- 29 Ekim 2016
- 399
- 107
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
Ne olur yardim edin psikolojim alt-üst oldu bundan dolayi her tarafimda agri hissediyorm ama her ay sonuc yine husran. Psikolojik-olarak kendimi-nasl duzeltebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 3 kere kaldim oglumda 4 hf lik anladim idrar yaptim daha adetim gelmemisdi ama muthis sanci goguslerde hassasiyet vardi ve sik idrara cikiyordum ne yesem doymuyordum kan yaptirdim ve ogrendim ikinci gebeligim kalbi durdu 6 hf lik kurtaj oldum ve yine oglumdaki tum belirtileri yasadim ucuncu yani kizimdda muthis göğüs agrisi kasiklarda batma oldu cok mukemmel bir duygu iki cocugum var dunya lara degismem isteyen herkese tattirsin allahHamile kalanlar sacma soru-olacak-ama iç hisler nasl oluyor
Merhaba benim adetim 3 gün gecikti adet olacakmışım gibi karnımda ağrılar var sizce hamile olabilirmiyim yoksa enfksiyon belirtisi olabilir miBen 3 kere kaldim oglumda 4 hf lik anladim idrar yaptim daha adetim gelmemisdi ama muthis sanci goguslerde hassasiyet vardi ve sik idrara cikiyordum ne yesem doymuyordum kan yaptirdim ve ogrendim ikinci gebeligim kalbi durdu 6 hf lik kurtaj oldum ve yine oglumdaki tum belirtileri yasadim ucuncu yani kizimdda muthis göğüs agrisi kasiklarda batma oldu cok mukemmel bir duygu iki cocugum var dunya lara degismem isteyen herkese tattirsin allah
Canımmmmçok sevindim senin adına hayırlı olsun bebisin çok dikkat et kendine bize dua etArkadaşlar ben bu sabah kan testi yaptırdım 407 çıktı 4 hafta lık hamileymişim Allahıma şükürler olsun belirtilerim adet sancısı gibi ağrıydı hafta içi keseyi görebilmek için tekrar doktora gideceğim çok mutluyum darısı isteyen herkesin başına
Canım adet zamanı geçene kadar sabret sonra test yapBu aralar gogsume dokunca agiriyor adetime de daha 12 gun var nedendir acaba hamilelik belirtisi olabilir mi
Karnımın alt taraflarında böyle sızlama gibi bir ağrı sanki adet olurken kan pıhtıları çıkacağı zaman bi ağrı oluyor ya aynen öyle gögüs bölgemde ağrı olmadı pek sadece birazcık daha dolgunlaştı inşallah isteyen herkesi başına gerçekten çok güzel duyguCanımmmmçok sevindim senin adına hayırlı olsun bebisin çok dikkat et kendine bize dua et
Nasıl bir ağrı biraz bahsedermisin
Göğüste illa belirti oluyormu
Amin canımKarnımın alt taraflarında böyle sızlama gibi bir ağrı sanki adet olurken kan pıhtıları çıkacağı zaman bi ağrı oluyor ya aynen öyle gögüs bölgemde ağrı olmadı pek sadece birazcık daha dolgunlaştı inşallah isteyen herkesi başına gerçekten çok güzel duygu
Kafaya çok takmada n sabret canım inş hayırlı sonuç alırsın. .Katarin adli ilac aldim gecen hafta ara ara.adet gormeyeli 2 gun oldu.normalde duzenlidir.merak ettigim grip ilaclari hamileligi engeller mi.agzimin ici hep yara..adet belirtisj varla yok arasi...oyle cok kasik agrisi yok..