Adet sancısımı, hamilelikmi?

Bildiğimiz adet sancısı gibi dimi ? Her an olcakmış gibi hissediyorum bişey akıyor gibi gidip bakıyorum yok, midemde bi acayip ama o bu kadar erken başlarmıki çok çabuk acıkıyorum ve sürekli bulantım var heveslnmycm oluruna bırakcm diyorum ama olmuyor:)
bende bunu birkaç kere yaşadım ama sonunda hep adet oldum canım.en son adetim 4 gün gecikti kasık batmalarım vardı hatta idrar testinde 2. çizgiyi gördüm silik ama kan testi negatif çıktı. kan testini yaptırdıktan 2 saat sonra da regl oldum.vücut acaba hamilemiyim diye strese giriyor iyice gecikiyor adet.bence kan testi yaptır hamile değilsen neden geciktiğini araştır.ben de kist çıktı mesela son gittiğimde.

bir de o batma hissi malum kış ayındayız gaz sancısı da olabilir.psikolojik olarak her şeyi ona yoruyoruz.üzgünüm biraz umutsuz şeyler yazıyorum ama bende 1 senedir her gecikme de her batmada her baş dönmesinde hamilelik umutlarına giriyorum ve sonuç hüsran oluyor.o yüzden senin bu umutlarını çok iyi anlıyorum.kendini çok kaptırmadan kan testi yaptır canım.1 hafta 10 içinde iyice hamileyim diye düşüneceksin kendini.değilsen çok üzülürsün.şöyle düşün hamileysen biran önce öğrenmiş olursun değilsen yoluna bakarsın. ama inşallaaaaah hamileisndir :)

benim sadece sivilcem cikmadi,onun disinda adetin butun belirtileri vardi..kasik agrisi,karin sismesi,gogus hassasiyeti..
birde canim normalde adet oncesi cok tatli ceker,agzima suremedim tatli,limon isirip yiyesim geldi o kadar eksiye dusmustum.
birde cok usudum cok..tirtir titriyordum.
ya gidin kan testi yaptirin hemen,ya da bikac gun daha bekleyin idrarda cikar.

Bende de kasık ağrısı göğüs hassasiyeti olmuştu test yaptım 2. çizgi silik çıkmıştı bi kaç gün geçti doktora gitti tahlilde gebeliğim çıktı şuan 6. haftadayım mide bulantılarım başladı iştahsızlık çok kötü

Arkadaslar bnmde adetim 2 qun qecti ama olcakmisim qibi bi sanci var bakiyom bakiyom yok bisi normalde duzenliydi adetim
Hamile olabiliriz :KK68:
Canım benim kardeşimin eşi de geçen hafta adet sancısı çekti dün hamile olduğunu öğrendik olabiliyor demekki zaten burdaki pek çok arkadaşta aynı şeyi yaşamış bende de hala tık yok

canim benim kasik agrilarim iliskiden sonra basladi ve adet gunume kadar surdu, normalinde adetten bir iki gun once baslardi. su an nadir hissediyorum kasik agrisi. tek fark adetten bayagi once baslamis olmasiydi.

Cuma günü konuştugumzda çok sancım var yine hasta olcm heralde diyordu dünde test yapmış dr a gitmiş iki haftalık hamilesin demiş hala da hasta olcak gibiyim agrım devam ediyor diyor

Bi an once olur ins bende herqun bekliyodum ne zamn olcak acaba die surekli dusunuyodum artik olmainca kendimde sorun aramaya bile baslamisdim.ins yine hayal kirikliqina uqramam

X