Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

Kumaş pantolon İspanyol paça olsun ama. Hayalimde güzel canlandı giyecegin şeyler. Ama saçını düzleştirme fotodaki hali var ya öyle olsun. Bi eyeliner bi de hafiften bordo ruj sur tamamdiirr :) taki takmayı sever misin?

Severim, sade bir gomlek giyecegim icin bir kolye muhakkak takarım, birde saat takarım zaten 3 yıldır hic cıkmadı bilegimden butunlestik

Severim, sade bir gomlek giyecegim icin bir kolye muhakkak takarım, birde saat takarım zaten 3 yıldır hic cıkmadı bilegimden butunlestik
tatlım zaten az cok fıkrım oldu hakkında zevklerın guzel ve fazla dusunmene bıle gerek kalmadan hos olabılırsın :)

Uzun kolyeler oluyor ya onlardan tak ama çok bos kalmasın kısa kolye olmasin yani. Bordo oje de sur :) çok güzel olcak herşey cokkk :)

Resimleri gordum. Fiziksel olarak uyarsiniz, kafa olarakta uyarsiniz oldu bu is.

Vuuuuuu süper bayıldım. Mercimeği ayıtlamaya başladık yani

Kızlar mesaj attım ben benimkine, ben saat 8 gibi orada olurum, senin icin uygun mu ? Yazdım. O da uygun tamam bende 8de pastanede olurum, nasılsın iyimisin dedi

Kızlar mesaj attım ben benimkine, ben saat 8 gibi orada olurum, senin icin uygun mu ? Yazdım. O da uygun tamam bende 8de pastanede olurum, nasılsın iyimisin dedi
hadı bakalım o da senın yazmanı beklıyormus baksana nasılsın dıye de sormalar falan bu sana abayı yakmıs

Adamcağız şoka girmesin, ofiste nasıl bunaldım nasııll gelen giden yok hiç boşanan yok, birbirini hakaretten mahkemeye veren yok ben niye avukat oldum
hahaha yaz bıttı ya baslar yavas yavas hareketlenmeler. ıstersen evleneyım senın ıcın bosanma avukatım olursunzengın bulayım da barı cekısmelı acarsın surundururuz

Nasılsın dedi ya çok aşığım çok mu yazsam acaba

Allah seni davul etmesin bunu okuyunca kahkaha attım müdürüm noldu diye sordu bende seni anlattım kızzzz başarılar diliyor oda sana haha

hahaha yaz bıttı ya baslar yavas yavas hareketlenmeler. ıstersen evleneyım senın ıcın bosanma avukatım olursunzengın bulayım da barı cekısmelı acarsın surundururuz

Bul kız bul evine arabasına el koyarız

Herkese merhaba kızlar, valla neredeyse tüm yazılanları okudum, ben bile buradan heyecanlandım artık sizi hiç düşünemiyorum:) İnşallah çok mutlu olursunuz avukat hanım:)

Herkese merhaba kızlar, valla neredeyse tüm yazılanları okudum, ben bile buradan heyecanlandım artık sizi hiç düşünemiyorum:) İnşallah çok mutlu olursunuz avukat hanım:)

Canım tesekkur ederiim insallaahh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…