Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

Ama olmaz ki boyle Turk filmlerindeki gibi kalem dusur, kendini dusur ellerinden tutup kaldirsin. O da olmadi deterjan bolumunu sor.

Son düzenleme:
kız market sahibi arkaasına sorsana birisi varmıymıs hayatında evli miymiş bekarmıymıs yok derse yürü gitsin

Ahanda arıyorum valla, artık yeter daa bi öğreniyim, az bilgim olsun bari, ne kaybedicem sanki simdi arıyorumm

Ay cok heycanliiii insallah bekardir ama eger bide evli cikarsa veya nisanli bu konu fena karisacak ben diyim hani

KIZLAAR KIZLAAR KOŞUUN KOŞUUUNN
Aradım arkadaşımı, eşi çıktı telefona, zaten o da lisedendi, ona bi özet gectim, cok hosuma gidiyor evli bekar mı onu sorucam dedim, arkadasım ps oynuyomuş o esnada, neyse hoparlore aldı telefonu, ben sordum yaşını soyadını ve medeni durumunu allah askına bana bi soyle dedim kapat mesaj atıcam bi bakayım dedi, mesaj 2 dk once geldii.
* BEKARMIŞ
* 1983 DOĞUMLUYMUŞ
* FACEBOOK ADRESİNİ BULDUM

super bı haber bu hadı hayırlısı sevgılısı de yokmus dımı ozaman gıttıgınde artık gulumsemezsen yorum yapmayacagım konuna

Hadi hayirlisi. :) Yalniz bu hizla gidersen yilbasina ancak bulusursun, vitesi bese al.

super bı haber bu hadı hayırlısı sevgılısı de yokmus dımı ozaman gıttıgınde artık gulumsemezsen yorum yapmayacagım konuna

Sevgilisi varmı onu bilemiyorum ama evli olmadığı kesin, artık bunu benim gozlemlemem lazım heralde, simdilik telefonla ugrastıgını hic gormedim, 2 kez dısarda telefonla konusuyodu, birinde marketle ilgili biseydi, digerinde de abi diyordu karsısındakine

bence o da yoktur. facesınde bılgılerı acıktır umarım ordan bellı olur :)

Hadi bakalim merakla bekliyoruz. Sadece gulumsemekle kalmayin laf falan acin siz yeni mi basladiniz buraya daha once gormemistim falan

Aha.. Bu kadar olumsuzluk içinde super ya.. Allah kavustursun diyorum size bu arada marketten ozellikle tarihi gecmis bisi alip ortaligi ayaga kaldirabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…