- 15 Ağustos 2022
- 92
- 55
- 34
-
- Konu Sahibi kafamda sorular
Hayır ben 5 yıldır evlyim geçen seneden beri öyle deniyoruz ama illa olsunda olsun diye değil eşimin işi benm işimden dolayı denk gelemiyorz zaten düşükte oldum ama problem yok yada bu çok istemekle alakalı mı bilmiyorum sanırım bu ay baya yoğunlaştımİnşallah , gerçekten zamanında geliyor bebek , sizin 2. Denemeniz mi olacak bu ay
Teşekkür ederimHayırlı olsun
E hayırlısı madem öyleyseHayır ben 5 yıldır evlyim geçen seneden beri öyle deniyoruz ama illa olsunda olsun diye değil eşimin işi benm işimden dolayı denk gelemiyorz zaten düşükte oldum ama problem yok yada bu çok istemekle alakalı mı bilmiyorum sanırım bu ay baya yoğunlaştımdiğer aylar tedirgindim eşimde bi geliyo bi gidiyor çocuk babası başında olmadan büyümesin diye içimden gelmiyordu bu ayda baya cesaretliyim
Merhaba. Kan verdim. Adetime 6 gün vardı negatif çıktı. Eğer adetim gecikirse tekrar yaptıracağım. Bugün lekenmem olduMerhabalar, n’aptınız kan verdiniz mi?
Anladım, adetiniz geçti mi peki?Merhaba. Kan verdim. Adetime 6 gün vardı negatif çıktı. Eğer adetim gecikirse tekrar yaptıracağım. Bugün lekenmem oldu
4 gün var. Biraz erken gitmişim galibaAnladım, adetiniz geçti mi peki?
Ay bana pozitif geldi bu, belirtin de var. Bence heveslenmeden hemen başka bir markadan test yap derimReglim geçmedi 4 gün var belirtilerim var Kızlar test yaptım 30 saniye içinde çıktı akıntım süt kesiği gibi bel ağrısı ve kasık ağrısı ayrıca şişkinlik fazlasıyla var test pozitif miEki Görüntüle 3116997
Eki Görüntüle 3116998
Merhaba yeni test yaptınız mıReglim geçmedi 4 gün var belirtilerim var Kızlar test yaptım 30 saniye içinde çıktı akıntım süt kesiği gibi bel ağrısı ve kasık ağrısı ayrıca şişkinlik fazlasıyla var test pozitif miEki Görüntüle 3116997
Eki Görüntüle 3116998
Evet yaptım kızlar fakat benim bugün serçe parmak tırnağı kadar falan kanamam gelmiş acaba yerleşme kanaması mıdır çünkü reglime hala var bu yeni testMerhaba yeni test yaptınız mı
Yani ikisi de olabilir şimdi ne desek boş, bekleyebilirseniz bekleyin ama sanki kan testi sizi rahatlatırEvet yaptım kızlar fakat benim bugün serçe parmak tırnağı kadar falan kanamam gelmiş acaba yerleşme kanaması mıdır çünkü reglime hala var bu yeni testEki Görüntüle 3117293 üstteki yeni
Yani ikisi de olabilir şimdi ne desek boş, bekleyebilirseniz bekleyin ama sanki kan testi sizi rahatlatır
Ben de 8 gün kala öğrendim ,Darısı tüm isteyenlerin başınaBen ilkini 7 gün kala ikincisini 6 gün kala öğrenmiştim
Ben de 8 gün kala öğrendim ,Darısı tüm isteyenlerin başına