• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

ben bırseyı merak ettım bu adam hafta sonuda mı calısıyor ne zaman ızın yapıyor:KK53::KK53:

ben bırseyı merak ettım bu adam hafta sonuda mı calısıyor ne zaman ızın yapıyor:KK53::KK53:

Valla gecen hafta 1 gun hic gormedim, butun reyonlara baktım yoktu, sanırım izin gunuydu, ama hangi gun hatırlamıyorum,markette nasıl bi iş duzeni var bilemedim, her hafta bir gun izin yapıyor mu hic bilmiyorum daha :KK48:

hahaha koptum suan sana :KK53: o da ıltıfat edeyım derken gozlerın bozuk demıs heyecandan sasırttı galıba:KK53: hadı hayırlı ugurlu olsun :KK49:
oldu bu iş oldu hadi yine iyisin,buradan şunu anlıyoruz bır bayan ısteyınce yapamayavagı sey yok :)

Valla gecen hafta 1 gun hic gormedim, butun reyonlara baktım yoktu, sanırım izin gunuydu, ama hangi gun hatırlamıyorum,markette nasıl bi iş duzeni var bilemedim, her hafta bir gun izin yapıyor mu hic bilmiyorum daha :KK48:
bırakalımda adamcagız ızın yapsın ya :)

Ay bu tipikte ne dedikodular dönmüş öyle ve bensiiiiz :D çok heyecanlı valla inşallah olur bu is :D arkadasinla çok samimiyseniz bence adamı bi sor laf arasında hani çaktırma hoşlandığını ama yeni müdürü nerden buldunuz nasıl biri falan diye sor birşeyler öğren bence

Ay bu tipikte ne dedikodular dönmüş öyle ve bensiiiiz :D çok heyecanlı valla inşallah olur bu is :D arkadasinla çok samimiyseniz bence adamı bi sor laf arasında hani çaktırma hoşlandığını ama yeni müdürü nerden buldunuz nasıl biri falan diye sor birşeyler öğren bence

O konular gecti bile kiz sen dizinin gerisindesin. ;) adam bekarmis :)

O isini bilir bilir,cok heyecanli yaa :-D

Hadi ya ilk sayfayı okudum bi de 40dan sona kadar çok sayfa var anam napim hepsine bakamadim :D iyi bakalım düğününe cagirmazsa kuseriz :D :D

Bekarmış, 31 yaşındaymış, bu kadar bilgi edinebildim, en muhimi bekar olmasıydı zaten, bide tanışsak tamamdır ben getiririm gerisini :KK48:

Back