• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 2 gün kala OVÜLASYON TESTİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de adetim 22 Kasım çok merak ettim akşama gidip yapicam bende ovilasyon testi,ilk çocuğuma hamile kalmadan önce almıştım o testlerden şimdi kardeş istiyoruz.28 günde Bir adet oluyorum,14, gün falan olur yumurtlama testi yapmadım, geçen hafta altı gün varken bı test yaptım yumurtlama günü geçtiği halde koyu çıktı resmi atmadiysam koyayım birazdan ama akşama yeni bir test yapicam
Aaaa hamilemisin yoksa sende eğer yumurtlaman geçtiyse ve koyu çıktıysa hamilesindirrrrr şimdiden tebrikler ♥️♥️♥️♥️♥️

Peki baya geç böyle koyulaştı varmıdır yinede İnşallah hayırlısı olsun yinede 1 saat kaldı testin sonucu çıkmasına

Bence var canim insallah hayirlisi tabi ama..benim oyle oldugunda sonradan baktigimda genelde test bozulmus oluyordu,silikte olsa cikmistir sonra koyulasmistir,internnetten mi bakicaksin sonucuna
Belki cikmistir arada bak,cunku daha genis tutuyorlar saati erkende cikabilir
Haydi hayirli haberler insallah

Aynen tabiki vardı çok silikti Ama gözle görülebilirdi ve idrarda çok bekletince acaba bozdum mı dedim

Aradım şimdi ‘bayan saat daha 3:30 dedi ‘ 5 e doğru arayın dedi hemşire :)))) bozdu beni :@. Sağlık ocağında verdim

Heyecandan saniyele geçmiyor :( içim bir hoş oldu İnan’ın ne değişik bir duyguymuş beklemek
Allah isteyen her anne babaya hayırlı ile versin
Eğer kendimi biraz tanıyorsam belirtilerim bağırıyor ben varım diye çok ilginçtir zerre kadar adet agrısı gibi agrıslr kalmadı

Heyecandan saniyele geçmiyor :KK43: içim bir hoş oldu İnan’ın ne değişik bir duyguymuş beklemek
Allah isteyen her anne babaya hayırlı ile versin
Eğer kendimi biraz tanıyorsam belirtilerim bağırıyor ben varım diye çok ilginçtir zerre kadar adet agrısı gibi agrıslr kalmadı

Insallah canim ya Rabbim gonlune gore versin ama bencede var ya..ayyy varya soyleseler neolur muayene bitmesini bekliyorlar belkide vardir bir sey..neyse hemen.gecer su bi saatt..

Vardır dimi ya var demeniz bile bana nasıl iyi geliyor
Ya tabi once Allah bilir sonra doktor bakicaktir da ne biliyim kaacgun onceden yapip silik cizgi cikmasi bana yuksek ihtimal vardir gibi geldi..bende cok fazla yapardim hic silik cikmazdi ilk gebeligimdede bundada,silik ciktigindada cok sukur vardi

Insallah seninledir bebisin hayirlisi ile..keske hastanelerdeki gibi internetten laboratuvar sonuclarindan.bakabilsen..ama ne.kaldi surada dimii...:)))))))bende.heycan yaptim acikcasiii.

Normal şu 3 5 liralık gebelik testinde çıkmadı böyle ama eşim 20 tl ye almış bir tane onda çıktı diğerinde çıksaydı belki daha Ümitli olurudm gerçi varsada çok yeni olması lazım

Eşimden önce buraya yazıcam olumlu yada olumsuz Sizlerin duasıyla güldürsün Rabbim bugün yüzümü :KK43:
Benim bu ayım %99.9 negatif olacak durum onu gösteriyor o yüzden sizlerden gelecek güzel haberlerle mutlu olyorum moral bozmamaya çalışıyorum :KK49: öğretmenim derse gircem senden haber bekliyorum :KK45: inşallah hamilesindir hayırlısıyla :dua:

Back