• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADET SANCISI İLE HAMİLELİK BELIRTILERI AYNIMI ???

Ya bende de aynı sıkıntılar var göğüslerde hiçbirşey yokta boyle ara sıra gelen bir ağrı var adet ağrısı gibi, arada geliyor geri geçiyor nedir sizce bu cuma günü adet günüm benimde. Bide bu çamaşır suyu limon veya karbonat testi doğru mu çıkıyor gerçekten???
Hayır doğru çıkmıyor. Uyku en büyük belirti benim hiç ağrım yoktu ama kafamı kaldıramıyordum uykudan

Amin kuzum kızım var 12 yasinda rabbim ona ömür saglik versin.cok kardeş istiyo.3 senedir korunmuyoruz ama nasip.İnşallah kuzum en yakın zamanda gelir bebisin çok güzel anne olmak rabbim tüm kadınlara tattirsin.zaten icmicem kuzum adet sokturucuyu bekliycem bakalım 1 hafta daha.sizde sorun yok dimi yenimi başladınız çalışmalara.biz 3 senedir
Amin amin saglikli uzun ömürleri olsn. Icme bekle bakalm yok yeni baslamadk 2 sene falan oldu ama ben ameliyat oldm eşim daha yeni ameliyat oldu yani tam anlamiyla kesintisiz 2 senedir olmuyo degil. Esim 2 ay önce varikosel ameliyati oldu insallah rabbimde izin verirse olur kisa sürede evladimz

Back