- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
Evet öyle yap canım hadi inş hayırlı haberlerini bekliyoruzAyyy inşallahhh
bak şu anda bıçak saplanır gibi bi agrı girio bide arada bir dediğim gibi zonklama oluyor, bugunde geçsinde olmazsa yaptrcm canım testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle yap canım hadi inş hayırlı haberlerini bekliyoruzAyyy inşallahhh
bak şu anda bıçak saplanır gibi bi agrı girio bide arada bir dediğim gibi zonklama oluyor, bugunde geçsinde olmazsa yaptrcm canım testi
Bugün ikinci günKaç gün gecikti ki? Ben anne olmadım ama kuzenim ve arkadaşımda regl belirtileri vardı. Öyleymiş zaten Dr demişti. Zaten ikisi de hamile olduğunu hissetmişti ilginç bir şekilde. :)
Yarın sabah evde kendin bi test yapabilirsin önce günün de geçmiş zaten varsa çıkar artıkBugün ikinci gün
Üstüne görmek dedikleri şey o oluyor dimi
Elbettekı hamile olabılırsn benımde adet belırtılerımle aynıydı hıcbı farklılık yoktu benım normalde adetıme 11 gun kala agrılarım olurdu bundada aynıydı yanı demem oki hiçbir fark yoktu sadece tek bı fark vardı egılıp kalkarken karnında batma varsa yüzde 90 hamılesın yanı normalde batma her adet belırtısınde olur ama bundakı tek farklılık egılıp kallkarken tek taraflı batma varsa test yapabılırsnKızlar aranızda adet sancısı gibi sancı çekip hamile kalanınız oldu mu? İki gündür kasıklarımda ara ara batma zonklama şeklinde ağrım oluyor adet günüm bir gün gecikti, hamile olabilirmiyim acaba? Test yaptır diyeceksiniz negatif çıkınca üzülüyorum yapmaya cesaretim yok normalde günü gününe olur adetim böyle bi gün gecikince bi umut doğdu yine, sizce olabilirmi varmı sancı çekip hamile kalan?
var.. İlaç içicektim az kalsın test yaptım pozitif çıktı.. 5 gün adet sancısı çektim Adet günü arttı yataktan kalkmakta zorluk çektim o derece ama kanamam olmadı.. Öğlen test yaptım pozitifti Hakkınızda hayırlısı olsun..Kızlar aranızda adet sancısı gibi sancı çekip hamile kalanınız oldu mu? İki gündür kasıklarımda ara ara batma zonklama şeklinde ağrım oluyor adet günüm bir gün gecikti, hamile olabilirmiyim acaba? Test yaptır diyeceksiniz negatif çıkınca üzülüyorum yapmaya cesaretim yok normalde günü gününe olur adetim böyle bi gün gecikince bi umut doğdu yine, sizce olabilirmi varmı sancı çekip hamile kalan?