- 15 Ocak 2020
- 62
- 40
- 3
- 34
Ama hamile bayamda köpürfü o şaşırttı beniUmut dünyası kuzum hepimiz ayniyizdüşün ben kıza bile yaptım doğruluğunu ölcmek icin yavrum deneymi yspiyisun annecim dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama hamile bayamda köpürfü o şaşırttı beniUmut dünyası kuzum hepimiz ayniyizdüşün ben kıza bile yaptım doğruluğunu ölcmek icin yavrum deneymi yspiyisun annecim dedi
Aynn cm bekliyorum ama kendimi cok halsiz hissediyorum kafam sürekli yastığa bakıyoB
Bekle cnm bekle geçsin allahın izniyle 3gun daha sonra yaptır test .geç döllenme oluyomus 10 gunde bile cikmayanlar var kantestinde düşün.
Sen oldun mu hastaB
Bekle cnm bekle geçsin allahın izniyle 3gun daha sonra yaptır test .geç döllenme oluyomus 10 gunde bile cikmayanlar var kantestinde düşün.
Yok kuzum olmadimSen oldun mu hasta
Aynı bende öyleyim hic sorma cnmAynn cm bekliyorum ama kendimi cok halsiz hissediyorum kafam sürekli yastığa bakıyo
cok zor ya
Aynı bende öyleyim hic sorma cnm
Resmen araftasinCok zo
Cok zor ya
Bende yaptim gecen ay kopurdu ama hamile degilim canimCnm ben hamile olanda da olmayanda da yaptım olanda köpürdü olmayanda köpürmedi
Bende yaptim gecen ay kopurdu ama hamile degilim canim![]()
Bende öyleyim cnm valla evin her işi duruyoResmen araftasintemizlik yapicm hadi diyorum ya bisi varsa.azicik hızlı kalkıyorum ezgi diyorum yavas hareket et.paranoyak oldum valla
![]()
Bende öyleyim cnm valla evin her işi duruyo![]()
Gercektenmi kız bunu bilmiyodum. Sadece köpürürse hamilesin diye biliyordumCnm zaten hepsi köpürüyo ama sonradan duruyo ama hamilede baloncuk baloncuk oluyo
Hayır cnm zaten ikiside asit her halükarda köpürür ama önemli olan boloncuklarGercektenmi kız bunu bilmiyodum. Sadece köpürürse hamilesin diye biliyordum
Bide parmak testi varmış duydunuz muGercektenmi kız bunu bilmiyodum. Sadece köpürürse hamilesin diye biliyordum
Hayır doğru çıkmıyor. Uyku en büyük belirti benim hiç ağrım yoktu ama kafamı kaldıramıyordum uykudanYa bende de aynı sıkıntılar var göğüslerde hiçbirşey yokta boyle ara sıra gelen bir ağrı var adet ağrısı gibi, arada geliyor geri geçiyor nedir sizce bu cuma günü adet günüm benimde. Bide bu çamaşır suyu limon veya karbonat testi doğru mu çıkıyor gerçekten???
Amin cümlemizeHayırlısı olsun Allah en doğru zamanda versin insallah![]()
Amin amin saglikli uzun ömürleri olsn. Icme bekle bakalm yok yeni baslamadk 2 sene falan oldu ama ben ameliyat oldm eşim daha yeni ameliyat oldu yani tam anlamiyla kesintisiz 2 senedir olmuyo degil. Esim 2 ay önce varikosel ameliyati oldu insallah rabbimde izin verirse olur kisa sürede evladimzAmin kuzum kızım var 12 yasinda rabbim ona ömür saglik versin.cok kardeş istiyo.3 senedir korunmuyoruz ama nasip.İnşallah kuzum en yakın zamanda gelir bebisin çok güzel anne olmak rabbim tüm kadınlara tattirsin.zaten icmicem kuzum adet sokturucuyu bekliycem bakalım 1 hafta daha.sizde sorun yok dimi yenimi başladınız çalışmalara.biz 3 senedir