• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

hahaha aynen :rolleyes: ee ne hıssedıyorsun suan duyguların hala aynı mı konustuktan sonra :D

Şu an elim ayağım uyuştu annem bişiler anlatıyo tepki veremiyorum sadece sırıtıyorum bi değisigim aptala bağladımm :KK53:

Kızlar evin icinde dansoz asena misali titreterek yurumeye basladım bunlar normal belirtiler mi :KK53::KK53:

hahaha kesinlikle normalll :))) kiz aksam cikarken gizlice bi bak belki yakinlarda oturuyoduuur :)

Balkondan baktım bi 10 dk once market kapanmamıstı ama arabasını goremedim, yalnız surekli arabası orda olmuyor bu cekti dikkatimi, sanırım yakınlarda oturuyor, bazen araba var bazen yok

Balkondan baktım bi 10 dk once market kapanmamıstı ama arabasını goremedim, yalnız surekli arabası orda olmuyor bu cekti dikkatimi, sanırım yakınlarda oturuyor, bazen araba var bazen yok
hmmm evet demek ki yakinlarda oturuyor canim bazen arabayla bazende otobusle fln geliyodur

Yakından oyle pek yakışıklı değilmiş ama nedense beni ona iten birşey var surekli gidip gidip goresim geliyor deli olucam vallahi gidip konussam mı diyorum artık :KK51:
Tatlım çocuk seninle tanışmak istiyor ve tanışmanın yolunu arıyor tıpkı senin gibi durumu.. Ve bana öyle geliyoki sonrasında sen yan çizeceksin, hevesini alıp yolda bırakıcak gibi misin sence ;) duygularını yeniden gözden bi geçir bence, yoksa sizin iş iki güne tamamdır :)

Tatlım çocuk seninle tanışmak istiyor ve tanışmanın yolunu arıyor tıpkı senin gibi durumu.. Ve bana öyle geliyoki sonrasında sen yan çizeceksin, hevesini alıp yolda bırakıcak gibi misin sence :KK66: duygularını yeniden gözden bi geçir bence, yoksa sizin iş iki güne tamamdır :)

Buna net bir cevap veremem gerçekten, dediginiz cok mantıklı. Şu an için gerçekten hoşlanıyorum inanılmaz bir çekim var aramızda, bu birazda tavrına huyuna bağlı sanırım, benim fazla bir isteğim yok, sevilip değer görmeye pek hasretim açıkcası.. 2 kez kotu iliski yasadım birinde evlenmek uzereyken ihanete ugradım, digerinde yine dugune 2 ay kala hakaretlere iftiralara uğradım yani gerçek anlamda pek değer görmedim.
Tanışırsak ve herşey yolunda giderse, saygısını ve sevgisini korursa yarı yolda bırakmam, aksine peşinden giderim. Zaman göstericek bakalım, şimdilik tek bildigim karsı konulmaz bir cekim olduğu ve inanılmaz etkilendiğim, sürekli aklımda birde :KK51::KK51:

Back