Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

ozel mesaj yazıcaktım sana nasıl yazılıyor bulamadım ay bu sıteyı cozmem zaman aldı nıyeyse

Ayy çok sevindiiim bende ne zamandır düğün olsa da halay ceksem diyodum çok güzelsin vallahi ben de yaşından büyük gösteren birini beklemistim kısa boylu ve sarışın hayal etmiştim ama çok hossun maşallah nazar değmesin çok da yakisirsiniz çocuk da iyiymis. Yarin ne giyiceksiiiin hemen onu ayarlamaliyiz saçını nasıl yapicaksin ay ben bile heyecanlandimm

senın haberın var mı break oglan hoslandıgını soyledı ershd e numarasını verdı yarın buluusuyolar

Valla bilemediim, ankara şu ara yağmurlu, siyah kumaş pantolon krem rengi gomlek, ve krem rengi kısa topuklu stilettolarımı giymeyi dusundum, hem ofise hem bulusmaya uygun olması lazım, saçlarımıda boyle 2 yandan örüp o kısmıda arkaya toplarız ya, yarı acık yarı toplu, oyle yapmak gecti aklımdan, ama sizde soyleyin birseyler daha iyi seylerde cıkabilir

yagmurda pantolonun ayakkabıların batmasın da ona dıkkat et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…