• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 1 hafta varken gebelik testi dogru mudur? Çok Heyecanlıyım :)

modyad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
1.401
970
248
Arkadaslar, oncelıkle heyecanımdan sacmalarsam şimdiden kusuruma bakmayın dıyorum, zira çok heyecanlıyım. :)
Bu topıgı takıbım sonucu bır cok erken gebelık belırtısını yasadıgımı farkettım, yanı hıc bılmeden yasadıgım belırtılerın gebelık ısaretı oldugnu ogrenınce daha fazla dayanamadım, yıne kk gebelık eskı bolumlerınde, adete 1 hafta 10 gun kala bıle basıt testlerle gebelıgını ogrenen anneler oldugunu ogrenınce, gittim test yaptım.Halbuki çişimi daha 10 dk. önce yapmıstım, o heyecanla olucakki bir daha geldi. bu arada saatte 4 kez ıdrara cıkmam hıc normal degıldı.
yaptım testı saat sabah 7 de, (bu arada gece kaval kemıgı agrısından uyuyamadım, nette takılıp gebelik belirtilerine bakarken saat olmus 7 :) ) tek cızgıyı gorunce gittim, kocamın koynuna yattım uyandırdım,söyledim negatıf dıye.
ee benım 10 dk. sonra bidaha tuvaletım gelınce, banyoya gittiğimde ne göreyim, 2.çizgide olusmus.:)) biraz silik tabi.
ayy cok heyecanlandım arkadaslar. eşim de oyle, onu sımdı gonderdım hemen yazayım ıstedım. bu kadar erken gostermesı dogrudur degıl mı? yanı en azından tutunmaya calısan bırsey var degıl mı?
Bat 28.
Uzun oldu okudugunuz ıcın teşekkürler. :)

Duzeltme yapmak ıstıyorum, diğer sayfada yaptıgım yorumu kopyalıyorum gormeyenler olabılır dıye:
''bu arada o kadar şapsalım ki burada paylasayım ıstıyorum.
o gun cıft cızgıyı gorunce esımden baska bır test almasını ıstedım, aksam getırdıgı testı yaptım negatıftı. hiç iz bile yok.
üzüldüm tabı neden bırı cıktı bu cıkmadı dıye. eşim de: diğerini de bir getirsene dedi.
iki testi yanyana koyduk bakıyoruz, bir de ne göreyim.
sabah yaptıgım test lh, esımın aldıgı hsg.
yanı benım netten gebelık testı dıye sıparıs ettıgımı sandıgım, ovulasyon testıymıs.
bu kadar dıkkatsız olabılırım, pes diyorum.... ''

Son düzenleme:
Adet günü kan testi yaptırmayı dusunuyorum, daha uygun olur degıl mı?

gunaydın arkadasımm
adet gününü bekle ve eger o gün olmazsa ertesi gün kan testı yaptır
hatta sabah ılk ıdrarınla bı testte evde kendın yap..
adet günü sabahı yaptgnda negatf cıkarsa moral bozuluyo cunku kendımden bılıyorum:)
ınsallah hamılesndır:)

gunaydın arkadasımm
adet gününü bekle ve eger o gün olmazsa ertesi gün kan testı yaptır
hatta sabah ılk ıdrarınla bı testte evde kendın yap..
adet günü sabahı yaptgnda negatf cıkarsa moral bozuluyo cunku kendımden bılıyorum:)
ınsallah hamılesndır:)

TTesekkur ederim arkadasim. Belirtileriim cok yogun olmasa yine yapmazdim test. Ama gece bacak agri ve zonklamasindan uyuyamayinca acaba mi dedim. Ama cift cizgiyi gorunce de cok heyecenlandim. Hamilesiniz sanirim
saglikla kucaginiza alin bebeginizi :)

Kan testi yaptırman en doğrusu olacaktır elbette, inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz :KK28:

Kan testi yaptırman en doğrusu olacaktır elbette, inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz :KK28:
Bugun yaptirmam dogru olur mu acaba?? Yoksa beklemmi gerek adet gununu. Karaarsizligim bu. Birde bakarlar mi hemen acaba? Teaekkur ederim.

