- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Kızlar kızlar, ben markete gittim, eve girdim ellerimi yıkamadan size yazıyorum hemencik, ben girdiğimde danışma kısmında pc başında oturuyordu, danışma kısmı kapının hemen sol tarafında zaten, artık parfüm kokusundan mı anladı bilemedim, hemen gördü. Ben arka reyonlara geçtim, alıcaklarım o taraftaydı, aynı dunku gibi geldi pesimden, yine 3-5 parca duzeltiyomus gibi yaptı, ben alıcaklarımı aldım kasaya geçtim, o da danışmaya oturdu tekrar, yine bakıstık biraz, ikimizden de ne bir ses ne bir gülümseme
Kasada işimi uzattım biraz poşetlerken falan, ama yine birşey olmadı, malesefgulumsicem diyorum, ordayken kitleniyorum
kız market sahibi arkaasına sorsana birisi varmıymıs hayatında evli miymiş bekarmıymıs yok derse yürü gitsin
ha sukur sadece bılgın olsun enazından ona gore davranırsınAhanda arıyorum valla, artık yeter daa bi öğreniyim, az bilgim olsun bari, ne kaybedicem sankisimdi arıyorumm
super bı haber buKIZLAAR KIZLAAR KOŞUUN KOŞUUUNN
Aradım arkadaşımı, eşi çıktı telefona, zaten o da lisedendi, ona bi özet gectim, cok hosuma gidiyor evli bekar mı onu sorucam dedim, arkadasım ps oynuyomuş o esnada, neyse hoparlore aldı telefonu, ben sordum yaşını soyadını ve medeni durumunu allah askına bana bi soyle dedimkapat mesaj atıcam bi bakayım dedi, mesaj 2 dk once geldii.
* BEKARMIŞ
* 1983 DOĞUMLUYMUŞ
* FACEBOOK ADRESİNİ BULDUM
Hadi hayirlisi. :) Yalniz bu hizla gidersen yilbasina ancak bulusursun, vitesi bese al.KIZLAAR KIZLAAR KOŞUUN KOŞUUUNN
Aradım arkadaşımı, eşi çıktı telefona, zaten o da lisedendi, ona bi özet gectim, cok hosuma gidiyor evli bekar mı onu sorucam dedim, arkadasım ps oynuyomuş o esnada, neyse hoparlore aldı telefonu, ben sordum yaşını soyadını ve medeni durumunu allah askına bana bi soyle dedimkapat mesaj atıcam bi bakayım dedi, mesaj 2 dk once geldii.
* BEKARMIŞ
* 1983 DOĞUMLUYMUŞ
* FACEBOOK ADRESİNİ BULDUM
super bı haber buhadı hayırlısı sevgılısı de yokmus dımı ozaman gıttıgınde artık gulumsemezsen yorum yapmayacagım konuna
Hadi hayirlisi. :) Yalniz bu hizla gidersen yilbasina ancak bulusursun, vitesi bese al.
bence o da yoktur. facesınde bılgılerı acıktır umarım ordan bellı olur :)Sevgilisi varmı onu bilemiyorum ama evli olmadığı kesin, artık bunu benim gozlemlemem lazım heralde, simdilik telefonla ugrastıgını hic gormedim, 2 kez dısarda telefonla konusuyodu, birinde marketle ilgili biseydi, digerinde de abi diyordu karsısındakine
hatta konusmak ıcın bı neden de bulabılırsın. dusunun kızlarYarın sabah ilk işim markete gidip gülümsemek
Gulumsemek yetmez. + bir deterjan, bir sabun, bir sampuan bir sey sor iste. Kolay bulunmayan bir sey olsun.Yarın sabah ilk işim markete gidip gülümsemek
bence o da yoktur. facesınde bılgılerı acıktır umarım ordan bellı olur :)
Gulumsemek yetmez. + bir deterjan, bir sabun, bir sampuan bir sey sor iste. Kolay bulunmayan bir sey olsun.
hahah ne guldum bunaPipet yoktu bugün, onu sorayım ben
Market arabasini dibine kadar goturup "lutfen icine oturur musunuz sizden de almak istiyorum" gibi sacma bir espri de neyse yapmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?