• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

Valla bilemediim, ankara şu ara yağmurlu, siyah kumaş pantolon krem rengi gomlek, ve krem rengi kısa topuklu stilettolarımı giymeyi dusundum, hem ofise hem bulusmaya uygun olması lazım, saçlarımıda boyle 2 yandan örüp o kısmıda arkaya toplarız ya, yarı acık yarı toplu, oyle yapmak gecti aklımdan, ama sizde soyleyin birseyler daha iyi seylerde cıkabilir
Kumaş pantolon İspanyol paça olsun ama. Hayalimde güzel canlandı giyecegin şeyler. Ama saçını düzleştirme fotodaki hali var ya öyle olsun. Bi eyeliner bi de hafiften bordo ruj sur tamamdiirr :) taki takmayı sever misin?

Kumaş pantolon İspanyol paça olsun ama. Hayalimde güzel canlandı giyecegin şeyler. Ama saçını düzleştirme fotodaki hali var ya öyle olsun. Bi eyeliner bi de hafiften bordo ruj sur tamamdiirr :) taki takmayı sever misin?

Severim, sade bir gomlek giyecegim icin bir kolye muhakkak takarım, birde saat takarım zaten 3 yıldır hic cıkmadı bilegimden butunlestik

Severim, sade bir gomlek giyecegim icin bir kolye muhakkak takarım, birde saat takarım zaten 3 yıldır hic cıkmadı bilegimden butunlestik
tatlım zaten az cok fıkrım oldu hakkında zevklerın guzel ve fazla dusunmene bıle gerek kalmadan hos olabılırsın :)

Uzun kolyeler oluyor ya onlardan tak ama çok bos kalmasın kısa kolye olmasin yani. Bordo oje de sur :) çok güzel olcak herşey cokkk :)

Kızlar kızlar benim iş oldu, 5 dk oldu eve gireli aynen aktarıyorum olayı.
Cin mısır ve sigara almak icin gittim markete, danışma kısmında oturuyordu, makarnaların kurubaklagillerin oldugu reyonda tam reyonun karşısında, bende oyalandım biraz bilerek 2-3 dk baktım reyona oyle aldım, geçtim kasaya sigarayıda aldım, tam odemeyi yapıcam kasiyere seslendi ben dısarı cıkıyorum sigara icicem diye :KK53::KK53: kızda tuhaf tuhaf baktı niye haber verdi acaba diye, neyse odedim para ustunu aldım, cıktım dısarı marketin kosesinde sigara iciyor, oyalandım paraları cuzdana falan koydum fermuar sıkıştı gibisinden kapatırkan of puff cektim, tam dibinden gectiim parfum kokusunu falan alsın maksatlı, 2 adım atmaya kalmadan bakarmısınız diye bir ses geldi, bende bi çarpıntı bi titreme bi uyuşma, zor konusabildim, buyrun dedim, nasıl soylenir bilmiyorum ama ben sizden etkileniyorum tanısmak istiyorum dedi, ben mosmor tabi eller zangır zangır, cuzdan kayıp gidicek ellerim terledi bide, sustum kaldım, benden mi etkilendiniz diyebildim ne alakaysa, evet niye şaşırdınız inanılmaz hoşsunuz dedi, teşekkur ederim sizde çok hoşsunuz dedi, kendisini tanıttı kısaca bende tanıttım el sıkıştık, yarın iş çıkışı musaitseniz sizinle karşıdaki pastanede bir çay içmek isterim dedi, numarasını verdi, kararınızı bekliyorum dedi, bende buyuk ihtimalle olur bir aksilik cıkarsa ben haber veririm size iyi aksamlar kolay gelsin dedim titreye titreye eve geldim :KK22::KK22::KK30::KK36::KK36::KK36:

Vuuuuuu süper bayıldım. Mercimeği ayıtlamaya başladık yani ;)

Kızlar mesaj attım ben benimkine, ben saat 8 gibi orada olurum, senin icin uygun mu ? Yazdım. O da uygun tamam bende 8de pastanede olurum, nasılsın iyimisin dedi :KK48:

Kızlar mesaj attım ben benimkine, ben saat 8 gibi orada olurum, senin icin uygun mu ? Yazdım. O da uygun tamam bende 8de pastanede olurum, nasılsın iyimisin dedi :KK48:
hadı bakalım :D o da senın yazmanı beklıyormus baksana nasılsın dıye de sormalar falan bu sana abayı yakmıs :KK53:

Adamcağız şoka girmesin, ofiste nasıl bunaldım nasııll gelen giden yok hiç boşanan yok, birbirini hakaretten mahkemeye veren yok ben niye avukat oldum :KK48:
hahaha yaz bıttı ya baslar yavas yavas hareketlenmeler. ıstersen evleneyım senın ıcın bosanma avukatım olursun:KK53:zengın bulayım da barı cekısmelı acarsın surundururuz :KK55:

Nasılsın dedi ya çok aşığım çok mu yazsam acaba :KK53:

Allah seni davul etmesin bunu okuyunca kahkaha attım müdürüm noldu diye sordu bende seni anlattım kızzzz başarılar diliyor oda sana haha

hahaha yaz bıttı ya baslar yavas yavas hareketlenmeler. ıstersen evleneyım senın ıcın bosanma avukatım olursun:KK53:zengın bulayım da barı cekısmelı acarsın surundururuz :KK55:

Bul kız bul evine arabasına el koyarız :KK53:

Herkese merhaba kızlar, valla neredeyse tüm yazılanları okudum, ben bile buradan heyecanlandım artık sizi hiç düşünemiyorum:) İnşallah çok mutlu olursunuz avukat hanım:)

Herkese merhaba kızlar, valla neredeyse tüm yazılanları okudum, ben bile buradan heyecanlandım artık sizi hiç düşünemiyorum:) İnşallah çok mutlu olursunuz avukat hanım:)

Canım tesekkur ederiim insallaahh :)

Back