Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok koyu degil bence yumurtlama degil, regli oncesi akinti olabiliyor bende pcosum, yine de inşallah bebek vardir ondandirmerhaba lütfen testimi yorumlar mısınız, reglime beş gün var. Pcosluyum bugün yoğun şekilde yumurta akı gibi kremsi bir akıntım oldu şüphelenip Ovülasyon yaptım böyle çıktı sizce yumurtlamam yeni mi oluyor ?
İnşallah ama belirtim yok hamileliğe dair, sadece yumurtlama dönemi biz pcoslularda değişebildiği için yumurtlama dönemi ise ilişki için sormak istedim çok teşekkür ederimCok koyu degil bence yumurtlama degil, regli oncesi akinti olabiliyor bende pcosum, yine de inşallah bebek vardir ondandir![]()
Pcos olunca maalesefİnşallah ama belirtim yok hamileliğe dair, sadece yumurtlama dönemi biz pcoslularda değişebildiği için yumurtlama dönemi ise ilişki için sormak istedim çok teşekkür ederim![]()
Hahahahhaha hakikaten öyle olur o zman :)) adetiniz düzenli mi acaba benim her zaman düzenliydi evlendikten sonra pcos olduğunu öğrendim ilk aylar adet düzenim aynı devam etti Eylül aralık arası düzenim alt üst oldu sonra tekrar düzeldi. Aslında değerlerim de çok yerlerdeymiş geçen ay farkettim D vitaminim 5 ferritin değerim 9du bu da çok etkiliyormuş sanırımPcos olunca maalesefben 20. Gunde gordum catlamayi martta ama hala regli olmadım kan negatif doktor bir haftaya gelir dedi bekliyorum klomene baslicam.
İKi adet arasi gun asiri iliski oneriyo doktor pcos olunca adet bitip temizlendiğin gunden itibaren basla, o zaman ovulasyona da gerek yok demisti doktor ama ben yine de takip ediyorum on ikinci gunden :)
Hatta doktor dediki misafir is vs olmayacak isiniz bu artik :)
Normalde evlenmeden önce duzensizdi, evlendikten sonra duzene girdi, bebek denedigimden beri bozuk ekimden beri :) iki kere kist oldu duphastonla adet oldum martta, cok sukur bu ay sadece gec kaldiHahahahhaha hakikaten öyle olur o zman :)) adetiniz düzenli mi acaba benim her zaman düzenliydi evlendikten sonra pcos olduğunu öğrendim ilk aylar adet düzenim aynı devam etti Eylül aralık arası düzenim alt üst oldu sonra tekrar düzeldi. Aslında değerlerim de çok yerlerdeymiş geçen ay farkettim D vitaminim 5 ferritin değerim 9du bu da çok etkiliyormuş sanırım
Benimde ferririn yerlerde resmen bu korunmasız dokuzunca ay olacak ilaçta kullanamıyorum mide bulantısı yapıyo stres yapmayın diyorlar ama imkansız gibiHahahahhaha hakikaten öyle olur o zman :)) adetiniz düzenli mi acaba benim her zaman düzenliydi evlendikten sonra pcos olduğunu öğrendim ilk aylar adet düzenim aynı devam etti Eylül aralık arası düzenim alt üst oldu sonra tekrar düzeldi. Aslında değerlerim de çok yerlerdeymiş geçen ay farkettim D vitaminim 5 ferritin değerim 9du bu da çok etkiliyormuş sanırım
Benimde ferririn yerlerde resmen bu korunmasız dokuzunca ay olacak ilaçta kullanamıyorum mide bulantısı yapıyo stres yapmayın diyorlar ama imkansız gibi
Demir ilacı mı bulantı yapıyor sizde ?Benimde ferririn yerlerde resmen bu korunmasız dokuzunca ay olacak ilaçta kullanamıyorum mide bulantısı yapıyo stres yapmayın diyorlar ama imkansız gibi
Evet ilacı aldığım gün dengem şaşıyor önceden ilaç içemeyenleri yadırgardım ne var sanki bi ilaçtan nolcak diye şimdi ben yaşıyorum aynısını demir ilaçları hepsi birbirinden berbatDemir ilacı mı bulantı yapıyor sizde ?
Kesinlikle sürekli halsizlik bitkinlik var yaşam kalitemi özellikle bu aralar baya düşürdü tamamen depolar boşaldı diye tahmin ediyorum gebelik için doktora sorduğumda çok etkilemez demişti bende o yüzden çok önemsemedim ama yarın mutlaka tekrar gideceğim dediğiniz ilacı bi danışacağım çok teşekkür ederimAma doktorum bizzat şu cümleyi kurdu bana’ ferritin değerin, demirin düşükse vücut kendini korumaya alıyor gebelik kolay kolay olmaz’ bende ilaç kullanmıyorum açıkçası ocean demir takviyesini alıyorum 20 gündür normal demir ilaçlarına göre daha hafif bi araştırın bence es geçmeyin takviye kullanın inanın gebelikten de değil hayat kalitesi artıyor
İnanın ben artık gebeliği bir yana bırakıp kendim için başladım takviyelere aynen sizin gibi hep kulakardı ettim son aylarda o kadar halsizdim sırt ağrılarım vardı ki sürekli yorgun uyanıyordum, depresif ruh halleri vs. Sabah altı gibi aç karnına içip geri uyuyorum iki saat kadar bisey yiyip içmemiş olmak için. Uyandıktan sonra da pekmez limon karışımı bi kaşık kullanıyorum. Eczaneden reçetesiz de alınabiliyor dediğim takviye devletin yazdığı demir ilaçlarına göre daha hafif kalıyor kabızlık vs yapmıyor. Sizin hassasiyetiniz olduğu için sorup kullanın tabi ki.Kesinlikle sürekli halsizlik bitkinlik var yaşam kalitemi özellikle bu aralar baya düşürdü tamamen depolar boşaldı diye tahmin ediyorum gebelik için doktora sorduğumda çok etkilemez demişti bende o yüzden çok önemsemedim ama yarın mutlaka tekrar gideceğim dediğiniz ilacı bi danışacağım çok teşekkür ederim