Gebeliğe Hazırlık Adet öncesi iliski ile hamile kalanlar - ovulasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
689
330
103
32
Merhaba arkadaslar yardimci olur musunuz. Adete bi kac gun kala iliskiye girip hamile kalan var mi aranizda? Simdi benim adetime 3 gun kaldı. Adet baslangicinin 27.gunu yani. 13 gun ovulasyon testi pik oldu ve degerlendirdik. Simdi bugun 27.gun pik degilsede cok yakin. İki kez yumurtluyorsam eger ben bugunu de degerlendirdim diyelim eger tutarsa 3 gun sonra adet olmayacak miyim? Yani hemen adet oncesi iliskiyle hamile kalanlar adet olup mu ogrendi hamileligini?

Eklentiler

• 6A2C6BDC-90D2-48FD-A793-E39C163AB4D7.jpeg
    38,4 KB · Görüntüleme: 398
Ben de bunu merak ediyordum. Gerçi benim de böyleydi ve adete 1 günüm var şu an ve çok adet olacak gibi hissediyorum.

Ben iki defa pik gördüm değerlendirdik ve hiç regl belirtim yoktu normal regl günümden bir gün önce de birlikte olduk eşimle ama öylesine yani ertesi gün regl oldum
Var mı bilmiyorum ama binde bir anca derim ben

ben cok gordum adetin son gunu bi iki gun onceki iliskiye hanile kalanlari. İlk defa ovulasyon testi adete yakin koyulasti benim. Bu durumda adet goruyolar mi yoksa direkt olmuyorlar ve hamile oldugunu mu ogreniyorlar merak ettim. Yani bugun ki iliskiyle hamile kalsam acaba bi kac gun sonra adet olmicak miyim mi demek olsam bile umut var midiir uzun uzun yazdm ama merak ediyorum

Pko filan var mı?

Bence bazıların da kısa bir kanama oluyor yine .. mesela regl 7 günse iki üç gün az kanama yla geçiriliyor .. tabi yine bire bir yaşayana sormak lazım

Burda hormon degerlrrimi paylastigimda bana pko sun dediler fsh lh dan yuksek diye ama doktorlar yok dedi. Sadece hormon testiyle anlasilmaz sende yok dediler bilemiyorum
Lh yüksek seyrediyordur senin o zaman pko baslangıcı gibi bi sey diyolar galiba ben de tam bilmiyorum. Regle yakın böyle oluyor tekrar. Bir arkadaşın da böyleydi regl oldu
senin de iyice yaklaşmış regl normal hcg yap çıkar.

Bence bazıların da kısa bir kanama oluyor yine .. mesela regl 7 günse iki üç gün az kanama yla geçiriliyor .. tabi yine bire bir yaşayana sormak lazım ☺
Aha bu arkadaştan bahsediyorum konu sahibi

hcg negatif. Bu cift cizgi yani yumurlamayi gostermiyor mu o zamam bende lh yuksek oldugu icin boyle cikiyor.Oyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…