Adete 3 4 gün kala kaset, erken ve çubuk gebelik testi kullananlar

denizatlas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2024
20
1
1
26
Arkadaşlar bugün adetime 3 gün var, sabah ilk idrarla çubuk testlerden yaptım 2 adet, birinde sonradan silik çizgi belirdi. Birinde birşey belirmedi. Markaları bebetime ve freely idi. Dün kaset test yaptım silik çizgi çıktı, adetime 5 gün kala erken ve kaset test yaptım silik çizgi çıktı. Kaset testler artımed markaydı, erken gebelik testi days doctor markaydı. Daha önceki 2 3 günde prodoctor erken gebelik testi yapmıştım, onlarda da çok çok silik çizgi çıkmıştı.

Son adetimin ilk günü 20 aralık
Yumurtlama günüm 30 aralık (o gün bütün gün kasıklarım ağrıdı, o günden öncede 2 gün şeffaf sulu akıntım oldu, öylece anladım)

Yumurtlama günümden 1 gün sonra ve öncesi 4 gün boyunca birlikte olduk. Yumurtlama günümden 3 gün sonra kasıklarımda bir anlık bi sancı hissettim.

Bugün bir akıntım olmadı ama bugüne kadar 3 gün çok çok açık sarı ve çok az neredeyse sulu denebilecek akıntım oldu.

Başkada herhangi bi hamilelik belirtim yok. 13 eylülde 3 aylık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak durumunda kaldım. 20 aralıkta ilk kez regl oldum. Kürtaj olurken miyom ve yumurtalık kistim olduğunu öğrendim. Birde tiroidim var.

Testlere ve olanlara göre hamile miyimdir sizce? Çubuk testlerde neden birşey çıkmadı anlamış değilim 3 gün kalmış olmasına rağmen. Kaset ve erken gebelik testlerinde 4 5 6 gün kala hafif çizgi çıkmıştı.

Fotoğrafını ekledigim kaset testi dün, erken gebelik testini bir önceki gün yapmıştım.

Eklentiler

• 20250111_222958.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 31
  • 20250111_222937.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…