- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi nurnursrca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde hep koyu olan C dir canım tam tersi olursa yumurtlama oluyorT mi c den koyu olacak c mi t den valla kafam durdu
Yani. Benim gibi olup çıkan yokmudur hani örnekleri vardır illa ki 3 5 günlük bile çıkar derler ya . Birşey daha sorsam kanda çıkmayıp belirtti olur mu kicanım adete iki gün kala yumurladıysan otamatik olarak adet taridi 14 gün geriye atıyor yumurtlamadan 14-16 gün sonra adet olunuyor genelde benimki de ondan geciktiği için ordan biliyorum zaten 14 Ünde yumurtladıysan canım kan testinde çıkmaması normal daha 9 gün olmuş 12. günden sonra bazen çıkıyor senin için cok erken olmuş
Muhakkak teslim olmuşuz ona zaten işte demekki önce susatacak bizi:)Yaaa çok üzüldüm canım benim ama allahım herşeyin hayırlısını versin üzme kendini sakın vardır rabbimin bi bildiği en kısa zamanda bizlerde anne olcaz inşallah :)
Yoktur inşallah cnm bende daha yeni ameliyat olmuştum maalesef tekrarladıKist olabilir mi benimki ancak kurtulmuştum tekrarlamaz inş bekarken tedavi görmüştüm
Offffffff haftaya kadar beklicm gelmezse adet giderim doktora şiştim karnım patlıcak göğüsler hakeza aman ya ne zor
Su gibi geldi şu mesajin yaCanım senin bekleme sürecini biraz geri gidip okudum oturduğum yerde heyecan yaptım bende :) Eğer geç döllenme olmadıysa birleşmeden 10-12 gün sonra kanda hcg yükselmeye başlıyor. Çok daha sonra idrarda yükseliyor. Yani adet günü 5-6 gün geçip idrarda negatif olan ama kanda yükselen var. Hele geç döllenme ise bu süre 1-2 hafta daha uzayabiliyor.
Bende bekliyorum güzel haberi ama malesef geçecek bir günüm yok çok düzensiz sürekli evde idrar testi yapıyorum kendi kendime. 4. aydayım denemede üstelik pkoyum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Ümitsizliğe kapılmayalım. Hep diyorum canı veren Allah. OL demesi lazım önce.
Sürekli yumurtluyorum o zaman ben altı gün önce de koyuyduNormalde hep koyu olan C dir canım tam tersi olursa yumurtlama oluyor
Hayır tabiki olmaz öyle hamilesindir ozmaanSürekli yumurtluyorum o zaman ben altı gün önce de koyuydu
Demek ki :))Muhakkak teslim olmuşuz ona zaten işte demekki önce susatacak bizi:)
Su gibi geldi şu mesajin ya5 defa okudum abartısız ...
Geç yumurtlama yaşamış olmam geç döllenme mi olur acaba şimdide bu takıldı bak kafamabirleşmeden de daha 8 gün geçti az daha bekleyeyim
bilmiyorum canım valla kendi kendimize psikolojik olarak belirti yaşıyoruz bence her ay hüsran olunca ben artık belirti falan aramıyorum canımYani. Benim gibi olup çıkan yokmudur hani örnekleri vardır illa ki 3 5 günlük bile çıkar derler ya . Birşey daha sorsam kanda çıkmayıp belirtti olur mu ki
Bu ovilasyon testlerinin koyu çıkmasına çok mu kaptırdık kendimizi ya dün de benim çok koyu çıktı yarın adet olucam bütün belirtilerim bariz adet olucam,adetten önce baş ağrım olurdu o bile başladı sızım sızımbu hikaye tamda benımkine benziyor kızlar 2gün üst üste idrarda silik çizgi gördüm gidip dün kan verdim negatif sonuc aldım adetim 1gün gecmisti kan verdigimde bugun 2.gün ovulasyon testi yaptım bariz 2çizgi çıktı net 1sekılde kafam iyice karıştı belirtiler var ama kan negatif neye inanıcagımı şaşırdım
İlk deneme 29 ekimde oldu tatlım . Sonra elimde ovü testi vardı 9 kasımda yaptım baktım diğerlerine göre koyu çıkıyor derken 13 ekim kadar yaptım 11 ekimde resimde gördüğünüz gibi kopkoyu çıktı 12 sinde yine koyu çıktı. Tamam dedim ben yeni yumurtluyorum . Yani olmuşsa 12 ekimde olmuştur diye dün test yaptım ama negatifCanım birleşmeden 8 gün sonra mı test yaptın ? Yanlış anlamadım umarım. Değil idrarda, kanda çıkması için bile çok erken. Oda geç döllenme değilse tabi. Geç yumurtladıysan geç döllenme olur. Tabi Rabbim OL dediyse :) Şöyle düşün en erken hamilelik öğrenenler 3-4 haftalıkken öğreniyorlar. Birleşmenin hemen ardından kanda yükselmiyor hcg. Önce dölleniyor. Sonra Rahime tutunuyor. Tutunduktan sonra hcg salgılanmaya başlıyor. Bunlarda bir gece de olmuyor tabi.
Bu Arada ne zamandır deniyorsun ?
Ya bak aynı benim gibi yaşamısın üstelik benim 1 haftayı geçti adetim geçiktibu hikaye tamda benımkine benziyor kızlar 2gün üst üste idrarda silik çizgi gördüm gidip dün kan verdim negatif sonuc aldım adetim 1gün gecmisti kan verdigimde bugun 2.gün ovulasyon testi yaptım bariz 2çizgi çıktı net 1sekılde kafam iyice karıştı belirtiler var ama kan negatif neye inanıcagımı şaşırdım