Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

ohooo bu ıs olmus desene resmen senı takıp ettıgını bellı etmıs ıste uzum aldıgını bıle bılıyor baksana buyuk bı gelısme bu ayrıca nasıldı konusması falan yakından gordun bırde dusuncelerın neler

Yakından oyle pek yakışıklı değilmiş ama nedense beni ona iten birşey var surekli gidip gidip goresim geliyor deli olucam vallahi gidip konussam mı diyorum artık

Deme öyle bence gelişmeler var, 1-2 güne konuşuruz gibi geliyor, en olmadı ben gidip konuşucam valla dayanamıcam
6. hıssım banada oyle soyluyor acıkcası,bu ıs olucak bayanlar

Çok tatli duygular hele sizin de anlatımıniz çok hoş. Komik bi insansiniz da sanırım ne güzel cıvıl cıvıl :)

Evet komik oldugumu soylerler gercekten,sağolun iyi dilekleriniz için

Yakından oyle pek yakışıklı değilmiş ama nedense beni ona iten birşey var surekli gidip gidip goresim geliyor deli olucam vallahi gidip konussam mı diyorum artık
hahaha dur bence acele etme o atak yapmıs zaten bugun.. gerısı gelır merak etme sen sadece soguk olma o adım attıgında,gulumse ve olumlu cevaplar ver kı anlasın senın de bos olmadıgını yeterlı

Yok kızlar daha gitmedim felaket yağmur var, biraz dinsin pastaneden ekler pasta, markettende meyve alacağım
Durum fena degil bence en azından bana uzum almıcakmısın dedi bende ona hayır kolay gelsin dedim

Kızlar marketten geliyorummm oldu vallahiii bu iş benceee, ice tea alıyodum, o da reyonun basından izliyodu, seftalili olanını goremedim, benimkine seslendim yok mu seftalili diye, geldi yanıma bakmaya basladı o da, gozlerim bozuldu heralde benim dedim, veeeee olabilir tek kusurunuz gozlerinizin bozuk olması sanırım dedi !!!!!! tesekkur ederim cok hoşsunuz dedim aldım ice teami gittim şu an gobek atıyorum annem pis pis bana bakıyor

hahaha koptum suan sana o da ıltıfat edeyım derken gozlerın bozuk demıs heyecandan sasırttı galıba hadı hayırlı ugurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…