- 3 Eylül 2014
- 353
- 85
- 38
- 42
oyle deme ltfenYok bu tutulmamis Turk dizisi gibi , yayindan kaldirilir yakinda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyle deme ltfenYok bu tutulmamis Turk dizisi gibi , yayindan kaldirilir yakinda.
ohooo bu ıs olmus desene resmen senı takıp ettıgını bellı etmıs ıste uzum aldıgını bıle bılıyor baksana buyuk bı gelısme bu ayrıca nasıldı konusması falan yakından gordun bırde dusuncelerın nelerKızceler, annemle gittik markete, benimki manav kısmındaydı, dikiliyodu dısarda, annem iceri girdi sen patates al gel dedi, aldım patatesi tarttırmak icin bekliyorum, benimki aldı elimden tartmak için, ben surekli cekirdeksiz uzum alıyodum, uzum almıcakmısınız dedi yok bitmedi daha dedim, gulumsedim kolay gelsin dedim annemin yanına gittim, icer girdi o da icerdede bakıstık biraz, biz kasaya gecince tekrar dısarı cıktı, dısardada posetleri sepetten alırken bakıştık, şansa bakın listenin yarısını unutmuşuz birazdan birdaha gidicem
ohooo bu ıs olmus desene resmen senı takıp ettıgını bellı etmıs ıste uzum aldıgını bıle bılıyor baksana buyuk bı gelısme bu ayrıca nasıldı konusması falan yakından gordun bırde dusuncelerın neler
Yok bu tutulmamis Turk dizisi gibi , yayindan kaldirilir yakinda.
6. hıssım banada oyle soyluyor acıkcası,bu ıs olucak bayanlarDeme öyle bence gelişmeler var, 1-2 güne konuşuruz gibi geliyor, en olmadı ben gidip konuşucam valla dayanamıcam
Çok tatli duygular hele sizin de anlatımıniz çok hoş. Komik bi insansiniz da sanırım ne güzel cıvıl cıvıl :)
Bilmiyorum artik. Bizi oyaliyorsun sanki.Deme öyle bence gelişmeler var, 1-2 güne konuşuruz gibi geliyor, en olmadı ben gidip konuşucam valla dayanamıcam
hahaha dur bence acele etme o atak yapmıs zaten bugun.. gerısı gelır merak etme sen sadece soguk olma o adım attıgında,gulumse ve olumlu cevaplar ver kı anlasın senın de bos olmadıgını yeterlıYakından oyle pek yakışıklı değilmiş ama nedense beni ona iten birşey var surekli gidip gidip goresim geliyor deli olucam vallahi gidip konussam mı diyorum artık
Bilmiyorum artik. Bizi oyaliyorsun sanki.
marketın yolunu aşındırdı :)gittin mi yine :)
şaşkın gıdıp gelıyor son durum bu,inşallah ıyı olacak :)Bende merak ettim. Son durum ne
Hadi baaalimşaşkın gıdıp gelıyor son durum bu,inşallah ıyı olacak :)
allah seni emi :)Mac kac kac .
hahaha koptum suan sana o da ıltıfat edeyım derken gozlerın bozuk demıs heyecandan sasırttı galıba hadı hayırlı ugurlu olsunKızlar marketten geliyorummm oldu vallahiii bu iş benceee, ice tea alıyodum, o da reyonun basından izliyodu, seftalili olanını goremedim, benimkine seslendim yok mu seftalili diye, geldi yanıma bakmaya basladı o da, gozlerim bozuldu heralde benim dedim, veeeee olabilir tek kusurunuz gozlerinizin bozuk olması sanırım dedi !!!!!! tesekkur ederim cok hoşsunuz dedim aldım ice teami gittim şu an gobek atıyorum annem pis pis bana bakıyor
hahaha koptum suan sana o da ıltıfat edeyım derken gozlerın bozuk demıs heyecandan sasırttı galıba hadı hayırlı ugurlu olsun