- 22 Kasım 2017
- 1.063
- 864
- Konu Sahibi melegim3606
hayallerim yine suya düştü sabah wcye gittiğimde tekrar gelmiştiAyyyy hadi inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayallerim yine suya düştü sabah wcye gittiğimde tekrar gelmiştiAyyyy hadi inşallah
Kuzum bende de öyle olmuştu cumartesi gündüz başladı lekelenme pazar devam etti pazartesı de adet oldumhayallerim yine suya düştü sabah wcye gittiğimde tekrar gelmişti
İnşallah hamilesindir canım güzel haberlerle gel :)
Evet canım Bilmem miDün akşam kesilince şüphelendim acaba tutunma kanamasımı falan herşeyden bi sebep çıkarmaya çalışıyorum :) ama mide bulantım var bu nasıl iş anlamadım paikolojik galiba çok düşündüğüm için :) canım birde çin takvimi diye bişey var bilirmisin onu
denedinmi hiç :) gerçekten tutarmı acaba ben kızım olmasını çok istiyorum herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin allah ama bi oğlum var maşşallah prensim :) birde prensesim olsa keşke allah nasip ederse:)Evet canım Bilmem mi
Kuzum İnan bilmiyorum tutar mı kızıma bakarsan tutmuştu ama bence şartlandırma olumsuz 3 gebeliğimde de erkek evladım olsun dedim kısmet olmadı hep erkek istedim Allah’ın zoruna gitti sanırım şimdide gebelik bile oluşmuyordenedinmi hiç :) gerçekten tutarmı acaba ben kızım olmasını çok istiyorum herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin allah ama bi oğlum var maşşallah prensim :) birde prensesim olsa keşke allah nasip ederse:)
Kuzum İnan bilmiyorum tutar mı kızıma bakarsan tutmuştu ama bence şartlandırma olumsuz 3 gebeliğimde de erkek evladım olsun dedim kısmet olmadı hep erkek istedim Allah’ın zoruna gitti sanırım şimdide gebelik bile oluşmuyor
Onu denedim fayda etmedi benim yumurtaları geliştirmem lazımYok öyle düşünme zamanı vardır dua et allah büyük :) olur inşallah ama bu sefer kız erkek olsun demiyelim belki bende o yüzden kaybettim bebeğimi.. Artık sağlıklı olsunda ne olursa olsun diyorum :) hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin allah.. Bende soğan kürü denerim adetim bitince bakalım :)
En etkili hangisidir acaba kiOnu denedim fayda etmedi benim yumurtaları geliştirmem lazım
Hiç bilmiyorum canısıEn etkili hangisidir acaba ki
neyse 1 ay sonra düşünürüz şu dönemi bi atlatayımda :) senin gibi adetim biter bitmez yapıcam belki tutarHiç bilmiyorum canısı
Hiç gülesim yoktu Allah iyiliğini versinneyse 1 ay sonra düşünürüz şu dönemi bi atlatayımda :) senin gibi adetim biter bitmez yapıcam belki tutar
herzaman gülelim canım :)Hiç gülesim yoktu Allah iyiliğini versin
İnşallah canımherzaman gülelim canım :)
Canım ne yaptın hadi bizde birşey Yok bari sen güzel haberlerle gel nolurInsallah ya insallahh
Acy diyom kime diyom kız Çarşamba demedin mi ölecem meraktan yoksa Sevinç’inden bizi unuttun mu
Ayyyyyy Allahım kız hormonlardandır inşallah hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz nolur unutma meraktan çatlarım teyze olacak mıyızYok canim unuturmuyum saat 3 de randevum henuz gitmedim uyumusum bu saate kadar uyanamadim bi turlu