- 22 Kasım 2017
- 1.063
- 864
-
- Konu Sahibi melegim3606
Ağzından bal damlıyo kızzzValla bende hemfikirim kızıma adetin gittiği gün hamile kalmıştım öyle deneyeceğim yinebakalım ne olacak yeni yıla bebişli girsek ne güzel olur
Adet bitişi hemen yakalaAğzından bal damlıyo kızzzadetin bittiği gün hamile kalan çok insan var canım şaşırıyorum valla çok şanslısınız o gün yumurtlama olmaz diye düşünüyorum :) bu ay hamişe kalma imkanımız yok artık ocak ayında inşallah
Valla ben öyle kaldım ilk muayeneye gittiğimde 5 haftayı geçmişti üstelik adet gecikmem 2 gündü o zaman şimdiki gibi Bilgi sahibi değildim tabi özele gittim 1 saate sonuç çıktı pozitif ne kadar mutlu olmuştumAğzından bal damlıyo kızzzadetin bittiği gün hamile kalan çok insan var canım şaşırıyorum valla çok şanslısınız o gün yumurtlama olmaz diye düşünüyorum :) bu ay hamişe kalma imkanımız yok artık ocak ayında inşallah
Umutlan kuzum inşallah vardır bişeylerAyy bak umutlandirdin beni daha cok batma olur o zaman insallahcarsamba gunu guzel haberler veririm size insallah
Konu sahibi bendim bende bugün adet oldum canımadete yakın döllenme olursa henüz kanda ve idrarda cıkmaz ama adet de görülmez
beklemesi zor bir süreç malesef ben kızımda yaşadım
Konu sahibi bendim bende bugün adet oldum canımAcy arkadaşımuz adet olmadı henüz ondan gebelik haberi bekliyoruz inşallah
Senin bir evladın var mı canım ben mi yanlış okudumöylemi canım yorumları okumamıştım
inşallah arkadasımızın güzel haberini alırız
ve inşallah bir gün bizde burada güzel haber paylaşırız canım
Senin bir evladın var mı canım ben mi yanlış okudum
Aynıyız canım 2011 Ocak doğumlu kızım var 7 yaşında sayılırevet canım biz ikinci için uğraşıyoruz kızım 7 yaşında
Aynıyız canım 2011 Ocak doğumlu kızım var 7 yaşında sayılırbizde 2016 Ocak’ta n beri düşünüyoruz 3 düşüğüm var Mayıs’tan itibaren gebelik oluşmadı
Zamanında 3 4 yaşından itibaren düşünseydik keşkeyaş kaç bu arada canım?
Aminnn canım inşallahAllah bağışlasın canım benim de eylülde bir düşüğüm oldu
inşallah en kısa sürede kavusuruz ikinci bebişlerimize canımm
allah yavrunu sana bağışlasın canım ikincide tez zamanda gelir inşallah benim oğlumda 4 yaşında kardeşi olsun istiyoruz :) ama ben galiba dün adet olmadım sabah çamaşırıma geçecek kadar kan geldi akşama kadar az az geldi rengi koyulaştı ve akşam tamamen bitti sizce nedir ki bu midemde bulanıyo kız ben kesin hamileyimAsıl demek istediğim adetin peşine hamile kaldığım için ilk muayene de keseyi karından görmüştü hesaplavsadece iki günlük gecikmeyle
Ayyyy hadi inşallahallah yavrunu sana bağışlasın canım ikincide tez zamanda gelir inşallah benim oğlumda 4 yaşında kardeşi olsun istiyoruz :) ama ben galiba dün adet olmadım sabah çamaşırıma geçecek kadar kan geldi akşama kadar az az geldi rengi koyulaştı ve akşam tamamen bitti sizce nedir ki bu midemde bulanıyo kız ben kesin hamileyim
İnşallah hamilesindir canım güzel haberlerle gel :)melegim3606 -Gzmlkz- cok heyecanliyim yarin doktora gidicem bana dua edinn nolur bugun deli gibi midem bulaniyo insallah psikolojik degildir