- 12 Haziran 2022
- 150
- 30
- 29
-
- Konu Sahibi kafamda sorular
Yumurtlama zamanını biliyormusunkızlar merhaba, bu ay bazı belirtiler yaşadım ve öylesine evdeki testlerden bi gebelik testi yapayım dedim ve 5 dk içinde silik çıktı, çok sevindim ama adetime daha 1 hafta var kendimi heveslendirmek de istemiyorum, böyle bir şey başına gelen var mı?
Evet bi 14 gün olduYumurtlama zamanını biliyormusun
O zaman hayırlı olsunEvet bi 14 gün oldu
Öyle mi tebrik ederimO zaman hayırlı olsunsağlıkla kucağınıza alın inşallah her sabah testi tekrarlayın bir tık daha koyu olur inşallah bendee bu innovita ovulasyon testi ve gebelik testini kullandım şuan 4+4 günlük hamileyim
Önemli olan yumurtlamanın üstünden 12 günün geçmesi. Adet tarihi burda devre dışı kalıyor bende adetime 6 gün kala şehit öğrendim.Öyle mi tebrik ederimİnşallah bende öyleyimdir, iki defa yaptım ikisi de silik çıktı , farklı bir marka var birde onu deneyeceğim ama kafamı karıştıran adete daha 1 hafta var, nasıl çıkıyor hemen
Evet verdim sabahtan, hatta başka marka test bile aldım kendimi heveslendirmemek içinEğer Hastahaneye yakınsanız gidip kan verin bence
Ay hadi hayırlısı inşallahÖnemli olan yumurtlamanın üstünden 12 günün geçmesi. Adet tarihi burda devre dışı kalıyor bende adetime 6 gün kala şehit öğrendim.
Kan sonucunu bizimle de paylaşEvet verdim sabahtan, hatta başka marka test bile aldım kendimi heveslendirmemek için
Hayırlı olsun canım hamilesin benimde aynı şekilde çıkmıştı sonra düşük oldu şuan bende tekrar belirti yaşıyorum ama bu sefer erken başladı 1 2 soru sormak istiyorum acaba bel kasık ağrın var mıAkşam yaptım İnnovita marka ovülasyon testiyle böyle çıktı, gebelik olan silik ama diğeri baya koyu? Anlayan var mı?
Bel değil de kasık ağrım var ve batmalar da oluyor ara araHayırlı olsun canım hamilesin benimde aynı şekilde çıkmıştı sonra düşük oldu şuan bende tekrar belirti yaşıyorum ama bu sefer erken başladı 1 2 soru sormak istiyorum acaba bel kasık ağrın var mı
Bende aynı şeyi yaşıyorum. Yarın kan vermeye gideceğim inşallah ikimiz de güzel haberler alırız. Benim geçmişimde bir de dış gebelik var çok heyecanlıyımkızlar merhaba, bu ay bazı belirtiler yaşadım ve öylesine evdeki testlerden bi gebelik testi yapayım dedim ve 5 dk içinde silik çıktı, çok sevindim ama adetime daha 1 hafta var kendimi heveslendirmek de istemiyorum, böyle bir şey başına gelen var mı?
Dış gebelik nasıl oluyor, ultrasonda mı belli oluyorBende aynı şeyi yaşıyorum. Yarın kan vermeye gideceğim inşallah ikimiz de güzel haberler alırız. Benim geçmişimde bir de dış gebelik var çok heyecanlıyım
Hemen hemen her şey aynı sadece bebek Rahime ulaşamayıp kanalda büyüyor. Kürtaj olmuştum onun içinDış gebelik nasıl oluyor, ultrasonda mı belli oluyor
Anladım çok geçmiş olsun inşallah bu sefer yüzümüz GülerHemen hemen her şey aynı sadece bebek Rahime ulaşamayıp kanalda büyüyor. Kürtaj olmuştum onun için
İnşallah bütün isteyenlerinAnladım çok geçmiş olsun inşallah bu sefer yüzümüz Güler
Brnmde gebelık testim 2 ci cizgi 5 dk da hemen belirdi beyaz cizgi oldu test mi bozuk acabakızlar merhaba, bu ay bazı belirtiler yaşadım ve öylesine evdeki testlerden bi gebelik testi yapayım dedim ve 5 dk içinde silik çıktı, çok sevindim ama adetime daha 1 hafta var kendimi heveslendirmek de istemiyorum, böyle bir şey başına gelen var mı?
Sanırım negatif olduğunu gösteriyorBrnmde gebelık testim 2 ci cizgi 5 dk da hemen belirdi beyaz cizgi oldu test mi bozuk acaba