• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 2 gün kala OVÜLASYON TESTİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok ilginç ki negatif :( doktoruma bağladılar ve o bile şaşırdı geç döllenme olabilir yumurtlama 11 i diye bekle dedi . Artık vermem ben kan filan çok üzüldüm

Kızlar çok ilginç ki negatif :KK43: doktoruma bağladılar ve o bile şaşırdı geç döllenme olabilir yumurtlama 11 i diye bekle dedi . Artık vermem ben kan filan çok üzüldüm

Canimm yaa cook uzuldum yaa :((

Ama umudunu kaybetme adet tarihin.daha gelmedi daha adet olmadin kismetse olur yine bu ay...dua edelim hayirlisi ile insallah kavus bebisine..bende.cok.umutlanmistim kacgun.oncesi.cift.cizgi.gorunce...doktorun dedigi gibi.bekleyelim bakalim

Kızlar çok ilginç ki negatif :KK43: doktoruma bağladılar ve o bile şaşırdı geç döllenme olabilir yumurtlama 11 i diye bekle dedi . Artık vermem ben kan filan çok üzüldüm
İki test yaptın ikisinde de çizgi vardı çok ilginç hakkaten.. bekle bakalım canım hemen karaları bağlamayalım

Canimm yaa cook uzuldum yaa :KK43:(

Ama umudunu kaybetme adet tarihin.daha gelmedi daha adet olmadin kismetse olur yine bu ay...dua edelim hayirlisi ile insallah kavus bebisine..bende.cok.umutlanmistim kacgun.oncesi.cift.cizgi.gorunce...doktorun dedigi gibi.bekleyelim bakalim
Hayır hayır geldi geçti bile ayın 13 ü adet olmam gerekiyordu bugün 20 si

Hayırlısı olsun,her şeyde vardır bir hayır onun olmasındada olmamasındada böyle düşün,hiç bir şey için geç değil ki yine denersiniz Rabbim ol derse olur sakın morelini bozma. Ben altı ay denememden sora hamile kaldım ilk hamileliğimde ve her ay bir ümit bekle morel bozukluğu sonra kendimi teselli ettim vardır Allhın bildiği ya olsa sıkıntılı bi gebelik olsa demekki hayırlısı böyleymiş dedim hep ve ne zaman böyle kafa olarak rahatladım hamile kaldım sakın o işi görev amaçlı yapmayın kızlar :KK60:

Hayırlısı olsun,her şeyde vardır bir hayır onun olmasındada olmamasındada böyle düşün,hiç bir şey için geç değil ki yine denersiniz Rabbim ol derse olur sakın morelini bozma. Ben altı ay denememden sora hamile kaldım ilk hamileliğimde ve her ay bir ümit bekle morel bozukluğu sonra kendimi teselli ettim vardır Allhın bildiği ya olsa sıkıntılı bi gebelik olsa demekki hayırlısı böyleymiş dedim hep ve ne zaman böyle kafa olarak rahatladım hamile kaldım sakın o işi görev amaçlı yapmayın kızlar :KK60:
Haklısın ne güzel ifade etmişsin bİzimki çok üzülecek ama hayrılsıı . Bu kadar şeye rağmen olmayınca insan bir şok geçiriyor sadece bu yarın öbür gün unuturuz :)))

Adeti iki gün kala yumurtladım
canım adete iki gün kala yumurladıysan otamatik olarak adet taridi 14 gün geriye atıyor yumurtlamadan 14-16 gün sonra adet olunuyor genelde benimki de ondan geciktiği için ordan biliyorum zaten 14 Ünde yumurtladıysan canım kan testinde çıkmaması normal daha 9 gün olmuş 12. günden sonra bazen çıkıyor senin için cok erken olmuş

Son düzenleme:
Yaaa çok üzüldüm canım benim ama allahım herşeyin hayırlısını versin üzme kendini sakın vardır rabbimin bi bildiği en kısa zamanda bizlerde anne olcaz inşallah :)

Back