• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

Bende eşimle değişik bir şekilde tanışmış, ilk görüşte vurulmuştum sizi çok iyi anlayabiliyorum :))) geçmez şimdi o saatler

Su an yoldayım kızlar trafik var malesef mesaj atmıs bana bir aksilik yok dimi diye,yoldayım dedim, son yarım saatt :KK53:

Konuyu bastan beridir takip ediyorum, gelismeleri herkes gibi bekliyorum hadi bakalim :)

Eve dönse de yazsa ne oldu ne konuştular çok merak ediyorumm :D

Kızlarr ben geldiiim hemmen bi dusa girip uzerimi degisip yazıyorummm tum detaylarıyla az sonraaaa :KK53:

Kızlar geldiiimmm. Hemen baslıyorum anlatmaya..
Tam saat 20.02de pastanedeydim, ben gittiğimde bekliyordu, beni gorunce ayağa kalktı hoşgeldin dedi el sıkıştık. Neyse oturduk, hava soğuk sana bir sıcak cikolata soyleyelim dedi, tamam dedim istedik isticeklerimizi.
Neyse basladık konusmaya, nasılsın gunun nasıl gecti faslını gectikten sonra tekrar bana benden cok etkilendigini soyledi muhakkak beni tanıyıp vakit gecirmek istiyormuş, bende sana karşı boş olduğumu soyleyemicem tanışalım tabii dedim.
Bu başladı kendini anlatmaya, universite okumuş aslında azerbeycanda bilg muhendisligi okumuş 2-3 sene işini yapmış, benim market sahibi arkadaşımın kuzeninin askerlik arkadaşıymıış, bu vesile ile girmiş akyurta mudur olarak. Senin beklentilerin neler dedi bana, bende anlattım, 2 kez nişan attım, gercekten hic deger gordugumu dusunmuyorum, artık 26 yasındayım ve hayatımda ciddi seylerin olmasını, saygı ve sevgi gormeyi huzur istiyorum, baska beklentim yok dedim. Senin neler peki dedim, o da anlattı, ben dedi 31 yasındayım, isim gucum var evim var arabam var, artık huzur istiyorum eve gittigimde karımın yaptıgı yemek kokusunu duymak istiyorum dedi, boş bulundum yavaşş diyiverdim adama, o da yanlıs anlama hemen oyle bir niyetim yok sadece beklentim bu yonde, eger bir iliskiye baslarsak ben 2 sene 3 sene uzatamam dedi. Ben fazla konusmadım, benim işlerimi ailemi falan sordu anlattım, o da ailesini anlattı, 4 erkek kardeşler en kucukleri 14 yasında en buyukleri 33 yasındaymıs, kırıkkalelilermiş, gerci kucuklugunden beri ankaradaymış, surekli gozumun icine icine bakıyodu gozumu kacıra kacıra bi hal oldum cikolata agzıma yuzume bulusucak diye duzgun icemedim, konuşması falan cok kibardı, fazla kibardı hatta, ama icinde biyerlerde bi serseri var bunu farkettim.
Ben 21.15 gibi kalkmak istedim, yorgunum dedim, tamam dedi ilk gorusmemiz zaten seni fazla tutmak istemiyorum dedi, arabasını almamıstı o marketin karsısı oldugu icin, benim kapımı actı bindirdi kendi binmedi, ısrar ettim tabi eve giderken marketin onunden zaten geciyorum dedim, ilk bulusmada benim onu bırakmam hoş olmazmış, binmedi. Neyse geldim eve, zaten yolda hemen mesaj attı benimle gorusmeye devam etmek istiyormusun diye daha cevap vermedim...

Back