Adet zamanına yakın hamile kalanlar bakabilir misiniz???

Su gibi akıntı hamilelik belirtisi önce onu söyleyim bende akıntı Yok adet söktürücü kullanma bekle bakalım inşallah hamilesindir canım

Insallah canim o kadar istiyorumki insallah sende hamilesindir rabbim isteyen herkese nasip etsinya bide ben evlenmeden once doktorlae bana senin cocugun olmaz pko var zor olur falan dediler 1 tane kizim var dedin zor mu oldu acaba pko etkiledimi yani

İlk evlendiğimde 52 kiloydum 1 Ay sonra doktora gittim kilon çok pko var gebe kalamazsın boşa korunma dedi korunmayı bıraktım ikinci ayımda hamileydim doktorlar çok sinir bozucu ben 1 sene korunacaktım öyle planlıyorduk eşimle doktora birlikte gittik eşimde yanımdaydı korunmayı bıraktık sonuç hamileyfim çok sevinmiştik şimdide 2016 bıraktım korunmayı ama 3 düşük yaşadım sonuncusu da mayısta kimyasalım oldu Temmuz’da korunmayı bıraktık daha da hiç gebelik oluşmadı

Bu arada şu anda 71 kilodayım doktor 52 ye kilolusun demişti üstelik 1.65 boya demek şimdi o doktor olsa obez derdi bana

Kilo pko nun bir numaralı düşmanı keşke kilo verip öyle hamilelik düşünseydim ama bende irade Yok 65 olsam belki bir ihtimal çünkü kilo yumurtalıklarda yağlanma yapıyormuş gebeliği de zorlaştırıyormuş

Ya bu doktorlar hep boyle biseyden anladiklari yok valla. Cok gecmis olsun yaa Allah im hayirlisini nasip etsin insallah olur suan olmasa bile en yakin zamanda sonuc olumlu veya olumsuz haber ver olurmu

Ya bu doktorlar hep boyle biseyden anladiklari yok valla. Cok gecmis olsun yaa Allah im hayirlisini nasip etsin insallah olur suan olmasa bile en yakin zamanda sonuc olumlu veya olumsuz haber ver olurmu
Tabiki haberdar ederim ama hiç ne adet belirtisi var ne de gebelik belirtisi

Iyide boyuna gore 52 gayet iyiymis neden kilolu dediki sacmaliga bak ben de 55 kiloyum doktor cok zayifsin gebeligin zor gecer dedi banada boyum 170 bence doktorlarin dediklerinin tersini yapalim

Eger hamileysen cok kilo almamaya calis dogumdan sonra veremezsen daha zor oluyo ablamdan biliyorum evlenirken 50ydi ikinci cocukta 95leri gordu ve cok zor verdi simdi 68 falan sanirim ama hamileyken cok zorlandi
Çok haklısın canım bende aynı kanıdayım tek hamile olayım sağlıcakla kucağıma alayım da kilom olsunrüyalarıma bile giriyor dün gece ki rüyamda güya ikinci kızım olmuş onu emziriyordum ama göğsüm bomboş diyorum bu boş göğüsten nasıl da süt çıkıyoruyandım rüyaymış gerçek olsa keşke

Insallah gercek olurr insallah bence hastaneye gittiginde bi kan ver cogu zaman idrar testleri yaniltiyo cunku

Hani diyorum 6 gün geçmiş ihtimal olabilir mi daha önce hiç başıma gelmedi benim Adet gecikmesi en fazla 2 gün gecikti üstelik leke gibi geliyordu önceden peşine adet oluyotdum örneğin 10 Aralık ta lekelenme gelmişti 11 Aralık ta da adet olmuştum prolaktin yüksek te değil Adet düzensizliği yaptı desem antibiyotik ilaçta kullanmadım folic harici hiç ilaç kullanmadım offfff beklemek be sinir ya

Örneğin 5 .7 .10 vs

Valla gec dollenmeyse cikmaz amaa normalse mutlaka cikar canim. Ama cikmasada moralini bozma sakin bak benim 1.20 cikti ama hala umutluyumm yumurtlama takibi yaptinmi hic. Ama bana sorarsan idrar testiyle kalma derim mutlaka kan ver cikmazsa adet olmazsan 1 hafta snra bidaha ver. Yine adet olmazsak artik stresten erken menepoza girdik dicem yani

Kızlar hastaneye geldim kan verdim nolur hatırlısını işteyin bende hamile olayım hayırlısı beyse o olsun 1 saate çıkar dedi sağlık personeliçook heyecanlıyım çok panik oldum şimdi

Kızlar hastaneye geldim kan verdim nolur hatırlısını işteyin bende hamile olayım hayırlısı beyse o olsun 1 saate çıkar dedi sağlık personeliçook heyecanlıyım çok panik oldum şimdi

Yaa insallah hamilesindir dualarim seninle canim mutlaka haber ver guzel haberlerini bekliyorumm

Yaa insallah hamilesindir dualarim seninle canim mutlaka haber ver guzel haberlerini bekliyorumm
İnşallah canım ama iyice ümidim kırılıyor gibi çünkü leke şeklinde gelen kan artmışiyice umudum gitti galiba adet başlangıcı 6 gün gecikmeli adet olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…