• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 3 gün kala belli belirsiz silik çizgi

ebrarin annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
37
15
3
39
Reglime 5 gün kala bir test yaptım bir şey çıkmadı bikac işimi halledip baktım ikinci çizgi silikti. Bugün reglime 3 gün var yine başka bir test yaptım bu sefer 15 dakika içinde silik çok silik bir çizgi çıktı belki adetime az kaldı diye çıkmıştır gebe olduğuma kaptırmak istemiyorum bu konuda bu tür şeyler yaşayanlar varsa yazabilir mi?

Reglime 5 gün kala bir test yaptım bir şey çıkmadı bikac işimi halledip baktım ikinci çizgi silikti. Bugün reglime 3 gün var yine başka bir test yaptım bu sefer 15 dakika içinde silik çok silik bir çizgi çıktı belki adetime az kaldı diye çıkmıştır gebe olduğuma kaptırmak istemiyorum bu konuda bu tür şeyler yaşayanlar varsa yazabilir mi?
Oladabilir kuruma çizgisi de olabilir. 3 gün kalmış biraz daha sabredin gününüz de sabah tekrar yapın.

Bende silik ile öğrendim varsa testiniz atın buraya

Aynısını yaşadım kan verdim yarın çıkcak sonucum inşallah gebelik vardır sizde de 🤗 isteyen herkese versin Rabbim

Geç çıkıyormuş
Evet ya aynı gün çıkar sanıyordum sağlık ocağında verdim pazartesi yoğun oluyormuş oyüzdenmiş felan

Var da nasıl atılıyor acaba

Screenshot_2021-01-25-20-29-58-761_com.instagram.android.jpg

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-25-20-29-47-373_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-01-25-20-29-47-373_com.instagram.android.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 98
Aminnn🤲 Bu arada baya belli test sağlıklı bir hamilelik diliyorumm tebrik ederimm🥰😊 çok sevindim adınıza
Ciddi misiniz kan testi adet zamanı gelmeden yaptırmak istemiyorum hüsran olmasın diye adet olursam üzülmeyim diye ama pozitif diyen ilk kisisiniz bakalım arkadaşlar ve dicek beni sevindirmeniz yeter inşallah tez zamanda size de herkese de nasip olur sağlıklı aklı fikri yerinde bir evlat

Gözünüz aydın 🥰 baya belli oluyor inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız
Allah razı olsun yani bilmiyorum ama hiç mi bir insanda belli olmaz mesela bazı böyle olanlar diyor ki göğsüm ağrıyor belim ağrıyor uyku çöküyor falan diyorlar bende de böyle şeyler hiç yok 1 haftadır baş dönmesi oluyor gözlerimi kısarak bakiyoruk arada onu da tansiyondan biliyorum bu kadar

Allah razı olsun yani bilmiyorum ama hiç mi bir insanda belli olmaz mesela bazı böyle olanlar diyor ki göğsüm ağrıyor belim ağrıyor uyku çöküyor falan diyorlar bende de böyle şeyler hiç yok 1 haftadır baş dönmesi oluyor gözlerimi kısarak bakiyoruk arada onu da tansiyondan biliyorum bu kadar
Bende de o kadar belirti var hamile değilim 🤣🤣 sanırım kafa olarak rahat olunca sizinki gibi belirtisiz oluyor. Ama en güzel beklenmedik anda haber almak çok mutluluk vericidir. Darısı bizim başımıza 🤭

Bende de o kadar belirti var hamile değilim 🤣🤣 sanırım kafa olarak rahat olunca sizinki gibi belirtisiz oluyor. Ama en güzel beklenmedik anda haber almak çok mutluluk vericidir. Darısı bizim başımıza 🤭
Allah'ım inşallah öyledir burdan size yazacam en güzel şekilde siz de alırsınız inşallah mutlu haber

Ciddi misiniz kan testi adet zamanı gelmeden yaptırmak istemiyorum hüsran olmasın diye adet olursam üzülmeyim diye ama pozitif diyen ilk kisisiniz bakalım arkadaşlar ve dicek beni sevindirmeniz yeter inşallah tez zamanda size de herkese de nasip olur sağlıklı aklı fikri yerinde bir evlat
Aminn hepimize nasip etsin Rabbim inşallahh🤲 Ben dayanamadım yaptım adet öncesi hemen çıkmadı benim ikinci çizgi tam atcakken farkettim çift çizgiyi bugün de test verdim umutlandım inşallah üzülmem..

Back