Bugun yaptirmam dogru olur mu acaba?? Yoksa beklemmi gerek adet gununu. Karaarsizligim bu. Birde bakarlar mi hemen acaba? Teaekkur ederim.

Teorik olarak tüm testler adet gecikmesinden SONRA yapılmalı... ama yine teorik olarak idrar testinde silik çizgi çıktıysa kan tahlilini de yaptırabilirsin, çünkü BETA HCG önce kanda sonra idrarda tespit edilebilir bir hormondur. Fakat şöyle bir durum var, idrar testini adetinden bir hafta on gün önce yaptığını yazmışsın, bana göre doğru sonuç alman imkansız.
Ya testin bozuktur, ya sonucu ilk 10 dk içerisinde okumamışsındır, ya da hamişsindir ve zor olanı başarmışsındır. Gerçekten bilemiyorum ya, bazen yazılan çizilene değil de hislerimize kulak vermemiz gerekiyor. Emin olmak için idrar testini tekrarlayabilir, ya da kan tahlili yaptırabilirsin, inşallah bebiş vardır da teorilerin ne kadar boş olduğunu gösterir bize:)

Bir sorum olacak, ovülasyon tarihin ne zamandı? Eğer siklüsün başında olduysa testin doğru da olabilir.

Bir sorum olacak, ovülasyon tarihin ne zamandı? Eğer siklüsün başında olduysa testin doğru da olabilir.

ovulasyon tam 14 u. diğer yorumun ıcınse, en kısa surede belki yarın test yaptıracagım. siklüs 28. hiç sasmadı henuz, o yuzden emın konusabılıyorum, tabı testle olcmedım 14 unu ama belırtı ve akıntımı o gun yogun yasıyorum. ona bınaen soyledım.

testı 6 gun once yapmı oldum. 1 haft 10 gun bu topikte dıger annelerın deneyımını baz alarak soylemıstım, yanı erken yapıp sonuc alanlardan umutlandım 6 gun kala ben de yaptım.

muhtemel sat tarihimiz aynı ve ovu tarihimizde aynı .... benzer belirtielr bende de var ama geçen ayda psikolojik olarak belirtileri yaşayıp kırmızıları görünce hayallerim yıkıldı . kendimi zor tutuyorum test yapmamak için ... evet çoğu kişi haklı erken henüz ama içimdeki ses durmuyor ki ... umarım bebişin seninledir ...

Canım bence 4 saat idrarini tut sıvı almadan öğle dene yada en güzeli ha ben tutamam diyorsan benim gibi sabah kalkar kalkmaz ilk idrarinla dene..
Rabbim gönlüne göre versin

muhtemel sat tarihimiz aynı ve ovu tarihimizde aynı .... benzer belirtielr bende de var ama geçen ayda psikolojik olarak belirtileri yaşayıp kırmızıları görünce hayallerim yıkıldı . kendimi zor tutuyorum test yapmamak için ... evet çoğu kişi haklı erken henüz ama içimdeki ses durmuyor ki ... umarım bebişin seninledir ...

ben bıseyler oldugunu ve test yapmam gerektıgını surdan anladım, korunmuyorduk ama beklemıyordum hemen ve belırtılerınde 6.haftadan sonra oldugunu sanıyordum. bıseyler vucudumda ters gıdınce bır baktım ve erkenden de hıssedılebılıyormus, eger dun gece rahat uyuyabılseydım yıne yapmazdım ama uyutmayan bırsey vardı ve hala da devam edıyor.
bırcok gebelık farkında olmadan sonlanıyormuş, belki psikolojık degıldı tutunamadı bılemezsınız ki, ben en cok ondan korkuyorum. En kısa zamanda melegınıze kavusursunuz ınsallah. :)

