- 20 Ocak 2021
- 37
- 15
- 3
- 39
- Konu Sahibi ebrarin annesi
-
Oladabilir kuruma çizgisi de olabilir. 3 gün kalmış biraz daha sabredin gününüz de sabah tekrar yapın.Reglime 5 gün kala bir test yaptım bir şey çıkmadı bikac işimi halledip baktım ikinci çizgi silikti. Bugün reglime 3 gün var yine başka bir test yaptım bu sefer 15 dakika içinde silik çok silik bir çizgi çıktı belki adetime az kaldı diye çıkmıştır gebe olduğuma kaptırmak istemiyorum bu konuda bu tür şeyler yaşayanlar varsa yazabilir mi?
Bende silik ile öğrendim varsa testiniz atın burayaReglime 5 gün kala bir test yaptım bir şey çıkmadı bikac işimi halledip baktım ikinci çizgi silikti. Bugün reglime 3 gün var yine başka bir test yaptım bu sefer 15 dakika içinde silik çok silik bir çizgi çıktı belki adetime az kaldı diye çıkmıştır gebe olduğuma kaptırmak istemiyorum bu konuda bu tür şeyler yaşayanlar varsa yazabilir mi?
Aynısını yaşadım kan verdim yarın çıkcak sonucum inşallah gebelik vardır sizde deReglime 5 gün kala bir test yaptım bir şey çıkmadı bikac işimi halledip baktım ikinci çizgi silikti. Bugün reglime 3 gün var yine başka bir test yaptım bu sefer 15 dakika içinde silik çok silik bir çizgi çıktı belki adetime az kaldı diye çıkmıştır gebe olduğuma kaptırmak istemiyorum bu konuda bu tür şeyler yaşayanlar varsa yazabilir mi?
Geç çıkıyormuşAynısını yaşadım kan verdim yarın çıkcak sonucum inşallah gebelik vardır sizde deisteyen herkese versin Rabbim
Reglime 5 gün kala bir test yaptım bir şey çıkmadı bikac işimi halledip baktım ikinci çizgi silikti. Bugün reglime 3 gün var yine başka bir test yaptım bu sefer 15 dakika içinde silik çok silik bir çizgi çıktı belki adetime az kaldı diye çıkmıştır gebe olduğuma kaptırmak istemiyorum bu konuda bu tür şeyler yaşayanlar varsa yazabilir mi?
Evet ya aynı gün çıkar sanıyordum sağlık ocağında verdim pazartesi yoğun oluyormuş oyüzdenmiş felanGeç çıkıyormuş
Bende silik ile öğrendim varsa testiniz atın buraya
Ya Google den kadınlar kulübü girip atmanız lazım drek site girişi ysotğnz için yükleme yapmaz tel.Var da nasıl atılıyor acaba
Var da nasıl atılıyor acaba
Reglime 5 gün kala bir test yaptım bir şey çıkmadı bikac işimi halledip baktım ikinci çizgi silikti. Bugün reglime 3 gün var yine başka bir test yaptım bu sefer 15 dakika içinde silik çok silik bir çizgi çıktı belki adetime az kaldı diye çıkmıştır gebe olduğuma kaptırmak istemiyorum bu konuda bu tür şeyler yaşayanlar varsa yazabilir mi?
Var da nasıl atılıyor acaba
Amin inşallah ikimize de isteyen herkese de çok çok çifter çifter nasip etsin Allah .Aynısını yaşadım kan verdim yarın çıkcak sonucum inşallah gebelik vardır sizde deisteyen herkese versin Rabbim
AminnnAmin inşallah ikimize de isteyen herkese de çok çok çifter çifter nasip etsin Allah .
Ciddi misiniz kan testi adet zamanı gelmeden yaptırmak istemiyorum hüsran olmasın diye adet olursam üzülmeyim diye ama pozitif diyen ilk kisisiniz bakalım arkadaşlar ve dicek beni sevindirmeniz yeter inşallah tez zamanda size de herkese de nasip olur sağlıklı aklı fikri yerinde bir evlatAminnnBu arada baya belli test sağlıklı bir hamilelik diliyorumm tebrik ederimm çok sevindim adınıza
Gözünüz aydın
Allah razı olsun yani bilmiyorum ama hiç mi bir insanda belli olmaz mesela bazı böyle olanlar diyor ki göğsüm ağrıyor belim ağrıyor uyku çöküyor falan diyorlar bende de böyle şeyler hiç yok 1 haftadır baş dönmesi oluyor gözlerimi kısarak bakiyoruk arada onu da tansiyondan biliyorum bu kadarGözünüz aydınbaya belli oluyor inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız
Bende de o kadar belirti var hamile değilimAllah razı olsun yani bilmiyorum ama hiç mi bir insanda belli olmaz mesela bazı böyle olanlar diyor ki göğsüm ağrıyor belim ağrıyor uyku çöküyor falan diyorlar bende de böyle şeyler hiç yok 1 haftadır baş dönmesi oluyor gözlerimi kısarak bakiyoruk arada onu da tansiyondan biliyorum bu kadar
Allah'ım inşallah öyledir burdan size yazacam en güzel şekilde siz de alırsınız inşallah mutlu haberBende de o kadar belirti var hamile değilimsanırım kafa olarak rahat olunca sizinki gibi belirtisiz oluyor. Ama en güzel beklenmedik anda haber almak çok mutluluk vericidir. Darısı bizim başımıza
Merakla bekliyorum iyi haberleriniziAllah'ım inşallah öyledir burdan size yazacam en güzel şekilde siz de alırsınız inşallah mutlu haber
Aminn hepimize nasip etsin Rabbim inşallahhCiddi misiniz kan testi adet zamanı gelmeden yaptırmak istemiyorum hüsran olmasın diye adet olursam üzülmeyim diye ama pozitif diyen ilk kisisiniz bakalım arkadaşlar ve dicek beni sevindirmeniz yeter inşallah tez zamanda size de herkese de nasip olur sağlıklı aklı fikri yerinde bir evlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?