- 15 Aralık 2017
- 367
- 305
-
- Konu Sahibi melegim3606
Ayyyyyy Allahım kız hormonlardandır inşallah hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz nolur unutma meraktan çatlarım teyze olacak mıyız
OffffMalesef teyze olamiyosunuzcok moralim bozuk yaa bu ay yumurtlamam gec olmus ondan adetim gecikmis ve pko oldugu icin yumurta belirli buyukluge ulasamamis ilac verdi doktor 3 ay sonra tekrar olmazsa hamilelik yine gidicem kontrole 1 yil olmadan herhangi bi tedaviye baslamak istemiyo off cok mutsuzum ya halada adet olmadim cildicam
N11 den ovulasyon testi sipariş ettim bir de yine böyle deneyim
Eşim bıktı benden artık her ay farklı şeyler istiyorum olsada kurtulsam diyorAynen banada doktor onu almami tavsiye etti bj ay yumurtlamam olcakmi diye takip etmek istedi. Ama cok iyi bi doktor buldum bu sayede harika ilaclar verdigi bu verdigi ilacla tedaviye gerek kalmadan hamile kalan cok insan olmus 3 ay onu kullanicam fiyati biraz yuksek ama deger bebis icin istersen ilacin adini veriyim canim belki faydasi olurr
Eşim bıktı benden artık her ay farklı şeyler istiyorum olsada kurtulsam diyorolur kuzum özelden yaz ama belki bir gün bakan olursa ilaç ismi ya yanlış yönlendirmeyelim
Kızlar benimde gecikmemin 5. Günü dün test yapmıştım kan testi 0.100 cikti hala olmadim 21. Gün yumurtlama testinde düşük çıkmıştı yumurtlama olmamıştı acaba gec döllenme gec yumurtlama olmusmudurki
Sana da rabbim nasip eder insallah en kısa zamanda ve isteyen herkese... Valla umudum bugün tükendi kan sonucumu görünce ama ilk defa bu kadar geciktim ve adet günlerinde adet belirtilerini yasadim şimdi hepsi geçti hiç bisey yok1 hafta daha hasta olmazsan tekrar test yaptir istersen ama umitlenme umitlenmek cok kotu ben 9 gundur geciktim halada olmadm bugun doktora gttm hamile degilim yikildm yani gec dollenme sanmistim
Sana da rabbim nasip eder insallah en kısa zamanda ve isteyen herkese... Valla umudum bugün tükendi kan sonucumu görünce ama ilk defa bu kadar geciktim ve adet günlerinde adet belirtilerini yasadim şimdi hepsi geçti hiç bisey yok
Amınn allah razı olsun saol :) ben bu ay yumurtlamadım 21. Güne kadar olduysa sonra oldu geçen hafta 2 3 gun kahverengi lekelenme yasadim adetin 20. 21. 22. Günleri o gun kanda da negatifti gebelik yoktu şimdi 5. Gün ve gene negatifBi doktora gorun istersen canim kontrol etsin yoksa bu supheyle stres yaptigin icin hic adet olamiyosun normalde benimde hep duzenliydi ilk kez gecikmis ben hamileyim sanarken meger yumurtam gec olusmus ve belirli buyukluge gelemedigi icin olmamis stres yaptigim icinde gecikme olmus insallah hamilesindir gec dollemmedir ama daha fazla stres yapmamak icin bence yarin bi kontrole gidip gecikmenin sebebini ogren rabbim insallah sanada nasip eder isteyen herkese nasip etsin
Hakkında hayırlısı olsun canım benimde 7 gün gecikmeyle oldu inşallah gebeliktedir ama benim stresten gecikti haber ver mutlakaAmınn allah razı olsun saol :) ben bu ay yumurtlamadım 21. Güne kadar olduysa sonra oldu geçen hafta 2 3 gun kahverengi lekelenme yasadim adetin 20. 21. 22. Günleri o gun kanda da negatifti gebelik yoktu şimdi 5. Gün ve gene negatif
Saol canim teşekkür ederim ... Inşallah gebeliktir her ne kadar umutsuz olsamda ... hic hiç bir belirtim yok gebeliğe yada adete dairHakkında hayırlısı olsun canım benimde 7 gün gecikmeyle oldu inşallah gebeliktedir ama benim stresten gecikti haber ver mutlaka
Canım mrb bebişin hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına al yavrunu inşallah. Bu msjı yazdığında mı gebe kalmıştın acaba merak ettim, benim de adetim geçiktiKızlar benimde gecikmemin 5. Günü dün test yapmıştım kan testi 0.100 cikti hala olmadim 21. Gün yumurtlama testinde düşük çıkmıştı yumurtlama olmamıştı acaba gec döllenme gec yumurtlama olmusmudurki
Merhaba canim teşekkür ederim ama bunu yazdıktan sonra çıkmadı bir kaç ay sonra oldu beklemedik bir andaCanım mrb bebişin hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına al yavrunu inşallah. Bu msjı yazdığında mı gebe kalmıştın acaba merak ettim, benim de adetim geçikti
Anladım, sağlıcakla gelsin bebişin inşallah. Benim de bir önceki msjı sana yazarken adetim gecikmişti ama adet oldum iki gün önce :) bakalım bizim de başka aylara kaldı artıkMerhaba canim teşekkür ederim ama bunu yazdıktan sonra çıkmadı bir kaç ay sonra oldu beklemedik bir anda