• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 2 gün kala OVÜLASYON TESTİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok ilginç ki negatif :KK43: doktoruma bağladılar ve o bile şaşırdı geç döllenme olabilir yumurtlama 11 i diye bekle dedi . Artık vermem ben kan filan çok üzüldüm
Uzulme cnmm gec dollenme olabilir bekle adetini benkde adatime 9 gn kaldi olmazsada bi dahaki ay inslalah bakallmmm

Su gibi geldi şu mesajin ya :KK43: 5 defa okudum abartısız ...
Geç yumurtlama yaşamış olmam geç döllenme mi olur acaba şimdide bu takıldı bak kafama :KK43: birleşmeden de daha 8 gün geçti az daha bekleyeyim
Canm bende yumurtlamayi yakaldmm snin gbi 3 4 gn baktm cift cizgi ve ayni anda 8 gn oluyoo doktora gttm kan testinde yk cikti ben kasik sikayetmden gttim doktor suphelende kan testi yapti cikmadi ama
Aaaaaa o nasil oluyoo yaa bende sasirdmm smdi vardir bse sen yinede dikkat et bi kac gnde bekle peki hic duzensizligin oldumu

kızlar bugun adet gecikmemde 3.gün ovulasyon testim 2çok net çizgiydi yarın sabah tekrar idrarda gebelik testi yapıcam bakalım n çıkıcak bu gece gecmez artık rüyamda testleri görürüm

Kizlar bu sabah ki idrar testimde baska marka kullandim hayalet 1cizgi vardi ama dun gece yatmadan ovulasyon testi yaptim merak ettim hani su testi yapmadan once dikat edilmesi gereken kurallara uymadan v testimde pozitif cizgisi dha koyuydu bugun yeniden ovulasyon yaptim ve yine pozitif cizgisi daha koyu cikti sasirdim iice 3.gun pozitif ovulasyonda

Canmm gunaydnnn ne durumdasin varmi bi gelismeee
Aynı canım kırmızılara dair belirttiler Yok ama hiç yaşamadığım bir şekilde göğüs agrım git gide artıyor . Kesinlikle adetten önce yada sonra yaşamazdım . Birde bugün üşüme başladı ateş 37.1 ama ayaklar eller buz

Kizlar bu sabah ki idrar testimde baska marka kullandim hayalet 1cizgi vardi ama dun gece yatmadan ovulasyon testi yaptim merak ettim hani su testi yapmadan once dikat edilmesi gereken kurallara uymadan v testimde pozitif cizgisi dha koyuydu bugun yeniden ovulasyon yaptim ve yine pozitif cizgisi daha koyu cikti sasirdim iice 3.gun pozitif ovulasyonda
Doktora gitmişmiydin canım sen neden hala gözükmüyorsun bence bir an önce git

Cnm ben dr gitmedim ama ayin 20si gunumdu 17si felandi heralde kanda baktirdim cikmadi ama kanda baktirmamin sebebi pozitif idrar testiydi 2gun ust uste ciktiydi simdi 2gundur ovulasyon testim pozitif ve koyu sekilde cikiyor kan testinden dolai cesaret edemiorum daha acikcasi umidim krildi sabah cok silikti cizgi idrarda gebelik testinde 1hafta daha olmazsam dr gidicem die sartladim artik kendimi

Cnm ben dr gitmedim ama ayin 20si gunumdu 17si felandi heralde kanda baktirdim cikmadi ama kanda baktirmamin sebebi pozitif idrar testiydi 2gun ust uste ciktiydi simdi 2gundur ovulasyon testim pozitif ve koyu sekilde cikiyor kan testinden dolai cesaret edemiorum daha acikcasi umidim krildi sabah cok silikti cizgi idrarda gebelik testinde 1hafta daha olmazsam dr gidicem die sartladim artik kendimi
Canım maalesef aynı hataya bende düştüm yanıltıyor işte bazı şeyler bizi negatifse negatiftir . Şimdi benim tek umudum kaldı geç döllenme çünkü geç yumurtladım ben beklicem 10 gün daha . Sen ne zaman yumurtladın

Ben ilac tedavisi almadim ilk kizimda kendi kendine olmustu gebeligim suanda hic 1se kullanmiorum 2yildirda korunmuyoruz ovulasyon testini adetten sonra basladim ilk kez 3gundur goruyorum cok net cizgiyi ilk ayim bu test kullanarak test isi cok stresliymis acikcasi ya yumurtladim yada bilmiorum adetlerim en fazla 3 4gun aksiyor ama su testler kafami karistirdi fazlasiyla

Back