• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 2 gün kala silik test

kafamda sorular

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
150
30
18
29
Kızlar merhaba ,merakımdan adetime 2 gün kala test yapayım dedim başta negatif çıktı ,bende hemen attım,sonra merakımdan çıkardım bi baktım bi çizgi daha görünüyor. Bu ne demek oluyor 😿 lütfen cevap yazın
154FCD24-7C3C-4B08-8A01-7943F5D56B95.jpeg

Kızlar merhaba ,merakımdan adetime 2 gün kala test yapayım dedim başta negatif çıktı ,bende hemen attım,sonra merakımdan çıkardım bi baktım bi çizgi daha görünüyor. Bu ne demek oluyor 😿 lütfen cevap yazın Eki Görüntüle 3082497
Canım markasi bebetime mı? Eğer oysa güvenme derim. Ben adete bir gün kala iki tane yaptım sabah ve aksam üzeri. Anında pespembe silik çizgi çıkardı cok sevindim tabi kan vermeye gittim sonuç negatif. Sonra da adet oldum zaten. Kesinlikle baska marka dene

Canım markasi bebetime mı? Eğer oysa güvenme derim. Ben adete bir gün kala iki tane yaptım sabah ve aksam üzeri. Anında pespembe silik çizgi çıkardı cok sevindim tabi kan vermeye gittim sonuç negatif. Sonra da adet oldum zaten. Kesinlikle baska marka dene

Merhaba,

Test için hangi markayı önerirsiniz, bir de bu meşhur predictor early erken gebelik olanlar var, standart testlere göre önce sonuç veriyor mu gerçekten bilmiyorum..

Kaç gün öncesinde yapılması uygun olur? Eczacılara sorarsak 5 güne kadar sonuç veriyor ama geç döllenme olabileceği için regl tarihini beklemek hatta 2-3 gün geçmesini beklemek gerekiyor sanırım..

Tabi sabredebilirsek :)

Sanırım benim geç döllenme ,yaptığım testler negatif çıktı ama adetim de gelmedi , kan tahlili yaptıracağım bekliyorum :)
Ama hangi test iyidir bilmiyorum inanın ;)

Merhabalar ben days comfort almıştım trendyoldan 6lı paket adetimin 11.gününde pozitif sonuç verdi aynı gün kan verdim 49 çıkmıştı. Bence bayağı hassas bir ölçüm tavsiye ederim.

Anladım :) peki geç döllenme tehlikeli birşey mi bir bilginiz var mı?
Şöyle açıklayayım genelde adet döngüsünü 28 gün olarak baz alırlar ama her kadının döngüsü aynı değildir hatta düzensiz adet görüyorsanız bir ayınız bir ayınızı tutmaz. Adetim gecikti hamile miyim diye şüphelendiğinizde aslında yeni yumurtluyor bile olabilirsiniz ya da yumurta ve sperm birleşir ama tutunmak için kendine doğru bir yer arar bu süre de böyle uzar. Geç döllenme bu tarz bir şeydir. Asıl olan yumurtlama gününüzü tahmin edip o günden sonra 14-16 gün saymak çünkü yumurtlamadan sonraki luteal faz çoğu kadında sabittir. 14-16 gündür. Yumurtlama öncesi değişkenlik gösterebilir. Geç döllenme gayet normal bir şeydir. içiniz rahat olsun.

Yumurtlama gününü nasıl tahmin edebilirim onu bilmiyorum yalnız çok detaylı yazmışsınız,içim rahatladı çok teşekkürler :) kimyasal gebelik ya da dış gebelik iyi değil diye biliyorum ,bunu da öyle sanmıştım

Merhaba,

Test için hangi markayı önerirsiniz, bir de bu meşhur predictor early erken gebelik olanlar var, standart testlere göre önce sonuç veriyor mu gerçekten bilmiyorum..

Kaç gün öncesinde yapılması uygun olur? Eczacılara sorarsak 5 güne kadar sonuç veriyor ama geç döllenme olabileceği için regl tarihini beklemek hatta 2-3 gün geçmesini beklemek gerekiyor sanırım..

