- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 38
- Konu Sahibi melegim3606
0.100 çıktı Kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten belliydi böyle sonuç çıkacağı hayırlısı buymuş demek ki
İnşallah canım inşallah senin vardırYaa ciddimisin . Hayirlisi boyleymis yaa uzuldm valla. uzulme bidahaki ay olur insallah
İnşallah canım inşallah senin vardır
İnşallah canımYa şimdi gördüm üzüldüm canım hayırlısı böyleymiş kafana takma olacağı varsa olur stres yaparsan bebeğin tutunmaz sana rahat olcaksın o konuda bidahaki ay inşallah olur
Offf Ocak ayına sıkı bir çalışma şart oldu bizebu ay ilk defa incir kürümü yapsam diye düşünüyorumhep okudum birde denesem mi bilemedimBenimde bugün kırmızılar göründü :)
incir kürünü bilmiyorum ama ben soğan kürünü duydum birkere denedim tadı iğrençti ama belki beraber deneriz kızzzOfff Ocak ayına sıkı bir çalışma şart oldu bizebu ay ilk defa incir kürümü yapsam diye düşünüyorumhep okudum birde denesem mi bilemedim
sıkının en sıkısından çalışçaz nefes almak bile yokkkOfff Ocak ayına sıkı bir çalışma şart oldu bizebu ay ilk defa incir kürümü yapsam diye düşünüyorumhep okudum birde denesem mi bilemedim
Acy sen nasılsın canım sende durumlar ne yaptırdın mı kan testi???
Soğan kürünü Nisa’n ayında denedim kimyasal gebelik yaşadım sonra ekimde denedim tutmadı kasımda da içmedim Yok kız iyi ben içtim çok rahat hatta hiçbirsey koymadan bal koyup içen de varmış ya o yüzden dedim ama fayda etmedi o yüzden dedim bal çörek otu incir deneyim diye hiç denemedim pko var ya galiba yumurtlama sıkıntımız var bizimincir kürünü bilmiyorum ama ben soğan kürünü duydum birkere denedim tadı iğrençti ama belki beraber deneriz kızzz
Kuzum iğneleme gibi batma gebelik belirtisi kimyasal gebelik te başıma gelmişti inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin kuzumBen hala adet olmadim ne bi adet belirtisi var ne baska bisey akintimda yok artik kafayi yicem valla. Sadece tek olan gecen hafta sol kasigimda batma vardi simdi gun icerisinde 2 3 kere 5 saniye falan sag tarafimda batma oluyo ve geciyo.Benim carsamba gunu doktor randevum canim o zamam test yaptircam son 2 gun kaldi cok heyecanliyim. Ama eger bu ay olmazsa adet olur olmaz sogan kurune baslicam pkolulara cok etkiliymis.
Valla bende hemfikirim kızıma adetin gittiği gün hamile kalmıştım öyle deneyeceğim yine bakalımne olacak yeni yıla bebişli girsek ne güzel olursıkının en sıkısından çalışçaz nefes almak bile yokkk
Kuzum iğneleme gibi batma gebelik belirtisi kimyasal gebelik te başıma gelmişti inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin kuzum
Ben adet oldum bugün olacağım şimdi gelir aha geldi diye diye adet oldum kendime resmen psikolojik baskı uyguladım sonunda adet oldum çağırma olacağı varsa olur kiiii inşallah olmaz dualarım seninle hiç bilmediğim için sorunu yanıtsız bırakıyorum kasıkta iğneleme batma hamilelik belirtisimi dersen evet8 gunde bitti adet olmadim hala 5 gun once doktor ultrosonla baktiginda rahim kalinlasmis ya adet olcaksn yada gebesin dedi ama kanda negatif cikmisti rahim kalinlasmasi varsa 5 gunde adet olmam gerekmiyomuydu hic bisey anlamadm gec dollenme diye dusunuyorm ama umudum azaliyo artik carsamba gunu olsa bir an once
Ben adet oldum bugün olacağım şimdi gelir aha geldi diye diye adet oldum kendime resmen psikolojik baskı uyguladım sonunda adet oldum çağırma olacağı varsa olur kiiii inşallah olmaz dualarım seninle hiç bilmediğim için sorunu yanıtsız bırakıyorum kasıkta iğneleme batma hamilelik belirtisimi dersen evet