- 15 Aralık 2017
- 367
- 305
-
- Konu Sahibi melegim3606
Su gibi akıntı hamilelik belirtisi önce onu söyleyim bende akıntı Yok adet söktürücü kullanma bekle bakalım inşallah hamilesindir canım
kan tahlilinde çıkması lazım mutlaka.. Ama eğer çok küçükse belli olmaz sanırım :)
İlk evlendiğimde 52 kiloydum 1 Ay sonra doktora gittim kilon çok pko var gebe kalamazsın boşa korunma dedi korunmayı bıraktım ikinci ayımda hamileydim doktorlar çok sinir bozucu ben 1 sene korunacaktım öyle planlıyorduk eşimle doktora birlikte gittik eşimde yanımdaydı korunmayı bıraktık sonuç hamileyfim çok sevinmiştik şimdide 2016 bıraktım korunmayı ama 3 düşük yaşadım sonuncusu da mayısta kimyasalım oldu Temmuz’da korunmayı bıraktık daha da hiç gebelik oluşmadıInsallah canim o kadar istiyorumkiinsallah sende hamilesindir rabbim isteyen herkese nasip etsin ya bide ben evlenmeden once doktorlae bana senin cocugun olmaz pko var zor olur falan dediler 1 tane kizim var dedin zor mu oldu acaba pko etkiledimi yani
İlk evlendiğimde 52 kiloydum 1 Ay sonra doktora gittim kilon çok pko var gebe kalamazsın boşa korunma dedi korunmayı bıraktım ikinci ayımda hamileydim doktorlar çok sinir bozucu ben 1 sene korunacaktım öyle planlıyorduk eşimle doktora birlikte gittik eşimde yanımdaydı korunmayı bıraktık sonuç hamileyfim çok sevinmiştik şimdide 2016 bıraktım korunmayı ama 3 düşük yaşadım sonuncusu da mayısta kimyasalım oldu Temmuz’da korunmayı bıraktık daha da hiç gebelik oluşmadı
Tabiki haberdar ederim ama hiç ne adet belirtisi var ne de gebelik belirtisiYa bu doktorlar hep boyle biseyden anladiklari yok valla. Cok gecmis olsun yaa Allah im hayirlisini nasip etsin insallah olur suan olmasa bile en yakin zamandasonuc olumlu veya olumsuz haber ver olurmu
Kilo pko nun bir numaralı düşmanı keşke kilo verip öyle hamilelik düşünseydim ama bende irade Yok65 olsam belki bir ihtimal çünkü kilo yumurtalıklarda yağlanma yapıyormuş gebeliği de zorlaştırıyormuş
Ahh ahhh gençlik kilom yaş 31,oldu kilo arttıIyide boyuna gore 52 gayet iyiymis neden kilolu dediki sacmaliga bakben de 55 kiloyum doktor cok zayifsin gebeligin zor gecer dedi banada boyum 170 bence doktorlarin dediklerinin tersini yapalim
Ahh ahhh gençlik kilom yaş 31,oldu kilo arttı
Çok haklısın canım bende aynı kanıdayım tek hamile olayım sağlıcakla kucağıma alayım da kilom olsunEger hamileysen cok kilo almamaya calis dogumdan sonra veremezsen daha zor oluyo ablamdan biliyorum evlenirken 50ydi ikinci cocukta 95leri gordu ve cok zor verdi simdi 68 falan sanirim ama hamileyken cok zorlandi
Çok haklısın canım bende aynı kanıdayım tek hamile olayım sağlıcakla kucağıma alayım da kilom olsunrüyalarıma bile giriyor dün gece ki rüyamda güya ikinci kızım olmuş onu emziriyordum ama göğsüm bomboş diyorum bu boş göğüsten nasıl da süt çıkıyor uyandım rüyaymış gerçek olsa keşke
Örneğin 5 .7 .10 vs
Kızlar hastaneye geldim kan verdim nolur hatırlısını işteyin bende hamile olayım hayırlısı beyse o olsun 1 saate çıkar dedi sağlık personeliçook heyecanlıyım çok panik oldum şimdi
Valla bilmiyorum bi de ilk olcagi icin hic bilgim yok bakalim bekliyoruz insallah vardir
İnşallah canım ama iyice ümidim kırılıyor gibi çünkü leke şeklinde gelen kan artmışYaa insallah hamilesindir dualarim seninle canim mutlaka haber ver guzel haberlerini bekliyorumm