- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
- 163
hahaha aynenKaşla göz arasında ilk hakaretini etmiş bulundu
hahaha aynenee ne hıssedıyorsun suan duyguların hala aynı mı konustuktan sonra
ne guzel ıste paha bıcılemez bu duygularŞu an elim ayağım uyuştu annem bişiler anlatıyo tepki veremiyorum sadece sırıtıyorum bi değisigim aptala bağladımm
ne guzel ıste paha bıcılemez bu duygular
ayyy süperrrr acaba neler olcak ama gör bak olcak bu işTamam artık yarın gidip gonul rahatlıgıyla evlenme teklifi edebilirim
Ahahah alemsinTamam artık yarın gidip gonul rahatlıgıyla evlenme teklifi edebilirim
ayyy süperrrr acaba neler olcak ama gör bak olcak bu iş
Ahahah alemsinyuzukleri de al bari oyle git
hahaha kesinlikle normalll :))) kiz aksam cikarken gizlice bi bak belki yakinlarda oturuyoduuur :)Kızlar evin icinde dansoz asena misali titreterek yurumeye basladım bunlar normal belirtiler mi
hahaha kesinlikle normalll :))) kiz aksam cikarken gizlice bi bak belki yakinlarda oturuyoduuur :)
hmmm evet demek ki yakinlarda oturuyor canim bazen arabayla bazende otobusle fln geliyodurBalkondan baktım bi 10 dk once market kapanmamıstı ama arabasını goremedim, yalnız surekli arabası orda olmuyor bu cekti dikkatimi, sanırım yakınlarda oturuyor, bazen araba var bazen yok
hmmm evet demek ki yakinlarda oturuyor canim bazen arabayla bazende otobusle fln geliyodur
alemsinnn kizzz :)Kırılırım ama bana soylesin ben getirip gotururum onu ne gerek var otobuse dolmuşa yaparım soforlugunu
haha dur daha basından ıplerı verme adamın elıneKırılırım ama bana soylesin ben getirip gotururum onu ne gerek var otobuse dolmuşa yaparım soforlugunu
Tatlım çocuk seninle tanışmak istiyor ve tanışmanın yolunu arıyor tıpkı senin gibi durumu.. Ve bana öyle geliyoki sonrasında sen yan çizeceksin, hevesini alıp yolda bırakıcak gibi misin senceYakından oyle pek yakışıklı değilmiş ama nedense beni ona iten birşey var surekli gidip gidip goresim geliyor deli olucam vallahi gidip konussam mı diyorum artık
Tatlım çocuk seninle tanışmak istiyor ve tanışmanın yolunu arıyor tıpkı senin gibi durumu.. Ve bana öyle geliyoki sonrasında sen yan çizeceksin, hevesini alıp yolda bırakıcak gibi misin senceduygularını yeniden gözden bi geçir bence, yoksa sizin iş iki güne tamamdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?