- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 38
-
- Konu Sahibi melegim3606
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim çok sağol Sevindim benden bir arkadaş daha var bende aynı adetten 2 gün önce birliktelik oldu adet günümde de adet olmadım 11 Aralık’ta olmam gerekiyordu inşallah geç yumurtlamadır diye seviniyorum bugün başım ağrıyor biraz bir de dün peçeteye silince hafif kan gördüm bugün de yine aynı adet olacağım sanırım akıntıyla birlikte geliyor normal adet kanı gibi değil amaMerhaba. Yasadigimiz olay ayni diyebilirim benimde bat 11 aralikti fakat 13 aralikta kan testim negatifti bugun 16 aralik hala adet olmadim. Cok arastirdim sanirim adet zamanina yakin oldugu icin gec dollenme oluyo ve bu kanda cikmasi icin biraz zaman gecmesi gerekiyo. Gec dollenme olabilirde olmayabilirde bende merakla bekliyorum acaba olcakmiyim adet yokaa olmicakmiyim 4 gun sonra doktor randevum var sonucu sanada soylerim. Bende de pko var doktorun dedigine gore pko hastalarinda yumurtlama biraz gec oluyomus o yuzden gec dollenme olabiliyomus bilgin olsun
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim çok sağol Sevindim benden bir arkadaş daha var bende aynı adetten 2 gün önce birliktelik oldu adet günümde de adet olmadım 11 Aralık’ta olmam gerekiyordu inşallah geç yumurtlamadır diye seviniyorum bugün başım ağrıyor biraz bir de dün peçeteye silince hafif kan gördüm bugün de yine aynı adet olacağım sanırım akıntıyla birlikte geliyor normal adet kanı gibi değil ama
4 gebelik yaşadım hiç birinde yerleşme kanaması yaşamadım bilmiyorum nasıl birşey olduğunu yaptım canım Adet gecikmesinin 3.günü idrarda negatif çıktıYerlesme kanamasi olabilirmi ?kahverengi oluyo diye biliyorum 1 2 gun surebiliyomus. Sen test yaptin mi hic ?
4 gebelik yaşadım hiç birinde yerleşme kanaması yaşamadım bilmiyorum nasıl birşey olduğunu yaptım canım Adet gecikmesinin 3.günü idrarda negatif çıktı
İnşallah regl değildir ya inşallahYerleşme kanaması yada regl başlangıcıdır inşallah hamilesinizdir :) iyi haberlerinizi almak ümidiyle...
bence test zamanı gelmiş :)İnşallah regl değildir ya inşallahbugünle 6.gün gecikmesi oldu
İnşallah canım ama o kanı gördüm ya az da olsa ümidim kesildi sanki bugün kızımı hastaneye götüreceğiz gitmişken bende kan vereyim diyorum belirsizlik beni üzüyor hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden AÖF okuyorum 2 hafta sonra sınav var kitap yüzü açmadım o kadar hiçbirşey yapasım YokBenim olursa egee ilk olucak o yuzden bende cok bilmiyorum sen benden daha tecrubeliymissin o zaman canimama cok arastirdm adet gecikmesinden 5 6 gun sonra bile kanda negatif cikanlar sonra hamile oldugunu ogrenmis o yuzden ben hala umutluyum yinede cok stres yapma cok dusunme streste adeti cok engelliyo carsamba doktorun soyledigini yazarim sende habersiz birakma
4 gebelik geçirdim de canım 1 kızım var diğerleri dış gebelik kalbi durdu kimyasal olan gebeliklerim var 3 düşük desem daha mantıklı olacakBenim olursa egee ilk olucak o yuzden bende cok bilmiyorum sen benden daha tecrubeliymissin o zaman canimama cok arastirdm adet gecikmesinden 5 6 gun sonra bile kanda negatif cikanlar sonra hamile oldugunu ogrenmis o yuzden ben hala umutluyum yinede cok stres yapma cok dusunme streste adeti cok engelliyo carsamba doktorun soyledigini yazarim sende habersiz birakma
İdrarda 3.gün çıkmadı kan hiç vermedim bugün vereyim diyorum ama canım 8 Aralık ta birliktelik oldu kanda çıkar mı ki hiç bilgim Yok bugün şansımı deneyeceğimbence test zamanı gelmiş :)
İnşallah canım ama o kanı gördüm ya az da olsa ümidim kesildi sanki bugün kızımı hastaneye götüreceğiz gitmişken bende kan vereyim diyorum belirsizlik beni üzüyor hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden AÖF okuyorum 2 hafta sonra sınav var kitap yüzü açmadım o kadar hiçbirşey yapasım Yok
Adetin geçtiyse çıkar ki canım :) git yaptır bencee :)
Su gibi akıntı hamilelik belirtisi önce onu söyleyim bende akıntı Yok adet söktürücü kullanma bekle bakalım inşallah hamilesindir canımValla bende oyleyim cok aklima takiliyo sana soylememe bakma bende cok stres yaptimm. Bu yasima kadar hep duzenli adet oldum simdi 6 gun gecikti hep arastiriyorum bakiyorum acaba varmi diye her an dua ediyorumm. Varsa artik ciksin yoksada adet oluyim derdindeyim yani ne bu adet gecikmesi hicc anlamadim ben de hic belirtide yok her ay oldugu gibi adet llcagim gun deli gbi belim kasiklarim agridi akintim geldi ama adet olmadim sonra agrilarda gitti. Suan sadece su gibi akinti var o kadar. Sali gunu doktora gittigimde doktor rahim kalinlasmia ya adet olcaksin yada hamilesin dedi ama kan testi negatif ve hala adet olmadim acaba adet sokturucumu icsem diyorum dengem bozuldu iyice
kan tahlilinde çıkması lazım mutlaka.. Ama eğer çok küçükse belli olmaz sanırım :)Adet gecsede cikmiyo benim gecikmenin 2.gunu cikmadi