- 31 Mayıs 2017
- 39
- 15
- 3
- 37
- Konu Sahibi nurnursrca
Tebriklerr cok net cikmis ikinci cizgi.Kızlar dün akşam yapmıştım şu 6 gün kala yapan testler var ya onlardan . Hafif bir çizgi oluşmuştu sabah baktım net bir çizgi :)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebriklerr cok net cikmis ikinci cizgi.Kızlar dün akşam yapmıştım şu 6 gün kala yapan testler var ya onlardan . Hafif bir çizgi oluşmuştu sabah baktım net bir çizgi :)))))
Aaaa hamilemisin yoksa sende eğer yumurtlaman geçtiyse ve koyu çıktıysa hamilesindirrrrr şimdiden tebriklerBenim de adetim 22 Kasım çok merak ettim akşama gidip yapicam bende ovilasyon testi,ilk çocuğuma hamile kalmadan önce almıştım o testlerden şimdi kardeş istiyoruz.28 günde Bir adet oluyorum,14, gün falan olur yumurtlama testi yapmadım, geçen hafta altı gün varken bı test yaptım yumurtlama günü geçtiği halde koyu çıktı resmi atmadiysam koyayım birazdan ama akşama yeni bir test yapicam
Peki baya geç böyle koyulaştı varmıdır yinede İnşallah hayırlısı olsun yinede 1 saat kaldı testin sonucu çıkmasınaTebriklerr cok net cikmis ikinci cizgi.
Peki baya geç böyle koyulaştı varmıdır yinede İnşallah hayırlısı olsun yinede 1 saat kaldı testin sonucu çıkmasına
Yaa bozulunca bi degisik oluyor o testler evet koyu bile.olsa boyle dagiliyor gibi heryerine:)) bebis o bebis ,,hadi insallah:)))Aynen tabiki vardı çok silikti Ama gözle görülebilirdi ve idrarda çok bekletince acaba bozdum mı dedim
Heyecandan saniyele geçmiyoriçim bir hoş oldu İnan’ın ne değişik bir duyguymuş beklemek
Allah isteyen her anne babaya hayırlı ile versin
Eğer kendimi biraz tanıyorsam belirtilerim bağırıyor ben varım diye çok ilginçtir zerre kadar adet agrısı gibi agrıslr kalmadı
Ya tabi once Allah bilir sonra doktor bakicaktir da ne biliyim kaacgun onceden yapip silik cizgi cikmasi bana yuksek ihtimal vardir gibi geldi..bende cok fazla yapardim hic silik cikmazdi ilk gebeligimdede bundada,silik ciktigindada cok sukur vardiVardır dimi ya var demeniz bile bana nasıl iyi geliyor
Estağfirullah ne özrü anlaşılır ya hepsi gerisi önemli değilNoktalama isaretleri icin ozurdilerim telefon klavyemden kaynakli problem yasiyorum.
Hadi güzel haber ver lütfennnnNormal şu 3 5 liralık gebelik testinde çıkmadı böyle ama eşim 20 tl ye almış bir tane onda çıktı diğerinde çıksaydı belki daha Ümitli olurudm gerçi varsada çok yeni olması lazım
Eşimden önce buraya yazıcam olumlu yada olumsuz Sizlerin duasıyla güldürsün Rabbim bugün yüzümüHadi güzel haber ver lütfennnn![]()
Benim bu ayım %99.9 negatif olacak durum onu gösteriyor o yüzden sizlerden gelecek güzel haberlerle mutlu olyorum moral bozmamaya çalışıyorumEşimden önce buraya yazıcam olumlu yada olumsuz Sizlerin duasıyla güldürsün Rabbim bugün yüzümü![]()
Sağol arkadaşımCanım benim allahım hepimize tattırsın inşallah
MeslektaşmışızdaSana çok dua edeceğim sende bizlere et iyi dersler