Gebeliğe Hazırlık Adet öncesi iliski ile hamile kalanlar - ovulasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı durumu yaşadım
Doktora gittim ve bana lh hormonu adetten hemen önce çok arttığını,bu durumun normal olduğunu ve testlerde çıkabileceğini söyledi.
yani ne gebelik,ne kist ne de yumurtlama değilmiş

Aynı durumu yaşadım
Doktora gittim ve bana lh hormonu adetten hemen önce çok arttığını ve testlerde çıkabileceğini söyledi.
yani ne gebelik,ne kist ne de yumurtlama değilmiş
Herkeste olan bi sey mi yani bu. Daha once adete yakin silik cikardi cunku

Ben son haftamda hamile kalmışım Adetime birkaç gün kala..
Peki adet oldunuz mu hemen pesine, o ay baska iliski olmus muydu kesin adet oncesi ilisiden mi hamile kaldiniz? Cok fazla merak eden var aydinlatir misiniz :) ne zaman test yaptiniz

Gebelikten de olabilir ovulasyon testi yukselms hcg yi de gosterr lh hcg ayni çalisir

Gebelikten de olabilir ovulasyon testi yukselms hcg yi de gosterr lh hcg ayni çalisir

en son sanirim 3 gun once gebelik testi yaptim negatif cikti malesef. Supheli iliskiden 11 gun sonraydi yada 12. Gebelik olsaydi cikardi bence testtep

en son sanirim 3 gun once gebelik testi yaptim negatif cikti malesef. Supheli iliskiden 11 gun sonraydi yada 12. Gebelik olsaydi cikardi bence testtep
Hmm o zamn hormonsaldr ama biliyosun idrar testinde 1 gun de fark eder benim lh testlerm gebeligimi ogrenmeden silik ogrenince de pikyapmaya basladi evde vardi bikac tane denedim bikac gundur inanilmaz koyulasti gun gectikce

Peki adet oldunuz mu hemen pesine, o ay baska iliski olmus muydu kesin adet oncesi ilisiden mi hamile kaldiniz? Cok fazla merak eden var aydinlatir misiniz :) ne zaman test yaptiniz
Şöyle anlatayım. LH testi yapıyordum o ay, ama bir türlü yumurtlamayı yakalayamadım. 25.güne kadar testlere devam ettim yine yumurtlama olmadı. Sanırım ben beceremedim, yumurtlamam da bitti dedim ve bıraktım. O sırada tabi birkaç defa ilişli oldu. Ama test yaomayı bıraktıktan sonra belki 1 kere ilişki olmuştur, şimdi hatırlamıyorum net.. Daha sonra adetim gecikti ama arada birkaç gün geciktiği için gebelikten şüphelenmedim. 10 gün geçince ve adet ağrım olunca doktora gittim. Doktor kan testi istedi negatif çıktı. Ultrasonla baktı bir şey yoktu. Sökülmem için ilaç verdi. Bir hafta on gün ilacı kullandım bitirdim ama hala adet başlamadı. Başka doktora gittim, ilk ultrasonla baktı. Sen hamile olmayasın dedi. Dedim söktürücü içtim ben imkansız.. Olsun o besler gebelik varsa dedi. Kan testi yaptı ve pozitif çıktı bu sefer.. Bu şekilde oldu benim, yani adet görmedim o ay..

Herkeste olan bi sey mi yani bu. Daha once adete yakin silik cikardi cunku

Adetten bikaç gün önce yaptığımda öğle saatinde koyu çıkarken aynı gün içinde öğleden sonra ya da akşam yaptığımda ise silik olmuştu.
Ertesi günü denedim yine aynı öğlen koyu akşam silik.
sanırım ovulasyonun en tap seviyesi öğlen 12 civarı oluyor.
belki de diğer aylar Adetten önce silik çıktığı sandığımız zamanlardadoğru saat aralığında yapmadık. Yani ben en azındankendim için öyle düşünüyorum
Belki seninki farklıdır ana benimki üç dört gün baya koyuydu ama t cyi hiç geçmedi ve adet oldum
Umarım sen iyi sonuçlar alırsın

Bende ayni durumu yaşadım 26 27 pik oldu ve adet oldum canm malesef

Gebelik olabilir peki hcg testi yaptınız mi? Hcg yukselince ovulasyon da pik yapıyomus

11. Yada 12. Gun cikardi ama dimi umit var mi acaba hala
Kanda belli bir seviyeye gelmeden idrarda kendını göstermiyor. İki günde iki kat artıs oldugunu hesaplarsak 12.günden sonra çok silik çizgi olabilir.. Bence erken ögrendim ıdyenler hep 1 2 gün erken yumurtluyor ondan erken öğreniyorlar.. Bence umudunu kaybetme sadece bi kac gün sabır

Ya keskeee insallah bakalim

Canim ne oldu senin durumun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…