- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin
Ne kadarlık evlisin
Ne kadarlık evlisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bire bir ayni sanciyi mı yaşadın adet sancısı benimde adetim bu günle 5 gün gecikti sanhtan beri sancim var oldum keism diyorm bisey yk ama bende sanci baya baya varBende de oyleydi canim adet gunu sancim vardi surekli tuvalete gidiyordum ha oldum ha oluyorum diye ama olmadim.Allah gonlune gore versin.
Bire bir ayni sanciyi mı yaşadın adet sancısı benimde adetim bu günle 5 gün gecikti sanhtan beri sancim var oldum keism diyorm bisey yk ama bende sanci baya baya var[/QUO
Aynen baya baya oldum saniyordum.Bildigin adet sancisiydi
Sonucu merak ettim acaba hamile misiniz ?Ayyy inşallahhh
bak şu anda bıçak saplanır gibi bi agrı girio bide arada bir dediğim gibi zonklama oluyor, bugunde geçsinde olmazsa yaptrcm canım testi
Sonucu merak ettim acaba hamile misiniz ?
İnşallah tüp e gerek kalmaz canım yapisiklik khallolduysa :) üzülme hallolmayacak dert değil bi kaç aya yazarsin burdan güzel haberlerMaalesef canım bu ay laparoskopi yapıldı kist varmış onu aldılar yapışıklıklar açıldı altı ay daha beklycez olmazsa tüp bebek
İnşallah canım inşallah çokta umutlanmak istemiyorum sanırım, o zaman daha çok üzülüo insan, ama kendimede engel olamıyorum sürekli bişeyler okuyorum netten olurmu olmazmı?! Çok zormuş gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsin inşİnşallah tüp e gerek kalmaz canım yapisiklik khallolduysa :) üzülme hallolmayacak dert değil bi kaç aya yazarsin burdan güzel haberler
Canım ınan bana menepoz telaşın yoksa gerisi halloluyor in anki biraz çaba biraz zaman azda sabır . Allah kimseyi erken menepoz la imtihan etmesin gerisi hallolur :)İnşallah canım inşallah çokta umutlanmak istemiyorum sanırım, o zaman daha çok üzülüo insan, ama kendimede engel olamıyorum sürekli bişeyler okuyorum netten olurmu olmazmı?! Çok zormuş gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsin inş
Allah yardımcınız olsun. Bombok bi savaşın içindeyiz acelemiz var malesef ki.Bende erken menepozla mucadele ediyorum
Aynen canımAllah yardımcınız olsun. Bombok bi savaşın içindeyiz acelemiz var malesef ki.