Canım bence 4 saat idrarini tut sıvı almadan öğle dene yada en güzeli ha ben tutamam diyorsan benim gibi sabah kalkar kalkmaz ilk idrarinla dene..
Rabbim gönlüne göre versin

tamam bir de sabah deneyim tekrar. teşekkür ederim. evet tutamıyorum, zaten sık wc ye gıden bırı ıdım. şimdi 10-15 dk.da wc ıhtıyacım oluyor. yatıyorum yanma baslıyor hoop bırdaha wc. ınan gecen gece uyurken tam 6 kere uyandım tuvalet ıcın mahvoldum oyle uykusuzum kı suan. ve korkuyorum acıkcası eger gebelıkte boyleyse hep boylemı devam edecek dıye endıse duydum.
tukettıgım tek sıvı su. ihtiyac duymasam onuda ıcmıcem artık. umarım gecıcıdır, cok yoruldum kac gundur.

tamam bir de sabah deneyim tekrar. teşekkür ederim. evet tutamıyorum, zaten sık wc ye gıden bırı ıdım. şimdi 10-15 dk.da wc ıhtıyacım oluyor. yatıyorum yanma baslıyor hoop bırdaha wc. ınan gecen gece uyurken tam 6 kere uyandım tuvalet ıcın mahvoldum oyle uykusuzum kı suan. ve korkuyorum acıkcası eger gebelıkte boyleyse hep boylemı devam edecek dıye endıse duydum.
tukettıgım tek sıvı su. ihtiyac duymasam onuda ıcmıcem artık. umarım gecıcıdır, cok yoruldum kac gundur.

Bu kadar sık iyi değil ama çok sıvı almam diyorsun sen sistis olmayasin bende kadı. Olduktan sonra sadece 1 kere geçirdim .
Yanma oluyordu ve hep were gidiyordum bir baktım gülüm sen

Canım benim bi arkadaşım 3 haftalıkken öğrenmişti hamile olduğunu bende sana benzer bi durum yaşadım yalnız adet günümden bir gün önceydi test yaptım silik çıktı adet günüde yaptım yine silikti kanda baktırdım değerim5,29 çıktı geç döllenme olabilir dedi doktor ma kimyasalmış 3 gün sonra adet oldum eğer idrarda çıktıysa kandada çıkması muhtemel bence bir kan testi yaptır erken öğrenen insan çok en azından acaba varmı diye kendini yormamış olursun eğer adet gününe kadar ben hamileyim düşüncesinde olucaksın ki adet olursan yıkılırsın kendini hiç üzme derim ben git baktır beta hcg ye hakkında hayırlısı canım

Selam kızlar ya size ihtiyacım var kafam allak bullak regl 4 gün kala Laboquick erken gebelik testi yaptım ilk 10 dk negatif ti bu arada bundan önce 2 test silikti.
Çok üzüldüm ağladım sonra testi duvara attım negatif diye o kadar sert atmisim ki test parcalandi içinden bu düştü anlam veremiyorum t çizgisinde olmasi gerekirken neden yana kaymis ki bir bakın teste ne dediğimi anliyacaksiniz umarım bilen bir arkadas bana yardımcı olur..

Eklentiler

• 20141023_142122-1.jpg
    20141023_142122-1.jpg
    400,5 KB · Görüntüleme: 222
Selam kızlar ya size ihtiyacım var kafam allak bullak regl 4 gün kala Laboquick erken gebelik testi yaptım ilk 10 dk negatif ti bu arada bundan önce 2 test silikti.
Çok üzüldüm ağladım sonra testi duvara attım negatif diye o kadar sert atmisim ki test parcalandi içinden bu düştü anlam veremiyorum t çizgisinde olmasi gerekirken neden yana kaymis ki bir bakın teste ne dediğimi anliyacaksiniz umarım bilen bir arkadas bana yardımcı olur..

silik testler pozıtıf sayılıyor dıye bılıyorum canım. ıcınden dusmus parcanın evet 2.çizgisini ben de gordum arası uzak baya , belki ıcı acılınca kagıdı acılmıstır,uzamıstır. hıc bu halını bılemıyorum. ama silik cıkmıs 2 testınız, kı regl ye bu kadar gun kala bence umut var gıbı. hayırlısı hakkınızda, ıns.olur bebegınız.

Back
X