Tabi sabredebilirsek :)
Predictor early biraz pahalı ama bende hep net sonuc verdi negatifse negatif sonrasan çizgi falan çıkarmadı bende. Test konusu da yumurtlamaya bağlı eğer ovulasyon testiyle takip ettiysen net yumurtlama gününü biliyorsan yumurtlamadan 12 gün sonra erken gebelik testinde öğrenebilirsin hatta normal kaset testte öğrenenlerde var. Ama bilmiyorsan en güzeli adetin gecikmesini beklemek. Marka olarak da bebetime hariç hepsi olur ama laboquick ve artimed güzel

Yumurtlama gününü nasıl tahmin edebilirim onu bilmiyorum yalnız çok detaylı yazmışsınız,içim rahatladı çok teşekkürler :) kimyasal gebelik ya da dış gebelik iyi değil diye biliyorum ,bunu da öyle sanmıştım
Kimyasal gebelik de çok normal bir durum daha önce başıma geldi. o da şöyle yumurta ve sperm birleşiyor vücut bu döllenmeyi beğenmiyor dizilimde bir hata oluyor tutunmadan adetle atılıyor. Tez canlı olup adeti geçmeden test yapan çoğu insan kimyasal gebeliği yakalıyor ve test yapmasa aa adetim gecikti deyip yoluna devam edecek olan insan oturup düşük yapmış gibi kendini üzüyor.
Dış gebelik erken tespit edilmediğinde tehlikeli olabilir iç kanamaya vs yol açabilir gerekli kontrolleri sağlamak lazım.
Yumurtlama döneminizi de ovulasyon testleriyle takip edebilirsiniz ama her gün her gün insanı biraz strese sokabiliyor. Sevişmek görev haline geliyor O yüzden siz yine testle takip edin ama ilişkileriniz düzenli olsun. Sperm kalitesi de önemli aynı zamanda.

Predictor early biraz pahalı ama bende hep net sonuc verdi negatifse negatif sonrasan çizgi falan çıkarmadı bende. Test konusu da yumurtlamaya bağlı eğer ovulasyon testiyle takip ettiysen net yumurtlama gününü biliyorsan yumurtlamadan 12 gün sonra erken gebelik testinde öğrenebilirsin hatta normal kaset testte öğrenenlerde var. Ama bilmiyorsan en güzeli adetin gecikmesini beklemek. Marka olarak da bebetime hariç hepsi olur ama laboquick ve artimed güzel

Ovulasyon testi vs yapmadım, aslında bu ay yeni denemeye başladık sanırım o yüzden tecrübesizlikler :)
İnsan yine de çok merak ediyor, varsa hemen öğrenmek istiyorsun. Rahat olmam lazım yok yapamıyorum, Bat 17 haziran sanırım o güne kadar bekleyeceğim, en azından o gün yaptığım kesin doğrudur yoksa da ümitlenmemiş olurum.. Olmazsa Bidaki aya artık..

Kimyasal gebelik de çok normal bir durum daha önce başıma geldi. o da şöyle yumurta ve sperm birleşiyor vücut bu döllenmeyi beğenmiyor dizilimde bir hata oluyor tutunmadan adetle atılıyor. Tez canlı olup adeti geçmeden test yapan çoğu insan kimyasal gebeliği yakalıyor ve test yapmasa aa adetim gecikti deyip yoluna devam edecek olan insan oturup düşük yapmış gibi kendini üzüyor.
Dış gebelik erken tespit edilmediğinde tehlikeli olabilir iç kanamaya vs yol açabilir gerekli kontrolleri sağlamak lazım.
Yumurtlama döneminizi de ovulasyon testleriyle takip edebilirsiniz ama her gün her gün insanı biraz strese sokabiliyor. Sevişmek görev haline geliyor O yüzden siz yine testle takip edin ama ilişkileriniz düzenli olsun. Sperm kalitesi de önemli aynı zamanda.
Kesinlikle öyle ,böyle durumlarda herşeyi kafaya takacak duruma geliyor insan. Ne güzel yazmışsınız , çok teşekkür ederim gerçekten 🙏🏻😊

Back
X