- 3 Eylül 2014
- 353
- 85
- 38
- 42
Bu sorun kimde yok ki zatenBence etegi diz ustu giyme, tam diz altınıj bittigi noktaya gelen kalem eteklerden giy, mumkunse yırtmacı arkada olsun hatta, boylece coraba luzum kalmaz, rahat etmem diyorsan ben sally hansen bacak fondoteni kullanıyorum bazen, cunku benim bacaklar aldıgım zaman bile puruzsuz degil, kıl koklerim cok belirgin.
aslında bırazda utanıyorum neden dersenız,dedım ya ofıslerımız karsılıklı ve masalarımız bırbırını goruyo,masanın altından bacaklarım gorunuyo nasıl otururum bılmem :)
Bu sorun kimde yok ki zatenbende allahtan yaz geldi yandim da pek belli olmuyorlar suan peeling yapiorum devamli
vala tum cesaretımı toplayıp gıyecem amac farkedılmek degılmı gerekırse otururken braz abartırım durumu :)9Bişicik olmaz, ben diz altı etekten yanayım, kalem etek oyle daha hoş duruyor cunku, bende ofise giderken ya kalem etek gomlek giyerim, ya da kumas pantolon gomlek, cogu kadına boyle resmi giyimi daha cok yakıstırıyorum, hatta sexy bile durdugunu soyleyebilirim
benım ole sorunum yok şükürBende aynen bronzlastım rahatım su an, basımın belası bu kıl kokleri, milletin bacaklar kaymak gibi valla nasıl oluyor anlamıyorum, hele yabancılar, hergun jiletle alıyorlar kaymak gibi anam bacaklar
Slav irkini tek gecerim bu konuda sanirim soguk havanin etkisi var cildin guzelligi konusundaBende aynen bronzlastım rahatım su an, basımın belası bu kıl kokleri, milletin bacaklar kaymak gibi valla nasıl oluyor anlamıyorum, hele yabancılar, hergun jiletle alıyorlar kaymak gibi anam bacaklar
aslında haklısınız o gun bacalarıma ozel bısı de kullanabılırım ,sızce cokmu gece kulubu edası yada davet edası olur :)Slav irkini tek gecerim bu konuda sanirim soguk havanin etkisi var cildin guzelligi konusunda
canim ya bence cok abartmaa :) sonra bu kiz cok abarti diye vazgecer de daha da yanina gelmez :)aslında haklısınız o gun bacalarıma ozel bısı de kullanabılırım ,sızce cokmu gece kulubu edası yada davet edası olur :)
allah seniBende aynen bronzlastım rahatım su an, basımın belası bu kıl kokleri, milletin bacaklar kaymak gibi valla nasıl oluyor anlamıyorum, hele yabancılar, hergun jiletle alıyorlar kaymak gibi anam bacaklar
Cacanim ya bence cok abartmaa :) sonra bu kiz cok abarti diye vazgecer de daha da yanina gelmez :)
herzamankinden guzel ol tabi ama abartma guzel takilar kiyafetlerle yapabilirsin hafifte makyaj yap (asiriya kacma erkekler tiksiniyo makyajdan bence :) )
yani sen nasilsan normalde oyle ol inan bizim dogal halimiz daha guzel beeeeeeeeeeeeeee :)
benım sonucumu mu :)sonucu bekliyoruzzz
gönül sohbet ıster lıste bahane :)Kızceler, annemle gittik markete, benimki manav kısmındaydı, dikiliyodu dısarda, annem iceri girdi sen patates al gel dedi, aldım patatesi tarttırmak icin bekliyorum, benimki aldı elimden tartmak için, ben surekli cekirdeksiz uzum alıyodum, uzum almıcakmısınız dediyok bitmedi daha dedim, gulumsedim kolay gelsin dedim annemin yanına gittim, icer girdi o da icerdede bakıstık biraz, biz kasaya gecince tekrar dısarı cıktı, dısardada posetleri sepetten alırken bakıştık, şansa bakın listenin yarısını unutmuşuz birazdan birdaha gidicem
Kızceler, annemle gittik markete, benimki manav kısmındaydı, dikiliyodu dısarda, annem iceri girdi sen patates al gel dedi, aldım patatesi tarttırmak icin bekliyorum, benimki aldı elimden tartmak için, ben surekli cekirdeksiz uzum alıyodum, uzum almıcakmısınız dediyok bitmedi daha dedim, gulumsedim kolay gelsin dedim annemin yanına gittim, icer girdi o da icerdede bakıstık biraz, biz kasaya gecince tekrar dısarı cıktı, dısardada posetleri sepetten alırken bakıştık, şansa bakın listenin yarısını unutmuşuz birazdan birdaha gidicem
annesı ıle degıl annesı pesıne takılmıs resmen hem fena mı annesıde gorsun mustakbel damat adayını :)Gide gide annenle mi gidiyorsun. Senin is yas.
brezılya dızısı gıbı heyecanlı ve suruklayıcı :)
annesı ıle degıl annesı pesıne takılmıs resmen hem fena mı annesıde gorsun mustakbel damat adayını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?