Ben iki defa pik gördüm değerlendirdik ve hiç regl belirtim yoktu normal regl günümden bir gün önce de birlikte olduk eşimle ama öylesine yani ertesi gün regl oldum
Var mı bilmiyorum ama binde bir anca derim ben ☺
Pko filan var mı?Merhaba arkadaslar yardimci olur musunuz. Adete bi kac gun kala iliskiye girip hamile kalan var mi aranizda? Simdi benim adetime 3 gun kaldı. Adet baslangicinin 27.gunu yani. 13 gun ovulasyon testi pik oldu ve degerlendirdik. Simdi bugun 27.gun pik degilsede cok yakin. İki kez yumurtluyorsam eger ben bugunu de degerlendirdim diyelim eger tutarsa 3 gun sonra adet olmayacak miyim? Yani hemen adet oncesi iliskiyle hamile kalanlar adet olup mu ogrendi hamileligini?
Bence bazıların da kısa bir kanama oluyor yine .. mesela regl 7 günse iki üç gün az kanama yla geçiriliyor .. tabi yine bire bir yaşayana sormak lazımben cok gordum adetin son gunu bi iki gun onceki iliskiye hanile kalanlari. İlk defa ovulasyon testi adete yakin koyulasti benim. Bu durumda adet goruyolar mi yoksa direkt olmuyorlar ve hamile oldugunu mu ogreniyorlar merak ettim. Yani bugun ki iliskiyle hamile kalsam acaba bi kac gun sonra adet olmicak miyim mi demek olsam bile umut var midiiruzun uzun yazdm ama merak ediyorum
Burda hormon degerlrrimi paylastigimda bana pko sun dediler fsh lh dan yuksek diye ama doktorlar yok dedi. Sadece hormon testiyle anlasilmaz sende yok dediler bilemiyorumPko filan var mı?
Lh yüksek seyrediyordur senin o zaman pko baslangıcı gibi bi sey diyolar galiba ben de tam bilmiyorum. Regle yakın böyle oluyor tekrar. Bir arkadaşın da böyleydi regl olduBurda hormon degerlrrimi paylastigimda bana pko sun dediler fsh lh dan yuksek diye ama doktorlar yok dedi. Sadece hormon testiyle anlasilmaz sende yok dediler bilemiyorum
Aha bu arkadaştan bahsediyorum konu sahibiBence bazıların da kısa bir kanama oluyor yine .. mesela regl 7 günse iki üç gün az kanama yla geçiriliyor .. tabi yine bire bir yaşayana sormak lazım ☺
Lh yüksek seyrediyordur senin o zaman pko baslangıcı gibi bi sey diyolar galiba ben de tam bilmiyorum. Regle yakın böyle oluyor tekrar. Bir arkadaşın da böyleydi regl oldu
senin de iyice yaklaşmış regl normal hcg yap çıkar.
Lh yuksekse çıkar böyle regl yaklaşıncahcg negatif. Bu cift cizgi yani yumurlamayi gostermiyor mu o zamam bende lh yuksek oldugu icin boyle cikiyor.Oyle mi
Lh 12 normaldeLh yuksekse çıkar böyle regl yaklaşınca
BilemiyorumLh 12 normalde
Bayan tavuk ben ama boş tavukAha bu arkadaştan bahsediyorum konu sahibi
Sende de pko yoktu di mi?Bayan tavuk ben ama boş tavuk
Sizin nasil olmustuBayan tavuk ben ama boş tavuk
Yok kuzum ama şimdi durum nedir bilinmezSende de pko yoktu di mi?
Ben baya pik yakaladım ovulasyon testiyle ama sonuc boş cnmSizin nasil olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?