- 26 Temmuz 2019
- 341
- 97
- 27
- Konu Sahibi kafamda sorular
Sanırım negatif olduğunu gösteriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım negatif olduğunu gösteriyor
Gecikme yaşadınız mı? Adetiniz geçince mi yaptınız
13 gun gcıkme varGecikme yaşadınız mı? Adetiniz geçince mi yaptınız
Aa doktora gitmediniz mi, 13 gün uzun bir zaman dilimi13 gun gcıkme var
Hyr gtmedimmAa doktora gitmediniz mi, 13 gün uzun bir zaman dilimi
Sonra ne oldu, kanda da çıktıysa hamilelik var o zaman dimiBenim adete 4 gün kala çift çizgiydi kan vermiştim kanda da düşük çıktı ama hamileydim.
Heveslendirmek gibi olmasın ama durum böyleydi. Sonucunuz cıktı mı ?
13 gün normal bir süre değil bence bi doktora görünmelisiniz,iyi dayanıyorsunuz valla ben duramazdımHyr gtmedimm
Kızz yok gitsem nolucak gittim bisey yok dedi gnderdiler hastanede beklemek kepazelık resmen13 gün normal bir süre değil bence bi doktora görünmelisiniz,iyi dayanıyorsunuz valla ben duramazdım
Doğurdum bile bacım ben 9 aylık ellerinden öperSonra ne oldu, kanda da çıktıysa hamilelik var o zaman dimi
Ahahahahah, Allah sağlık versin darısı başımıza bacımDoğurdum bile bacım ben 9 aylık ellerinden öper
Evet belli oldu hamileyim :)Kafamda sorular acaba hamilemisin belli oldu mu canım ?
Aşırı mutlu oldum ya gerçekten hayırlı olsun canım darısı başıma bat 9 gün varEvet belli oldu hamileyim :)
Aslında benim de bata 4 gün var, bende 1 hafta önceden öğrendim gebeliğimi, test yaptınız mıAşırı mutlu oldum ya gerçekten hayırlı olsun canım darısı başıma bat 9 gün var
Bir önceki ay mı adet gecikmesi yaşamıştınız, bazen vücudumuz hamile olmak istediğimiz için öyle davranırmış, bel ağrıları , mide bulantıları vs. Belki de öyle birşeydir. Ama bence eşinize mahcup falan olmadınız bu mahcup olunacak birşey değil ki, vücudumuzla alakalı, kendi bilerek yaptığımız birşey değil ki, o yüzden kesinlikle mahcup hissetmeyinAşırı derece endişeliyim pozitif çıktı testlerde adet günü 3 tane yaptım farklı hepsi pozitif gittim kan verdim ondan sonra adet oldum test mi hatalı yoksa ben o hafta stres yaptım öyle oldu anlamadım bel kasık ağrısı ve sürekli su şişesiyle geziyordum su içmek dışında aktivitem yoktu bel ağrısından oturamıyordum bile en üzücüsü de eşime söyledim sevindik sonra adet oldum onada mahçup oldum şimdi netleşene kadar bekleyeceğim adetle atılıyor tutunamayınca ve bu sefer inşallah tutar ya anlamıyorm bir insanın kasımları nasıl psikolojk ağrır eğilemiorm belimden oturamjorm
Merhabalar, n’aptınız kan verdiniz mi?Bende aynı şeyi yaşıyorum. Yarın kan vermeye gideceğim inşallah ikimiz de güzel haberler alırız. Benim geçmişimde bir de dış gebelik var çok heyecanlıyım
Evet herkesin belirtileri farklı mesela bu ay akıntım var belim ağrıyo yine susuz yapamıyorm nasıl psikolojik anlam veremiyorum doktora gittiğim bana tiroidlerimle ilgili kan vermemi söyledi gayet iyi dedi sonra değerlerime baktı yani normal bi durum söz konusu değil eşim içinde fakat zamanı sanrım değil ama aşırı derece net belirti yaşıyorm kendimi yemin ederim o konuma sokmuyorum aklımda hamilelikle ilgili bi konuda yok eşim deneyelim mi bu ay dedi bende olur dedim yani ona göre çalışma yaptık gögüslerim şişti taaa yumurtlama günüm 11. De oldu ben o günden beri bel kasık ağrısı çekiyorum sabah uyandım belim ağrıyo ya dedim koltukta uyudum ona bağladım ama 1 hafta boyunca geçmez mi ee su içmek istiyorum sürekli ben su içen biri değilim normalde ter atıyorum ya kurudu cildim millet parlıyo diyo bu belirtiler kist mi anlam veremedim hamilelik mi o kadar benziyor ki birbrine belirtiler ..üzülüyo insan ama bu ay belki yiyeceği ekmeği vardır gelir yavrumBir önceki ay mı adet gecikmesi yaşamıştınız, bazen vücudumuz hamile olmak istediğimiz için öyle davranırmış, bel ağrıları , mide bulantıları vs. Belki de öyle birşeydir. Ama bence eşinize mahcup falan olmadınız bu mahcup olunacak birşey değil ki, vücudumuzla alakalı, kendi bilerek yaptığımız birşey değil ki, o yüzden kesinlikle mahcup hissetmeyin
İnşallah , gerçekten zamanında geliyor bebek , sizin 2. Denemeniz mi olacak bu ayEvet herkesin belirtileri farklı mesela bu ay akıntım var belim ağrıyo yine susuz yapamıyorm nasıl psikolojik anlam veremiyorum doktora gittiğim bana tiroidlerimle ilgili kan vermemi söyledi gayet iyi dedi sonra değerlerime baktı yani normal bi durum söz konusu değil eşim içinde fakat zamanı sanrım değil ama aşırı derece net belirti yaşıyorm kendimi yemin ederim o konuma sokmuyorum aklımda hamilelikle ilgili bi konuda yok eşim deneyelim mi bu ay dedi bende olur dedim yani ona göre çalışma yaptık gögüslerim şişti taaa yumurtlama günüm 11. De oldu ben o günden beri bel kasık ağrısı çekiyorum sabah uyandım belim ağrıyo ya dedim koltukta uyudum ona bağladım ama 1 hafta boyunca geçmez mi ee su içmek istiyorum sürekli ben su içen biri değilim normalde ter atıyorum ya kurudu cildim millet parlıyo diyo bu belirtiler kist mi anlam veremedim hamilelik mi o kadar benziyor ki birbrine belirtiler ..üzülüyo insan ama bu ay belki yiyeceği ekmeği vardır gelir yavrum