir dedi tabi tertemiz çıktı ikinci çizginin ruhu bile yoktu o günden bu güne 1 hafta falan geçti işte bu normal kalem test. Amin inşallah hayırlı ise rabbim nasip etsin
Testi tekrarladınız mı inşallah hamilesinizdir🥰

Back