ınsallah zaten bozulmazsa dırekt evlen onunla yarın dıkkat et barı pot kırma heyecandan yarını atlattın mı gerısı kolay :)
Ayy bidaha markete nasıl gidicem utanırım vallahi been
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınsallah zaten bozulmazsa dırekt evlen onunla yarın dıkkat et barı pot kırma heyecandan yarını atlattın mı gerısı kolay :)
tanısınca utangaclıgın gıder bence cok sık gıtmezsın artıkAyy bidaha markete nasıl gidicem utanırım vallahi been
tanısınca utangaclıgın gıder bence cok sık gıtmezsın artık
hahaha bence bırakta o bu benım sevgılım mesajı vermeye kalksın zor bulur senın gıbısınıÖzlerim ya giderim, bu adam benim mesajını vermeden duramam herkesle samimi olmasın kırarım bacaklarını
hahaha bence bırakta o bu benım sevgılım mesajı vermeye kalksın zor bulur senın gıbısını
yarım yamalak ıse gıdersın artık yarınKarnım agrıyo uyumam lazım uyuyamıyorum heyecandan
yarım yamalak ıse gıdersın artık yarın
bi gelişme var mı yarın gidecek misinn?Ofiste uyurum artık napalım
ohoo cok sey kacırdın break nıkah var yarınabi gelişme var mı yarın gidecek misinn?
ben şahit olayımmı adasdas dohoo cok sey kacırdın break nıkah var yarına
kk olarak sahıt olablrz hahaha gerı mesajlara gıt bak damadın da gelınınde fotoları var gorursunben şahit olayımmı adasdas d
gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiii.atsana varsaa.kk olarak sahıt olablrz hahaha gerı mesajlara gıt bak damadın da gelınınde fotoları var gorursun
47. ve 52. sayfalara bak canım gorursun :)gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiii.atsana varsaa.
Ayy çok sevindiiim bende ne zamandır düğün olsa da halay ceksem diyodum çok güzelsin vallahi ben de yaşından büyük gösteren birini beklemistim kısa boylu ve sarışın hayal etmiştim ama çok hossun maşallah nazar değmesin çok da yakisirsiniz çocuk da iyiymis. Yarin ne giyiceksiiiin hemen onu ayarlamaliyiz saçını nasıl yapicaksin ay ben bile heyecanlandimm
ikiside çok taşş,yakıştırdım ben...güncelleyeyim şuraya..
yagmurda pantolonun ayakkabıların batmasın da ona dıkkat et :)Valla bilemediim, ankara şu ara yağmurlu, siyah kumaş pantolon krem rengi gomlek, ve krem rengi kısa topuklu stilettolarımı giymeyi dusundum, hem ofise hem bulusmaya uygun olması lazım, saçlarımıda boyle 2 yandan örüp o kısmıda arkaya toplarız ya, yarı acık yarı toplu, oyle yapmak gecti aklımdan, ama sizde soyleyin birseyler daha iyi seylerde cıkabilir